Off Topic - Nie ma Cię w sieci = nie ma Cię?
akbi - 23-01-2008, 14:58
cns80 napisał/a: | Myślę że kolega miał na myśli powiadomienia, które przychodzą na pocztę. Faktycznie jak się nie ignoruje tematu to można mieć kilkanaście powiadomień z tej dyskusji i tylko kilka z pozostałych. |
Patryk ... przecież powiadomień na maila nie ustawiasz sobie w każdym temacie na forum ... a w dziale technicznym nie ma zbędnych ... "kłótni", gdyż taki ewentualny post leci w śmietnik a user dostaje Ostrzeżenie.
JCH - 23-01-2008, 15:07
akbi napisał/a: | Tak sobie pomyślałem, że niektóre osoby, wymianę sprzecznych poglądów, odbierają jako kłótnie. | Szczerze przyznam, że ta "wymiana sprzecznych poglądów" mogłaby być prowadzona w bardziej kulturalny sposób, bez tzw. personalnych wycieczek. A tych jest niestety wiele
Anonymous - 23-01-2008, 15:20
wycieczki to jedno ale moim zdaniem przegięliście z tym wypraszaniem kolegi z forum.
owszem, nie jest to forum wyłącznie motoryzacyjne ale Aga pokaż mi Twoje posty w których pomagasz komukolwiek.
pozdrawiam
akbi - 23-01-2008, 15:20
JCH napisał/a: | Szczerze przyznam, że ta "wymiana sprzecznych poglądów" mogłaby być prowadzona w bardziej kulturalny sposób, bez tzw. personalnych wycieczek. |
Tu masz 100% racji ... ale czasem naprawdę ciężko jest spokojnie komuś wytłumaczyć, że 2 to nie równa się 4 tak jak ktoś chce Ci wmówić
arekp - 23-01-2008, 15:37
konrad1704 napisał/a: | ok, nic nie mówiłem. Zapomnijcie. |
Wolalbym jednak nie. To jest klub motoryzacyjny nie tylko z nazwy. To, ze przy okazji utworzyla sie bardzo duza spolecznosc, ktora chce miec kontakt nie tylko w sprawach zwiazanych z samochodami to wielki sukces zalozycieli klubu.
Jesli uwazasz, ze cos jest nie tak. Czujesz sie rozczarowany. Jest tu czegos za duzo lub za malo to pisz smialo. Kazdy ma takie samo prawo do wyrazania swoich opinii, o ile opiniami tymi nie obraza innych.
Pytam wiec powaznie, czego spodziewales sie po takim forum. Byc moze nalezaloby cos zmienic, w koncu to ludzie tworza ta spolecznosc i jesli z czasem coraz wiecej bedzie ludzi rozczarowanych postacia forum/klubu to sie to rozpadnie, a mysle ze nikt z nas tego nie chce.
konrad1704 - 23-01-2008, 15:46
arekp napisał/a: | Jest tu czegos za duzo lub za malo to pisz smialo. |
pisz śmiało a ktoś ci zaproponuje:
Aga napisał/a: | hmm, to może się wyloguj... |
dziękuję za taka dyskusję, pójdę za radą:
Aga napisał/a: | ja nie masz ochoty to po prostu nie czytaj |
Aga - 23-01-2008, 16:27
konrad1704 napisał/a: | dziękuję za taka dyskusję, pójdę za radą:
Aga napisał/a:
ja nie masz ochoty to po prostu nie czytaj |
no właśnie o to chodzi: nie czytaj tematów, które Ci nie odpowiadają, czytaj te, które Ci pasują
konrad1704 napisał/a: | pisz śmiało a ktoś ci zaproponuje:
Aga napisał/a:
hmm, to może się wyloguj... |
masz rację, przepraszam
to była odpowiedź na tekst: nie po to się tu logowałem...
nie lubię jak ktoś krytykuje całe forum, podczas gdy mu kilka tematów nie pasuje...
adams12 napisał/a: | nie jest to forum wyłącznie motoryzacyjne ale Aga pokaż mi Twoje posty w których pomagasz komukolwiek. |
wiesz, to chwyt poniżej pasa...
