To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Fotografia i Grafika - Witamy na nowym podforum

Gene - 25-01-2008, 14:51

:-"
stanik - 25-01-2008, 14:51

powiedzmy, że się zgadzam z usunięciem tematów... (choć jakby powisiały do niedzieli i byśmy sobie podyskutowali kulturalnie to by się chyba nic nie stało wielkiego) Oby tylko nie było takich obostrzeń co do tematów, że w sumie sprowadzi się to do podania linka do swojej strony na picassa i to wszystko.
Pozdrawiam

akbi - 25-01-2008, 14:55

Tak jeszcze dodam .... że tematów się nie usuwa, tylko przenosi do "śmietnika".
I prosiłbym też twórcę regulaminu, aby pamiętał o tym, że to podforum głównie dla amatorów/miłośników fotografii - a nie profesjonalistów. .... więc i regulamin powinien się zamykać w kilku punktach.

maklakus - 25-01-2008, 15:09

26-27.01.2008 - zostaną utworzone działy - i będziecie mogli wklejać komentować ile sobie życzycie , będą ankiety itp. itd. proszę o cierpliwość...
pawela - 25-01-2008, 15:10

panie i panowie, mialem siedziec cicho, ale powiem, WSTEPNY KONCEPCJA REGULAMINU JEST W MOJEJ I MAKLAKUSA GLOWIE, zostala tez zaakceptowana przez Hubeeerta z kilkoma zmianami. W sobote spotykam sie z maklakusem, spiszemy regulamin, wtedy tez bedzie to podforum 'ruszy' pelna para.
Hubeeert - 25-01-2008, 15:17

EE
jeszcze nic nie zaakceptowałem to raz
Dwa, że usunięcie tych tematów to moja wina bo nadając uprawnienia maklakusowi zapomniałem wyłączyć mu możliwość kasowania postów :oops:
Trzy - to jest Forum. Tematy które uważamy za ważne zawsze można przykleić i będą na górze, ale.... Każdy może założyć temat ze swoimi pracami.
No i cztery - nie ja akceptuję jakiekolwiek zasady wprowadzane na tym Forum ale Wy - jego użytkownicy. Ja mogę je ewentualnie poprzeć i napisac dlaczego.

Tyle tytułem wyjaśnienia.

Pozdrawiam

Gene - 25-01-2008, 15:29

Tylko nie zrobcie z tego podforum obozu koncentracyjnego... :|
bo moze sie okazac, ze zapal ludzi skutecznie zniweczycie :|

p.s. Nie lubie skrajnych dzialan. Wyciecie tego co bylo napisane uwazam za takie dzialanie. Ten caly regulamin powinien zakazywac publikacji niezgodnych z prawem i tym podobnych. Tu nie moze byc mowy o selekcji artystycznej. To ma tworcow zachecac a nie krepowac.

nadal zycze powodzenia, choc ja osobiscie nabralem dystansu do dzialan tworczych nowego moderatora

Aga - 25-01-2008, 15:32

Gene napisał/a:
nadal zycze powodzenia, choc ja osobiscie nabralem dystansu do dzialan tworczych nowego moderatora

ja również... :doubt:
jednak mam nadzieję, że nie będzie tak źle :doubt:

maklakus - 25-01-2008, 15:39

będzie dobrze :)

i nie ma mowy o żadnym obozie :) ani selekcji :) -> i będziecie zachęcani np. konkursami.

ludziska :) spokojnie - ja chcę tyko dobrze dla nas wszystkich -> i tak wy naniesiecie poprawki do zasad tego pod-forum :)

akbi - 25-01-2008, 15:51

Aga napisał/a:
Gene napisał/a:

ja również... :doubt:

no cóż ...bywa .... każdy popełnia błędy ... myślę, że teraz będzie już tylko lepiej
maklakus, czekamy na regulamin i ruszamy :wink:

Gene - 25-01-2008, 15:58

Ja jestem spokojny choc na miejscu Akbiego poczulbym sie dziwnie.
Maklakus chodzi o to, ze funkcja, ktora pelnisz i obowiazki z tym zwiazane maja powodowac, ze forumowicze beda czuli sie na forum dobrze i chetnie beda brali aktywny udzial w jego zyciu. Usuniecie tematow bylo dzialaniem zniechecajacym. Wystarczylo napisac, ze planujesz pewne rozbudowanie podforum a nie posadzanie kolegow o nielegalne dzialania. To bylo nie mile prawie tak jakby nasza tu obecnosc byla nielegalna i niepozadana.

Aga - 25-01-2008, 16:09

...i jeszcze tekst o tym, że robimy śmietnik
poczułam się tak, jakby zdjęcia, które wkleiłam tylko tam sie nadawały
Michał, wierzę, że chcesz dobrze, tylko nie zniechęcaj nas...

powodzenia

maklakus - 25-01-2008, 16:11

Gene napisał/a:
To bylo nie mile prawie tak jakby nasza tu obecnosc byla nielegalna i niepozadana.

to był żart - nielegalne - bez przesady nie bierzcie tak do siebie wszystkiego - a niby dla kogo to robię? i staram się coś stworzyć tylko i wyłącznie z myślą o was to robię - żebyśmy mieli fajne przyjazne i ciekawe podforum.

już chyba wszystko wyjaśniłem w powyższych postach.

Aga napisał/a:
...i jeszcze tekst o tym, że robimy śmietnik

ja nie chcę ani nie mam prawa oceniać waszych prac - "śmietnik' chodziło mi o brak porządku.

Hubeeert - 25-01-2008, 16:13

Gene, trzymam już rękę na pulsie.
W razie czego uduszę ;-)

Spokojnie - człowiek się uczy. Jak szło na początku Tobie Gene :?: ;-)

Gene - 25-01-2008, 16:23

Hubeeert napisał/a:
Jak szło na początku Tobie Gene :?: ;-)
wiem, wiem "pamieta wol jak cielenciem byl"...choc nie przypominam sobie sytacji w ktorej "strzelilbym sobie samoboja" lub cos w tym stylu. Jesli nie bylem pewny swego zawsze przed podjeciem decyzji pytalem Ciebie, Bartka lub innych Moderatorow o zdanie.

[ Dodano: 25-01-2008, 16:27 ]
Hubeeert napisał/a:
W razie czego uduszę ;-)
daj spokoj :mrgreen: warto za to isc za kratki :D :D