To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - [Cari 1.8 GDI] Popychacze albo ????

Anonymous - 14-04-2008, 09:12

saphire napisał/a:
Tak po prawdzie jeśli już się zabierać za wymianę szklanek to trzeba je wymieniać wszystkie naraz i do tego jeszcze nowy wałek.

To jak ktoś chętny do zakupu to po części ma ułatwione zadanie, połowa jest wymieniona :)

A co do tego, że wszystkie to wiem wiem ale brak kasiorki i liczyłem na to, że część pomoże.

Pozdrawiam

[ Dodano: 15-04-2008, 22:25 ]
Jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia, a mianowicie czy ktoś się spotkał z uszkodzeniem pompy wody, jakie są tego objawy???

I czy zdjęcie głowicy = zawsze planowanie i nowa uszczelka??

[ Dodano: 15-04-2008, 22:28 ]
Jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia, a mianowicie czy ktoś się spotkał z uszkodzeniem pompy wody, jakie są tego objawy???

[ Dodano: 15-04-2008, 22:28 ]

[ Dodano: 25-04-2008, 07:25 ]
Wymieniłem już wszystkie popychacze i stuka dalej, poprawy nie ma :( zastanawiam sie nad ceramizerem. Ciekawe czy to by pomogło. Co wy o tym sądzicie??

TRUTIL CARI GDI - 30-06-2008, 12:14

dg2000, siema powiem ci ze tez walczylem z cari i z klekotaniem wymienialem sam zaworek tak jak robiles wymienilem wszystkie szklanki probowalem lac rozne oleje nic nie dawalo klepala jak ciagnik . Wymienilem silnik i jest pieknie nie slychac silnika. Kase ktora wpakowales w szklanki to masz silnik a widze ze sam majstrujesz przy aucie wiec z robota nie bylo by problemu pozdrawiam