jestem kobietą, nie znam się na motoryzacji, ale czy to znaczy, że nie mam prawa pisać na tym forum?
naprawdę tak myślisz?
staram się pomagać w inny sposób, w dziedzinach, na których się znam
nie rozgłaszam tego wszem i wobec na forum, nikt też mi publicznie nie dziękuje, nikt nie wciska znaczka: pomógł
ale czy to czyni ze mnie gorszego człowieka i nie daje prawa do wypowiedzi w tematach ogólnych?
naprawdę tak myślisz??!! może jeszcze ktoś?
może rzeczywiście chcecie ograniczyć to forum tylko do osób z kęgu motoryzacji?
dodam, że ja nawet mitsubishi nie jeżdżę...
chyba się rozpłaczę...
Anonymous - 23-01-2008, 16:48
Aga,ja też nie jeżdżę (już) Mitsubishi więc nie jesteś sama..
A tak serio: czym by było forum bez Ciebie..?
Głowa do góry!
Anonymous - 23-01-2008, 19:47
AKBI napisał/a: | Nikt nikogo nie zmusza do uczestniczenia w tym "czymś więcej" i spokojnie możesz zaglądać jedynie do tematów typowo technicznych - motoryzacyjnych. |
Nie lubię jak ktoś tworzy tematy za mnie
Sam temat mi dynda i jest obojętny ale jak nie pasował on (wpis) do koncepcji poprzedniego tematu to trzeba było go wywalić i już a nie tworzyć temat nowy - bo ja takowego tworzyć nie chce...............ten wpis dotyczył sie innego tematu...
akbi - 23-01-2008, 20:43
dm17, Piszac nie na temat, musisz sie liczyc z tym, ze Moderator przeniesie do smietnika Twoj post, albo jesli bedzie uwazal go za wartosciowy to stworzy nowy temat. Zauwaz, ze to o czym teraz piszemy nie dotyczy bezposrednio tematu "nasza-klasa".
Poza tym, zupelnie niewiem, jak to co napisales ma sie do zacytowanych przez Ciebie moich slow.
Aga - 23-01-2008, 20:58
myślę ze Michał się spieszył i nie przeczytał uważnie wszystkich postów w tym temacie
Akbi temat bezpieczeństwa został podzielony a nie nasza klasa
akbi - 23-01-2008, 21:11
Aga napisał/a: |
Akbi temat bezpieczeństwa został podzielony a nie nasza klasa |
mozliwe ... dzieki za sprostowanie
pamietam, ze poczatki tych dwoch tematow byly wlasnie w "naszej-klasie"
Anonymous - 23-01-2008, 22:16
Ja bym ten temat w ogóle wywalił do kosza bo tylko tam sie nadaje albo do wywalenia z forum bo po co zapychać miejsce..........nic nie wnosi.
Co do mojego wpisu o istnieniu w sieci to miało sie jak najbardziej do tematu do którego to wpisałem ........... a oddzielenie tego do innego jest dla mnie troche niezrozumiałe - zrozumiałbym jakby ktoś (admin) stwierdził że np, jest nie na temat i wywaliłby w ogóle z forum...
ale i tak wszystkich pozdrawiam peace out
Aga - 23-01-2008, 22:35
dm17 napisał/a: | Ja bym ten temat w ogóle wywalił do kosza bo tylko tam sie nadaje |
zgadzam się w 100%
po oddzieleniu od tamtego tematu stał się beznadziejny i nieistotny...
a ci, którzy go nie czytali od początku, wtrącają się nie bardzo wiedząc o co chodzi i tylko sieją nieporozumienie...
akbi - 24-01-2008, 08:46
dm17 napisał/a: | zrozumiałbym jakby ktoś (admin) stwierdził że np, jest nie na temat i wywaliłby w ogóle z forum... |
1 - zapytaj w takim razie Moderatora Off Topa na PW, po co wydzielił między innymi Twój post do nowego tematu
2 - Na forum od jakiegoś czasu nie można kasować postów/tematów - tylko przenosimy je do śmietnika
|
|
|