To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Zostałem Półmitsumaniakiem...

Anonymous - 22-04-2008, 19:50

akbi napisał/a:
sibi napisał/a:
a co do zżycia to nie mówię że tu nie mama ale z powodu tego że jest tu tylu ludzi to jest troszkę bardziej utrudnione przyjedź na zlot a się przekonasz takie jest moje i wyłącznie moje odczucie z którym możesz się zgodzić lub nie :)

Przyjedź na parę Spotów lub Zlot Mitsumaniaków to będziesz miał porównanie :)
Akbi dzięki za wyręczenie :wink:
Hubeeert - 22-04-2008, 20:18

sibi, no offence :lol:

Może poczytaj więcej na naszym Forum a potem zobacz jak tu jest. :)
Główny powód dla którego nasze Forum jest bezpłatne jest taki, żeby dzielić się wiedzą ze wszystkimi. Nie tylko z tymi którzy zapłacą. No i jest otwarte. Dla każdego. Nawet tych co chcą siać zamęt. Jeszcze nikomu przez tyle lat nie wyszło a nie powiem - próbowali ;-)

sruba - 22-04-2008, 20:50

ale, ale...
drodzy moi - temat mial byc o moim polmitsumaniactwie, a drazymy temat platnego forum Chryslera (btw. znalazlem tez forum darmowe).
no wiec zamknijmy temat forum, a placzcie i lamentujcie nad moim wyborem, a nie mi tu... zamet wprowadzacie :wink:

Kibloo - 22-04-2008, 20:58

ale stary! mitsumaniak, to stan umysłu, a nie stan posiadania!!!

pozdro

ruslana81 - 22-04-2008, 21:11

Sruba, bardzo ładny samochód. Mnie oprócz misiów też kręcą "hamerykany" - tyle, że z muflonem w znaczku ;) Ech, wzdycham nawet czasem do takiego RAM 1500, ale Colibrem też bym się zadowoliła. Jak będziemy znów z Grzechem na Pomorzu to koniecznie musisz nim przyjechać, z chęcią obejrzę go na żywca.
W każdym razie gratulacje - piękny jest! :D

Pzdr
Rusłana

sruba - 23-04-2008, 12:00

Rusłana, wlewasz miód w moje serce.
Oczywiście, że jak będziecie u nas i zrobimy spota, to pojawie się moim szerszeniem :D

Anonymous - 23-04-2008, 21:23

Cześć Śruba:-) autko super:-)
Z miłą chęcią zobaczę je na żywo jak przyjade po Ciebie na spot 15 maja :P
Piszesz:-)
"Więc jak widzicie - opakowanie inne, ale serce zawsze Mitsumaniakowe...
Mam nadzieję, że pozwolicie mi na spoty przyjeżdżać..." hmm zastanowię się :lol: pojedziemy moim Pajero :P

Oczywiście żartuje:-) gratuluję zakupu:-)

Pozdrawiam
Beatkap24:-)

sruba - 10-05-2008, 16:10

special for Ruslana :D :

ruslana81 - 10-05-2008, 21:39

no i co....no i co....i kto jest debeściak...? Śruba....jest debeściak....i Jego mafia też!
Wielkie dzięki za foty, auto....przepiękne, ogromne i robi wrażenie (wnętrze proste i z klasą, jasna tapicerka, ale nie skóra - super; ładne detale - np. szperacz :wink: ) I ta piękna mooorda.
Gratulacje, naprawę wspaniały egzemplarz. Pozostaje mi życzyć niezawodności i nawierzchni bez dziur.

A miłość do diamentów widać po ramkach :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrawiam

Rusłana

Marcin-Krak - 10-05-2008, 22:00

ruslana81, tylko żebyś nie zaczęła męczyć swojej drugiej połówki - że może jednak nie CJO :P :mrgreen:

Sruba, a Tobie czegoś po lewej stronie z tyłu brakuje :D ;)

sruba - 10-05-2008, 22:35

ruslana81 napisał/a:
no i co....no i co....i kto jest debeściak...? Śruba....jest debeściak....i Jego mafia też!

:D

Marcin-Krak napisał/a:
Sruba, a Tobie czegoś po lewej stronie z tyłu brakuje :D

brakuje :D
ale juz kupilem i niby 6V zostalo do mnie wyslane :wink:
wiec mam nadzieje po weekendzie (a jeszcze przed spotem) uzbroic sie we wszystkie lampki.

raddex - 12-05-2008, 21:42

No cóż jakiś inny ten samochód od Misiaków, no ale dla ciebie to zrobimy wyjątek, szczególnie że motor wsadzili z japończyka :D :mrgreen: :D
Anonymous - 12-05-2008, 22:19

Śruba już Ci mówiłem ale napiszę jeszcze raz - fajne autko :!: :!:
Laski same będą rwały klamki :D :D :D wiem wiem...nic nie mów :D :D :D :D

akbi - 12-05-2008, 22:57

dm17 napisał/a:
Laski same będą rwały klamki

no i gdzie on później znajdzie drugie takie klamki do tego wynalazku ??? :badgrin: :P

sruba - 13-05-2008, 10:44

dm17 napisał/a:
Laski same będą rwały klamki

chyba lachony :lol:
pamietaj, ze na codzien porusza sie nim Asica :wink:

a przy okazji - wczoraj misiek.... yyyy, tfu, szerszen, dostal nowe filtry i olej.
filtr powietrza, jak go wytargalem z obudowy, przedstawial soba obraz nedzy i rozpaczy, a olej w silniku byl zblizony konsystencja i kolorem do bagienka.
teraz czas na rozrzad i olej w skrzyni.

a i caly czas czekam na lampke przeciwmgielna, ktora nabylem droga kupna na allegro. niby wyslana zostala 6V... poczta strajkuje, czy co ?