[96-02]Colt CJ0 - NOWA TAPICERKA W CJO
Marcin-Krak - 28-10-2008, 00:19
Mieszane uczucia mam - jeśli mam być szczery
Anonymous - 28-10-2008, 00:44
Marcin-Krak napisał/a: | Mieszane uczucia mam - jeśli mam być szczery |
Marcin szczerość przedewszystkim każdy przecież ma swoje zdanie
londolut - 28-10-2008, 06:26
Dzidas napisał/a: | szczerość przedewszystkim | Nie podoba mi się ten pomarańczowy Mimo tego jeśli wykonanie jest ok to posłuży ci pewnie długo.
Misiek :) - 28-10-2008, 13:50
kolor rzecz gustu, można róż, czarny, fiolet czy błękit... oby pasował do nadwozia:)
Ważne jak wykonane i z jakiego materiału, czy posłuży długo i bez problemów.
Oprucz koloru który dla mnie za jaskrawy to fajny efekt:)
Marcin-Krak - 28-10-2008, 19:40
Dzidas, możesz zrobić fotki w dzień, tak żeby było widać też auto, a nie tylko samo wnętrze
Ja się zbytnio nie znam na dobieraniu kolorów itp - ale pomarańczowy do czerwonego Może się mylę.
W każdym razie mam nadzieję, że spotkamy się na Zlocie w Beskidach i będę mógł ocenić to po oglądnięciu na żywo
Anonymous - 28-10-2008, 22:30
Marcin-Krak napisał/a: | Dzidas, możesz zrobić fotki w dzień, tak żeby było widać też auto, a nie tylko samo wnętrze |
co do fotek to robiłem troszkę w pośpiechu i są troszke zrobione na łapu capu jak znajdę troszkę wolnego czasu to zzrobię nowe i tak jak prosisz całego autka! przy ładnej pogodzie i jak misiek jest czysty efekt jest całkiem inny
Marcin-Krak napisał/a: | Ja się zbytnio nie znam na dobieraniu kolorów itp - ale pomarańczowy do czerwonego Może się mylę.
W każdym razie mam nadzieję, że spotkamy się na Zlocie w Beskidach i będę mógł ocenić to po oglądnięciu na żywo |
co do koloru to marzył mi się brąz taki jak w lancerze na jednym z postów wyżej ale na tyle próbek materiałow co oglądałem takiego nie było nigdzie!
jednym z plusów zmiany tapicierki jest to że lepiej się siedzi w takim fotelu to znaczy lepiej trzymie w zakrętach
wojtas20 - 01-11-2008, 10:49
Z cało kształtem oceny wstrzymam się do momentu aż zobaczę zdjęcia całego auta razem z tapicerką mimo wszystko wykonanie mi się podoba, kolorystyka trochę mniej jednak i tak szacunek dla kolegi za wkład kasy i pasji w colta
lukasz85 - 03-11-2008, 12:33
Widzę, że u Ciebie zmiana tapicerki to był raczej kaprys bo stara wyglądała całkiem przyzwoicie. U mnie to raczej konieczność. Powiem szczerze, że jak kilka postów wyżej napisałeś o brązowym a potem zobaczyłem fotki to lekko mnie zatkało hehe (nie potrafie sobie jakoś w głowie zgrać tego koloru tapicerki i czerwonego auta). Samo wykonanie wygląda ok ale co do koloru to tak jak ktoś wcześniej napisał mam mieszane uczucia >> o gustach się podobno nie dyskutuje. Jak dla mnie troche niepraktyczny bo każdy najmniejszy syf czy dotknięcie butami np. przez pasażera wysiadającego z tyłu to będziesz latał ze szmatką. Najważniejsze, że Tobie się podoba i jesteś zadowolony.
rysiu - 13-11-2008, 09:27
Dzidas ile Cie wyniosla w sumie cala zabawa z tą tapicerką?
Anonymous - 13-11-2008, 20:47
rysiu napisał/a: | Dzidas ile Cie wyniosla w sumie cala zabawa z tą tapicerką? |
900 zł ale to było po znajomości normalnie wychodzi to drożej!! sprawdzałem w kilku firmach to wo łali sobie od 1200zł do 1500zł ale wiem że w Poznaniu np chcą za tą samo robote nawet 2500zł
Anonymous - 29-11-2008, 14:41
Pierwsza wersja jest wypas gdybym miał kasę sam bym założył ktos ma namiary na robienie takiego czegos w kujawsko-pomorskim;>
cielke - 02-12-2008, 19:22
ja akurat bardzo lubie pomaranczowy i zarabiscie mi sie podoba - zazdroszcze szczerze
Anonymous - 02-12-2008, 20:42
wojtas20 napisał/a: | Z cało kształtem oceny wstrzymam się do momentu aż zobaczę zdjęcia całego auta razem z tapicerką |
troszkę późno ale w końcu wstawiam
[ Dodano: 02-12-2008, 20:44 ]
Misiek :) - 03-12-2008, 12:11
sama tapicerka mi się nie podoba, ale ujdzie gdy patrze na całość (z nadwziem)
choć nie ukrywam, że brał bym o wiele ciemniejsze odcienie... może ciemny pomarańcz i czarny, lub wiśnia bardzo ciemna...
cactooz - 03-12-2008, 12:41
Dzidas, mam pytanie, jakim sposobem tapicer obił Ci "podłokietniki na drzwiach?
Ja pytałem u różnych "specjalistów" i zawszze dostawałem odpowiedź że tego elementu nie da się obić, ponieważ jestnierozdzielną częścią reszty drzwi.
W moim przypadku skończyło się tak, że te "podłokietniki, oraz kieszeń wraz z maskownicą na głośnik poszły do lakierowania pod kolor maadwozia.
|
|
|