To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - 2008: czas na I spotkanie

maklakus - 26-02-2008, 06:37

Cytat:
hej a ja mam pomysla.. a mianowicie zeby puzniej przeniesc sie cala ekipa na Tor- jest Mini-Max wiec bedzie ciekawie?? co myslicie?? ja bede ale puzniej bo szkola.. ;/

tak jak gadaliśmy "mati" - pomysł rewelacyjny... piwko już masz obiecane ode mnie za pomysł ;) bez alkoholowe oczywiście ;)

Cytat:
*cenzura* pomysł... jak najbardziej za (sam o tym myślałem)....

"arek" - startujemy no nie ?

pawela - 26-02-2008, 09:45

jak najbardziej za, mozemy skoczyc na tor :)
Anonymous - 26-02-2008, 16:11

Michał bezalkoholowe ?? To co w tym looblyne :mrgreen: juz poządnie napic sie niemozna ;p :D heh zart
mysle nawet koła przezucic ale odstrasza mnie zima podobno ma przyjsc :evil:
no to na tor sie szykujemy :D

Anonymous - 26-02-2008, 18:23

maklakus napisał/a:
"arek" - startujemy no nie ?

No w sumie można tylko jak spocicho o 12 a MiniMax sie pewnie zaczyna wcześniej....?!?! to nie wiem zobaczymy co i jak na miejscu... a poza tym nie wiem czym przyjadę :-)

Anonymous - 26-02-2008, 20:51

mam newsa :D
Jak ktos byl na Lap race to kojazy czerwone Subaru?/
to "Adamek" sciaga pare rajdowek ze swoich stron i pugi, Kia Creed pucharowa, Astra.
mysle ze jak sie na tor przeniesiemy to bedzie ciekawie ;)
Arek niemecz Colta.. heh pozycz Eclipse od pana co na tor zawital jak stalismy w niedziele :D :D :D

Anonymous - 26-02-2008, 21:34

to był mój ojczulek... z chęcią bym wypróbował eclipsa na torze ale wole nie ryzykować...
Marino - 26-02-2008, 22:09

ja to myślę, w zasadzie mam taką nadzieję, że tym niedzielnym spotem to wbijemy się w czołówkę w rankingu maniaków obecnych na spotach... czy uda się naskładać ponad 13 osób? jak Wy to widzicie? oby tylko pogoda sie nie spier.. zepsuła
pawela - 26-02-2008, 22:22

Marino napisał/a:
ja to myślę, w zasadzie mam taką nadzieję, że tym niedzielnym spotem to wbijemy się w czołówkę w rankingu maniaków obecnych na spotach... czy uda się naskładać ponad 13 osób? jak Wy to widzicie? oby tylko pogoda sie nie spier.. zepsuła

i oby dopisali Manicy :) na razie najwiekszy to 11, oby sie udalo.

Anonymous - 27-02-2008, 20:41

Arek heh ojciec ma Eclipse a ty jeszcze go niewyprobowales?? ja tam w trakcie podpisywania umowy kupna ojca astry juz smigalem;) heh bedzie bedzie duzo miskow trzeba byc;p i wypadamy na toRRR
Anonymous - 28-02-2008, 00:55

próbować to próbowałem ale nie na torze :-)
Grześku - 28-02-2008, 08:49

macia napisał/a:
Ogłaszam wszem i wobec: jeśli nie pojawi się Grześku, to mnie też nie będzie :badgrin: Dosyć tego! Już Cię Gelu tyle razy nie było, że chyba puszczę plotę, że cari sprzedałeś :lol:

Na takie dictum nie mam prawa się nie pojawić :mrgreen:

Będę! Będę! Jak Tommy Lee Jones w Ściganym!... :twisted:

btw - mam już podkładki pod tablice, więc zapraszam wyjątkowo serdecznie poniżej wymienione osoby na spocik połączony z rozdawaniem zamówionych gadżetów:
djandrew
elrubio
Luke
Marino
Moomin
niedal
pawel129
stag

W razie nieobecności ramki będę zmuszony wysłać pocztą, a Wy wiecie jak pracuje nasza poczta... :wink:

Marino - 28-02-2008, 11:04

aaaaaaaaaaj
ze śrubokrętem w zębach ale będę, będę

Prognozy pogody na niedziele jeszcze nie posiadam ale w sobotę będzie ostro padało. :roll:
także myjnia to pieniądze wyrzucone w błoto które i tak będzie z powrotem na aucie

macia - 28-02-2008, 20:41

No kurde, zdaje się, że mnie nie będzie (sprawy hmmm nazwijmy to zawodowe) :-X . No chyba, że się coś wymyśli niekonwencjonalnego :wink:
Grześku - 28-02-2008, 22:25

To Ty lepiej zacznij myśleć niekonwencjonalnie bo wiem gdzie parkujesz samochód ; )
Anonymous - 01-03-2008, 14:59

Grześku napisał/a:
btw - mam już podkładki pod tablice, więc zapraszam wyjątkowo serdecznie poniżej wymienione osoby na spocik połączony z rozdawaniem zamówionych gadżetów:

kolejny powód aby przyjechać na spot :wink: ciekawe tylko jak pogoda będzie wyglądać :/

to w którym miejscu dokładnie się umawiamy?