Outlander II GEN Techniczne - Tylne światła LED vs 4007 i C-Crosover
13zbyszek13 - 11-02-2011, 20:47
lexus napisał/a: | jakaś akcja przywoławcza na wyłącznik czy coś ,miał ktoś coś podobnego |
Wykonaj telefonik do ASO i zapytaj u źródła .
lexus - 11-02-2011, 22:28
Mam pytanie czy u was światła stopu działają bez włączania zapłonu ,bo u mnie tak jest ,trochę dziwne .To mój 1-szy samochód w którym światła stop działają bez zapłonu Dopiero to odkryłem .A może mam coś porąbane :
Muciek - 11-02-2011, 22:39
Ta akcja serwisowa dotyczyła tylko przedliftowych czy glonojadów też? W końcu z tyłu światła te same.
rezon - 12-02-2011, 16:43
lexus napisał/a: | .To mój 1-szy samochód w którym światła stop działają bez zapłonu Dopiero to odkryłem .A może mam coś porąbane : | Chyba tak powinno być. Więcej samochodów tak ma.
Muciek - 12-02-2011, 22:52
rezon napisał/a: | lexus napisał/a: | .To mój 1-szy samochód w którym światła stop działają bez zapłonu Dopiero to odkryłem .A może mam coś porąbane : | Chyba tak powinno być. Więcej samochodów tak ma. |
No w każdym poprzednim jak i tym samochodzie taty oraz mamy działały Stopy bez zapłonu, więc chyba jest ok
13zbyszek13 - 13-02-2011, 15:06
lexus napisał/a: | Mam pytanie czy u was światła stopu działają bez włączania zapłonu ,bo u mnie tak jest ,trochę dziwne .To mój 1-szy samochód w którym światła stop działają bez zapłonu Dopiero to odkryłem .A może mam coś porąbane : |
Nic dziwnego to norma .
lexus - 13-02-2011, 15:59
No to dałem plamę trochę wiochą zajechało sorry panowie
Muciek - 13-02-2011, 21:14
lexus napisał/a: | No to dałem plamę trochę wiochą zajechało sorry panowie |
Kto pyta, nie błądzi. Nie gniewamy się
lexus - 10-03-2011, 18:52
W poniedziałek jadę na akcje przywoławczą w sprawie stopu (auta z 2007 do 2008).Zadzwoniłem do serwisu i MMC w tej sprawie i z początku mój samoch .nie załapał się .Więc zięć zadzwonił u siebie w Belgi do serwisu z skąd jest mój Outek i kazali przyjechać .Napisałem maila do MMC jakie jest ich oficjalne stanowisko ,czy musze jechać do Brukseli żeby poprawiać fabrykę? .No i za chwile mam odpowiedż pana Jeżaka z MMC żebym wybrał sobie serwis na tę naprawę przywoławczą . Po czym pan z Serwisu zadzwonił i powiedział że mimo iż samoch. nie podlega zgłoszeniu do UOKiK to oni to zrobią extra za free No i co wy nato widzę sporą poprawe po stronie MMC biąroc pod uwagę kolęgę który miał wymienione sprzęgło na gwarancji, i telefony po naprawach czy jestem zadowolony z serwisu
skaut - 10-03-2011, 23:02
lexus napisał/a: | No i co wy nato widzę sporą poprawe po stronie MMC |
lexus, MMC też czyta forum i się uczy. To forum to dla Nich kopalnia wiedzy.
Forumowicze powinni mieć specjalną zniżkę.
Pzdr
skaut
rezon - 11-03-2011, 07:46
lexus napisał/a: | No i co wy nato widzę sporą poprawe po stronie MMC | Jeżeli dochodzenie do przyjętej przez innych normy można oznaczać poprawę to oczywiście jest to spora poprawa. Do wielu innym marek to MMC jest jeszcze baaaaardzo daleko.
sylb - 11-03-2011, 08:28
No ja w zeszłym tygodniu dostałem list od MMC z informacją bym się zgłosił na wymianę wiązki do silnika, bo może się samochód zapalić. Ktoś mi przyponie od kiedy jest ta akcja? Bo wydaje mi się że spawa znana od dawna.
Krzysiek_slask - 11-03-2011, 12:51
sylb napisał/a: | No ja w zeszłym tygodniu dostałem list od MMC z informacją bym się zgłosił na wymianę wiązki do silnika, bo może się samochód zapalić. Ktoś mi przyponie od kiedy jest ta akcja? Bo wydaje mi się że spawa znana od dawna. |
Chyba nie. Wczesniej chodzilo o inna akcje serwisowa. Tez dostalem to pismo i tez bylem w ASO (wtorek).
Pol godziny cala impreza trwala, przy okazji skrocono mi szlauch podcisnieniowy, ktory zostal nadgryziony przez kune czy inne talatajstwo.
Mate pod maska juz zmienialem, teraz przyszla kolej na gumowe rurki.
Moj wozek raczej sie nie zapali - pewnie predzej zostanie zjedzony
13zbyszek13 - 12-03-2011, 13:33
sylb napisał/a: | No ja w zeszłym tygodniu dostałem list od MMC z informacją bym się zgłosił na wymianę wiązki do silnika, bo może się samochód zapalić. Ktoś mi przyponie od kiedy jest ta akcja? Bo wydaje mi się że spawa znana od dawna. |
Ja też takowe dostałem umówiłem sie na poniedziałek .
dab - 16-03-2011, 10:55
Oni nie wymieniaja wiazki tylko wkladaja ja w peszel zeby sie nie obcierala...no chyba ze masz juz przetarta na niej izolacje to wymienia...
mi tez taki papier przyslali (auto z 2008r) trzeba bedzie podjechac...
|
|
|