To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - INTER-CARS ... Ogólnopolski Dystrybutor części zamiennych

Matejko - 23-04-2008, 12:13

akbi napisał/a:
Właśnie rozmawiałem z Radkiem i faktycznie ze względów na przeprowadzkę produkcję Kart Klubowych wznowi za ok 2/3 tygodnie.

zawsze mozna sie w potrzebie "czesciowej" dogadac z kims kto ma karte i pozyczyc lub z nim podjechac i kupic potrzebne czesci :)

mnie juz na sama mysl sie mordka cieszy :D

gulgulq - 23-04-2008, 12:13

akbi napisał/a:

racja ... nie napisałem, że po przyjeździe do IC trzeba tam jeszcze wejść ...oni nas nie wniosą :)

no czy ja wiem ;) ... podjezdzasz, machasz karta i powinni Cię wnieść ;)

w skali kraju Mitsumaniacy powinni niezle nabijać im sprzedzaz wiec chwila moment i Klub bedzie klientem vipowskim ;) ;) :)

ale tak naprawde to super wiadomosc ;)

Anonymous - 23-04-2008, 13:11

gulgulq napisał/a:
w skali kraju Mitsumaniacy powinni niezle nabijać im sprzedzaz wiec chwila moment i Klub bedzie klientem vipowskim
mnie sie misiek nie psuje(wiec im nie nabije zbytnio) !!! a czesci eksploatacyjne tez nie kupuje sie co 1 000 km .
ale vip to dobra opcja :mrgreen:

Matejko - 23-04-2008, 19:54

akbi napisał/a:
rabatu w wysokości 29% (wg mnie dość przyzwoitego)

po dzisiejszych zakupach i szybkim podliczeniu wyszlo mi okolo 40% znizki :mrgreen:

Anonymous - 23-04-2008, 20:43

marudzicie, nie każdy ma firmę i jakieś gigantyczne rabaty - dla niego zakup części trudnych do dostania w innych sklepach z rabatem 29% to sporo. także przestańcie. :twisted:
Anonymous - 24-04-2008, 01:16

[quote="akbi"]
Właśnie rozmawiałem z Radkiem i faktycznie ze względów na przeprowadzkę produkcję Kart Klubowych wznowi za ok 2/3 tygodnie.
Więc proszę o przesyłanie wymaganych danych do mnie, lub o wstrzymanie się przez ten okres 2/3 tygodni.

Wielkie dzięki Akbi :occasion5:

mlun - 24-04-2008, 09:08

Nie no z tą fakturką dla osoby prowadzącej działalność to w tej chwili mnie na kolana powaliłeś:P Dobrze że mam już swoją karte:P
Twaróg - 24-04-2008, 11:02

Po rabacue wychodzi, ze bardzo konkurencyjne ceny w porownaniu do innych sklepow (nawet w necie). Bede musial tylko wyslac zgloszenie o karte klubowicza jak juz zostane Klubowiczem :)
krzysio1972 - 25-04-2008, 14:52

akbi napisał/a:

4. Kupujemy towar z upustem 29%
5. Otrzymujemy paragon
6. Z paragonem idziemy do kasy (mamy na to 7 dni, ale możemy to również zrobić od razu) i kasjerka/kasiarz ..wystawi nam fakturę na co chcemy imienną czy też na własną działalność :)
7. Wychodzimy z IC szerokim uśmiechem.

Jeszcze jakieś pytania??

Nie mam pytań. Wielkie dzięki. Wielkie hurrra ;-)

josie - 28-04-2008, 16:08

A ja się właśnie deko zdziwiłem...
Chciałem kupić osłonę przegubu, w katalogu cena brutto 28,80
Dzwonię czy mają na stanie, prosili numer klienta to podałem (chociaż cena śmieszna)
Odpowiedź - jest na stanie, cena 52zł (po zniżce)
Jak spytałem dlaczego w katalogu jest 28 bez zniżki, to dostałem odpowiedź, żeby się nie sugerować bo ceny tam są bardzo rzadko aktualizowane... :shock:
No ale nic, pomysł ze zniżkami klasa - napewno kiedyś skorzystam mimo, że zostałem narazie mitsumaniakiem bez miśka :wink:

cns80 - 28-04-2008, 17:10

josie napisał/a:
Jak spytałem dlaczego w katalogu jest 28 bez zniżki, to dostałem odpowiedź, żeby się nie sugerować bo ceny tam są bardzo rzadko aktualizowane
:shock: A na stronie napis:
inter cars napisał/a:
Ostatnia akualizacja cen i stanów: 27/04/2008

josie - 28-04-2008, 21:23

cns80 napisał/a:
A na stronie napis:
Cytat:
inter cars napisał/a:
Ostatnia akualizacja cen i stanów: 27/04/2008

No to nie wiem, może im zniżka w drugą stronę zadziałała :roll:

Anonymous - 29-04-2008, 08:23

w TESCO pojawil sie MOBIL JEDYNKA za 89 zeta ! w INTERCARSIE maja go za jakas setke po rabacie (z firmy na ktora bralem)
akbi - 29-04-2008, 09:57

josie napisał/a:
Chciałem kupić osłonę przegubu, w katalogu cena brutto 28,80
Dzwonię czy mają na stanie, prosili numer klienta to podałem (chociaż cena śmieszna)
Odpowiedź - jest na stanie, cena 52zł (po zniżce)

dziwna sprawa... ja już trochę u nich kupowałem i nigdy nie spotkałem się z takim błedem

Anonymous - 19-06-2008, 13:26

dzwonilem wlasnie za klamotami
na nr klienta ktorego wczesniej uzywalem ceny takie
-filtr pow 'jakoparts' 36 zeta , knecht 64 zeta ,
-klocki przod ATE 107 zeta

na MM
-filtr pow jakoparts 34 zeta , knecht 61 zeta
klocki przod ATE 93 zeta

jade na zakupy zobaczymy czy sprawdzaja karte klubowa