To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Spontan spot c.d.

rafq - 30-05-2008, 22:21

pawel129 napisał/a:
:/ teraz to ja sie dowiedziałem o wszystkim po czasie..... :(

Wymiana numerów kom zazwyczaj zapobiega takim sytuacjom :)

Marino napisał/a:
przecież on pojechał ze swoją Panią do Zwierzyńca.... zabrał gacie i drobne na piwo... to dziś miał jechać ? a może to nie dziś....

Tak tak, to dziś, jak do niego dzwoniłem pierwsze co usłyszałem na dzień dobry to: "Kto śmie przerywać mi wypoczynek?!" :mrgreen:

maklakus - 02-06-2008, 16:49

Przepraszam Panowie za zwłokę z fotkami - ale jak już zauwarzyliście byłem na załużonym wypoczynku :) rafq sorki za ten texst ;) to był taki żarcik ihihih... jest mi zawsze miło jak dzwonisz :*

Marino hihihi drobne zabrałem ze sobą.. gaci zapomniałem... a piwo oj było było ;)

1

2

3

4

;)

rafq - 03-06-2008, 11:42

Ale śliczne dupeczki-japoneczki na 1 focie :roll: + 2 przyjezdne niemki, ale wszystkie się błyszczą :D

maklakus napisał/a:
jest mi zawsze miło jak dzwonisz :*

Uważaj, bo jak kobieta zajrzy na forum to dopiero się będziesz musiał tłumaczyć :wink:

pawela - 04-06-2008, 12:28

a co my tacy niewyraźni na ostatnim zdjęciu? Może potrzeba nam Rutinoscorbin? :P
rosomak1983 - 05-06-2008, 21:21

Chłopaki kiedy jakis spontan w Lublinie bo bym chetnie sie pojawił moim coltem sedanem :D
Anonymous - 05-06-2008, 22:22

może i nawet i jutro będzie tylko w godzinach późno wieczornych (około 21-22), jak sama nazwa wskazuje spontan, czyli może być jutro na forum ze coś sie będzie działo, trzeba wchodzić na forum i sprawdzać albo zapodaj nr do siebie to jak coś będzie działo to damy znaka... pozdro
rosomak1983 - 06-06-2008, 00:21

Myslalem raczej o przyszłym tygodniu bo ten piatek to odpada bo jade do domu bo na wesele ide w sobote. Mój nr gg 207049
rafq - 06-06-2008, 00:33

O wszystkim się dowiesz z urządzenia zwanym komórką :) oczywiście jeśli będę wiedział :)
Anonymous - 06-06-2008, 10:54

tak więc po rozmowie z kolegą Maklakusem urodził sie spot spontan dzisiaj, kto ma ochotę to zapraszam na 21 na podziemny parking Galerii Orkana.... pozdro i dozobaczonka (troszku się spóźnie, praca do 21)
pawela - 06-06-2008, 11:21

lepiej w przyszłym tygodniu. Jutro mi wymyślili egzamin :evil: , i nie będę mógł sie wyrwać z domu. A i więcej czasu to i frekwencja dopisze ;)
macia - 06-06-2008, 12:17

pawela napisał/a:
Jutro mi wymyślili egzamin

pawela, bardzo dobrze, w końcu może zrobisz to prawko :lol:
PS. Dajcie znać na kom, czy jest ten spontan, czy nie :wink:

Tomekp - 06-06-2008, 13:36

macia napisał/a:
Dajcie znać na kom, czy jest ten spontan, czy nie :wink:

Też bym się zjawił, bo już od książek mi łeb pęka :twisted: A spocik byłby miłą odskocznią :D

rafq - 06-06-2008, 16:38

Ja też się pewnie zjawię, mam nadzieję punktualnie. Robię za świadka bierzmowania a o 19 jest jakaś próba :D

Więc ustalone.

Miejsce: Podziemny parking galerii Orkana.
Czas: 21.o0

A za tydzień przecież też możemy zrobić spota :)

założę się, że Paweła i tak przyjedzie :)

kordiank2 - 06-06-2008, 18:26

to jeszcze jeden mitsumaniak się przyczłapie - powinienem trafić, to gdzieś za poczekajką?
nie mam żadnych namiarów komórkowych na kogoś ze spontan-spota, ale trafię po ryku bestii, które się zjadą. rozpoznacie mnie po pogniecionych drzwiach i "innych" tablicach...
sija

Anonymous - 06-06-2008, 19:00

tak tak to jest za poczekajką. to jest galeria kolo tesco, tylko tam sie od tyłu zajeżdża na parking pod tą galerią trudno nie trafić:) a poza tym wspomniane ryki silnika będą Cię prowadzić :)