Fotografia i Grafika - Witamy na nowym podforum
Gene - 25-01-2008, 14:51
stanik - 25-01-2008, 14:51
powiedzmy, że się zgadzam z usunięciem tematów... (choć jakby powisiały do niedzieli i byśmy sobie podyskutowali kulturalnie to by się chyba nic nie stało wielkiego) Oby tylko nie było takich obostrzeń co do tematów, że w sumie sprowadzi się to do podania linka do swojej strony na picassa i to wszystko.
Pozdrawiam
akbi - 25-01-2008, 14:55
Tak jeszcze dodam .... że tematów się nie usuwa, tylko przenosi do "śmietnika".
I prosiłbym też twórcę regulaminu, aby pamiętał o tym, że to podforum głównie dla amatorów/miłośników fotografii - a nie profesjonalistów. .... więc i regulamin powinien się zamykać w kilku punktach.
maklakus - 25-01-2008, 15:09
26-27.01.2008 - zostaną utworzone działy - i będziecie mogli wklejać komentować ile sobie życzycie , będą ankiety itp. itd. proszę o cierpliwość...
pawela - 25-01-2008, 15:10
panie i panowie, mialem siedziec cicho, ale powiem, WSTEPNY KONCEPCJA REGULAMINU JEST W MOJEJ I MAKLAKUSA GLOWIE, zostala tez zaakceptowana przez Hubeeerta z kilkoma zmianami. W sobote spotykam sie z maklakusem, spiszemy regulamin, wtedy tez bedzie to podforum 'ruszy' pelna para.
Hubeeert - 25-01-2008, 15:17
EE
jeszcze nic nie zaakceptowałem to raz
Dwa, że usunięcie tych tematów to moja wina bo nadając uprawnienia maklakusowi zapomniałem wyłączyć mu możliwość kasowania postów
Trzy - to jest Forum. Tematy które uważamy za ważne zawsze można przykleić i będą na górze, ale.... Każdy może założyć temat ze swoimi pracami.
No i cztery - nie ja akceptuję jakiekolwiek zasady wprowadzane na tym Forum ale Wy - jego użytkownicy. Ja mogę je ewentualnie poprzeć i napisac dlaczego.
Tyle tytułem wyjaśnienia.
Pozdrawiam
Gene - 25-01-2008, 15:29
Tylko nie zrobcie z tego podforum obozu koncentracyjnego...
bo moze sie okazac, ze zapal ludzi skutecznie zniweczycie
p.s. Nie lubie skrajnych dzialan. Wyciecie tego co bylo napisane uwazam za takie dzialanie. Ten caly regulamin powinien zakazywac publikacji niezgodnych z prawem i tym podobnych. Tu nie moze byc mowy o selekcji artystycznej. To ma tworcow zachecac a nie krepowac.
nadal zycze powodzenia, choc ja osobiscie nabralem dystansu do dzialan tworczych nowego moderatora
Aga - 25-01-2008, 15:32
Gene napisał/a: | nadal zycze powodzenia, choc ja osobiscie nabralem dystansu do dzialan tworczych nowego moderatora |
ja również...
jednak mam nadzieję, że nie będzie tak źle
maklakus - 25-01-2008, 15:39
będzie dobrze
i nie ma mowy o żadnym obozie ani selekcji -> i będziecie zachęcani np. konkursami.
ludziska spokojnie - ja chcę tyko dobrze dla nas wszystkich -> i tak wy naniesiecie poprawki do zasad tego pod-forum
akbi - 25-01-2008, 15:51
Aga napisał/a: | Gene napisał/a:
nadal zycze powodzenia, choc ja osobiscie nabralem dystansu do dzialan tworczych nowego moderatora
ja również... |
no cóż ...bywa .... każdy popełnia błędy ... myślę, że teraz będzie już tylko lepiej
maklakus, czekamy na regulamin i ruszamy
Gene - 25-01-2008, 15:58
Ja jestem spokojny choc na miejscu Akbiego poczulbym sie dziwnie.
Maklakus chodzi o to, ze funkcja, ktora pelnisz i obowiazki z tym zwiazane maja powodowac, ze forumowicze beda czuli sie na forum dobrze i chetnie beda brali aktywny udzial w jego zyciu. Usuniecie tematow bylo dzialaniem zniechecajacym. Wystarczylo napisac, ze planujesz pewne rozbudowanie podforum a nie posadzanie kolegow o nielegalne dzialania. To bylo nie mile prawie tak jakby nasza tu obecnosc byla nielegalna i niepozadana.
Aga - 25-01-2008, 16:09
...i jeszcze tekst o tym, że robimy śmietnik
poczułam się tak, jakby zdjęcia, które wkleiłam tylko tam sie nadawały
Michał, wierzę, że chcesz dobrze, tylko nie zniechęcaj nas...
powodzenia
maklakus - 25-01-2008, 16:11
Gene napisał/a: | To bylo nie mile prawie tak jakby nasza tu obecnosc byla nielegalna i niepozadana. |
to był żart - nielegalne - bez przesady nie bierzcie tak do siebie wszystkiego - a niby dla kogo to robię? i staram się coś stworzyć tylko i wyłącznie z myślą o was to robię - żebyśmy mieli fajne przyjazne i ciekawe podforum.
już chyba wszystko wyjaśniłem w powyższych postach.
Aga napisał/a: | ...i jeszcze tekst o tym, że robimy śmietnik |
ja nie chcę ani nie mam prawa oceniać waszych prac - "śmietnik' chodziło mi o brak porządku.
Hubeeert - 25-01-2008, 16:13
Gene, trzymam już rękę na pulsie.
W razie czego uduszę
Spokojnie - człowiek się uczy. Jak szło na początku Tobie Gene
Gene - 25-01-2008, 16:23
Hubeeert napisał/a: | Jak szło na początku Tobie Gene | wiem, wiem "pamieta wol jak cielenciem byl"...choc nie przypominam sobie sytacji w ktorej "strzelilbym sobie samoboja" lub cos w tym stylu. Jesli nie bylem pewny swego zawsze przed podjeciem decyzji pytalem Ciebie, Bartka lub innych Moderatorow o zdanie.
[ Dodano: 25-01-2008, 16:27 ]
Hubeeert napisał/a: | W razie czego uduszę | daj spokoj warto za to isc za kratki
|
|
|