To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Ślepej kurze ziarno

Anonymous - 23-01-2008, 15:22

cns80 napisał/a:
slo_mo napisał/a:
Witam w gronie posiadaczy MSS (dobrze, bo będzie można pogadać "bratnio" na spotach).
Rozumiem że 07.02.2008 oblewamy mojego na spocie mazowieckim :?:
Cóż to będzie za widok - WWY obok WWL :D

Jasne, że tak!
Szykuj $ bo każdemu z przybyłych będziesz musiał postawić coby Ci się dobrze pomykało nowym nabytkiem - podsiadaczom srebrnych MSS oczywiście stawiasz podwójnie :twisted:

JCH - 23-01-2008, 19:20

slo_mo napisał/a:
podsiadaczom srebrnych MSS oczywiście stawiasz podwójnie
To gdzie i kiedy mam przyjechać? ;) :mrgreen:
Anonymous - 24-01-2008, 14:43

JCH napisał/a:
slo_mo napisał/a:
podsiadaczom srebrnych MSS oczywiście stawiasz podwójnie
To gdzie i kiedy mam przyjechać? ;) :mrgreen:

07-02, Wawa, Cafe 66, comiesięczny spot
:biggrin: zapraszamy :biggrin:

Jogurt - 25-01-2008, 00:24

hehe, niezla historia, takich dziadkow z zeszycikami to za komuny bylo sporo ale ze teraz tak ktos robi... :shock: nie ma jak emerytura - kupa kasy, kupa czasu. gratuluje nabytku
cns80 - 25-01-2008, 07:39

No i znowu troszkę podłubałem przy autku.
Wymieniłem termostat (Vernet) i zamontowałem zestaw głośnomówiący.
W sobotę będzie montowana blokada skrzyni biegów.

Anonymous - 25-01-2008, 12:20

cns80 napisał/a:

W sobotę będzie montowana blokada skrzyni biegów.

No to widzę, że zbrojenia idą pełną parą :shock:
Ja w swoim nie mam nawet autoalarmu....
Rozumiem, że wawa jest niebezpieczna ale czy aż takie zabezpieczenia są konieczne?? W moim rozumowaniu to lepiej niech mi już ukradną całe auto (AC mam na 34000 zł), niż cokolwiek uszkodzą.

cns80 - 25-01-2008, 12:43

Ja za dużo miałem do czynienia z AC żeby się dać na to nabrać :wink:
A wychodzę z prostej zasady że jeśli złodziej ma dwa samochody do wyboru to wybierze ten bez blokady, bo łatwiej i szybciej :) Poza tym drugiego takiego rodzynka nie znajdę :)
Lepiej nie parkujcie obok mnie jeśli nie macie blokady :D

Miałem już włamanie do samochodu. Został nawet uruchomiony. Ale frajerzy polegli na blokadzie. Przejechali się tylko kilkanaście metrów na wstecznym :twisted:

cns80 - 25-01-2008, 15:12

A tak w temacie zestawu głośnomówiącego. W starych samochodach, które miały ubogie wyposażenie bez trudu można było sobie znaleźć wolną kostkę z "+", "-" i ACC. W SS po 1,5 godziny szukania wyciągnąłem radio i z niego "się poczęstowałem" :wink:
Myślałem że to będzie łatwiejsze.

Anonymous - 25-01-2008, 15:20

cns80 napisał/a:
....Myślałem że to będzie łatwiejsze.

Jakby było za łatwo to by nie było satysfakcji - Mitsubishi zadbało o wszystko :twisted: :badgrin:

mlun - 25-01-2008, 15:35

07.02 to w moje urodziny:P ładny wozik gratuluje. Mam pytanie odnośnie ryglownia drziw jak piszesz że masz to u siebie.Od czego to jest zależne jakiś dodtakowy moduł do centralnego?
cns80 - 26-01-2008, 16:49

Podobno tak. Moduł odpowiedzialny za ryglowanie drzwi i domykanie szyb. Ma tylko jedną wadę. Jeśli stoisz obok pracującego autka z otwartą szybą, ale zamkniętymi drzwiami i przez okno wciśniesz ryglowanie to zamkną się też szyby :twisted: . Lepiej tego nie robić jak nie ma pod ręką drugiego kluczyka :wink:
cns80 - 28-01-2008, 11:54

I nowe fotki:

Spalanie po bardzo dynamicznej jeździe przez miasto

Zestaw głośnomówiący (obsługuje Nokię :wink: )

Bartek - 28-01-2008, 12:09

cns80 napisał/a:
Spalanie po bardzo dynamicznej jeździe przez miasto

Musiałeś?????.... Ja w Wagonie mam 1 na początku po "bardzo dynamicznej jeździe przez miasto".... a chwilowe 99.9 nie jest trudno uzyskać......

cns80 - 28-01-2008, 12:56

Bartek napisał/a:
Musiałeś?????....
:D :mrgreen: Rekord chwilowego to jak na razie 24,5 :wink:
Ja sem złośliwy Mitsumaniak :twisted:

Anonymous - 28-01-2008, 15:24

cns80 napisał/a:
Rekord chwilowego to jak na razie 24,5

Tylko, że w MSS nie masz wskazań spalania chwilowego - jest tylko średnie :badgrin:

A Twój Misiek wypisz, wymaluj z zewnątrz identyczny jak mój (tylko oprócz tego, że ja pomykam na ori alusach Mitsu) :biggrin: