Nasze Miśki - 2-gi Maćkowy Galancior 

Maciek - 27-12-2009, 18:20
  6 E + przesyłka na ebay.de    Ale dobrze jest mieć kogoś w DE Pasi idealnie w komplecie są pomarańczowe światełka  
												 kamil4711 - 27-12-2009, 18:49
  fajny sprzęcik
												 fj_mike - 28-12-2009, 00:19
  Maciek, piękny ten twój misiek     "Czarna perła" wśród naszych miśkow     

Niech się sprawuje jak najlepiej
												 Kaucz - 28-12-2009, 00:26
  Zazdroszczę tego koloru  
												 Maciek - 29-12-2009, 23:11

| fj_mike napisał/a: | 	 		  | "Czarna perła"  | 	  

Na wiosnę będą fele ori pomalowane na czarno             

tak mniej wiecej będzie to wyglądało
												 costa brawa - 29-12-2009, 23:15
  nie beda wygladac jak kolpaki ? 

sam tak chcialem zrobic ale sie powstrzymalem ... 

mi znajomy zrobil takie VT

PS 

w zasadzie to ten twoj wyglada jak moj  
												 Maciek - 29-12-2009, 23:24
  Fakt ori felgi są "gęste" i jesli będą ciemne to tak może to wyglądać. Fele jednak będą błyszczące nie matowe więc może nie być takiego efektu. Nawet jeśli tak to będzie wyglądać  	  | costa brawa napisał/a: | 	 		  | jak kolpaki  | 	   to i tak wolę czarne    

A srebrne wyglądają jak naleśniki   

| costa brawa napisał/a: | 	 		  | w zasadzie to ten twoj wyglada jak moj | 	  

nie to Twój wygląda jak mój   
												 costa brawa - 29-12-2009, 23:27
  no tez racja - zabaczymy ja jak swoich nie sprzedam to tez pewnie pomaluje  - zobaczymy kto pierwszy i jaki efekt bedzie  
												 Maciek - 29-12-2009, 23:31
  Zastanawiam się jeszcze czy nie dodać jakiegoś elementu kolorystycznego typu czerwone/niebieskie ringi na felach lub coś podobnego?
												 Hugo - 29-12-2009, 23:59

| Maciek napisał/a: | 	 		  | Zastanawiam się jeszcze czy nie dodać jakiegoś elementu kolorystycznego typu czerwone/niebieskie ringi na felach lub coś podobnego? | 	   Może być ciekawie.
												 stary alfer - 30-12-2009, 07:44

| Maciek napisał/a: | 	 		  | Zastanawiam się jeszcze czy nie dodać jakiegoś elementu kolorystycznego typu czerwone/niebieskie ringi na felach lub coś podobnego? | 	  

Mnie się to nie podoba.

Czarny kolor wygląda bardzo zacnie i nie trzeba mu dodatków  
												 Maciek - 30-12-2009, 14:15

| stary alfer napisał/a: | 	 		  | Czarny kolor wygląda bardzo zacnie i nie trzeba mu dodatków | 	  

Kupiłem nawet czenidło do opon    będzie jeszcze czarniejszy.
												 Psikus - 02-01-2010, 12:22

| Maciek napisał/a: | 	 		  | Zastanawiam się jeszcze czy nie dodać jakiegoś elementu kolorystycznego typu czerwone/niebieskie ringi na felach lub coś podobnego? | 	   czerwony lip już trochę oklepany - nawet na kołpakach widziałem :/ ale niebieski...hmm... na tych oryginalnych felgach z avance i tak nie ma gdzie paska nakleić/namalować. Mnie osobiście te felgi by dobrze wyglądały wypolerowane  
												 Anonymous - 02-01-2010, 21:35

| Cytat: | 	 		  Kupiłem nawet czenidło do opon  będzie jeszcze czarniejszy.

_________________ | 	   to juz zakrawa na zboczenie     

| Cytat: | 	 		  Zastanawiam się jeszcze czy nie dodać jakiegoś elementu kolorystycznego typu czerwone/niebieskie ringi na felach lub coś podobnego?

_____________ | 	   dobry pomysl dodaj jeszcze taki element

wnetrze z podsufitka tez masz czarne ?     

Maciek - 02-01-2010, 23:29

| cuuube napisał/a: | 	 		  | wnetrze z podsufitka tez masz czarne ?   | 	  

jeszcze nie ale się nad Twoim pomysłem zastanowię   

No skórka to by wyglądała ok ale mało praktyczana więc chyba odpuszczę   

| 

|  

|