Nasze Miśki - projekt lancer
Rafal_Szczecin - 29-05-2008, 16:39
moze ja napisze, bo Dominik nie ma zbytnio czasu .
wczoraj jak i dzisiaj przyjechaly ostatnie fanty z bodykitu do EVO,jest to tylnia lotka z carbonu, poszerzenia tylnich nadkoli oraz przednie blotniki .
i juz wiadomo jaki bedzie kolorek EVO,ale nie powiem
Juiceman - 29-05-2008, 16:53
No jak to jaki bialy albo czarny ;]
Anonymous - 29-05-2008, 18:34
Rafi zapomniał napisać że wczoraj przyszła jeszcze jedna paczuszka dla Lancerka
przednie reflektory depo
tylna lotka ma tylko górny płat wykonany z carbonu, reszta jest natomiast laminatem. fajnie że plat ma regulacjie w 3 poziomach nachylenia
cena bodykitu z wysyłką 3000 zł + 422 złote przednie światełka.
niestety najdroższe dopiero sie zacznie... (lakierka+pasowanie)
PiotrekSL4 - 29-05-2008, 22:50
Wow wow. Ale Gość z Ciebie. To już są profesjonalne zmiany. Przyciemnione szyby zrobiły na mnie duże wrażenie. Będę obserwował temat, bo tworzy sie wspaniała historia.
Anonymous - 30-05-2008, 09:00
Pięknie się to wszystko zapowiada!!
Jeżeli chodzi o kolor to ja osobiście postawiłbym na czarny, ale z niecierpliwością czekam na finalną decyzję....
roch_27 - 30-05-2008, 09:32
Dominik życzę Ci powodzenia w projekcie i mam nadzieję, że na zlot w Grudziądzu się wyrobisz
pozdro
Rafal_Szczecin - 31-05-2008, 20:56
Anonymous - 31-05-2008, 22:29
no no no fajniuchny
londolut - 02-06-2008, 07:00
Rafal_Szczecin napisał/a: | :D | ZA JE FAJ NY
roch_27 napisał/a: | mam nadzieję, że na zlot w Grudziądzu się wyrobisz
| Niema opcji, że nie Już mam cruising nagrany
eremita - 07-06-2008, 17:32
jeśli chodzi o kolorek to ja bym dał biały a na 100% nie niebieski czy granatowy bo ten kolor jest konkurencji która jeździ na złotych felgach
ale jak to wszystko założysz to szybko zmieniaj ten silnik bo przez to obłożenie lancer sporo przytyje a wiadomo co za tym idzie
Rafal_Szczecin - 07-06-2008, 18:49
eremita napisał/a: | ale jak to wszystko założysz to szybko zmieniaj ten silnik bo przez to obłożenie lancer sporo przytyje a wiadomo co za tym idzie |
yyy chyba nie wiesz o czym mowisz
lancer nie przytyje, wrecz przeciwnie powinien stracic troche z wagi .
na "odstrzal" idzie maska, grill, przedni zderzak,blotniki ,tylni zderzak w te miejsca przychodza komponenty z laminatu .
przeczytaj to i odpowiedz sobie sam jeszcze raz na to pytanie .
co do silnika to tak jak juz napisal Dominik, bedzie to robione na samym koncu, bo jak wiadomo na wszystko idzie spora ilosc $$ ...
eremita - 07-06-2008, 19:40
eeeeeeee no chyba ze tak wiadomo fundusze to poważna sprawa sam kiedyś bawiłem sie w tuning (i pewnie jeszcze bede sie bawił ) a tuning to przecież choroba!!!! objawy tej choroby to fura jedyna w swoim rodzaju i pusty portfel szkoda tylko ze policja zamiast łapac te niezadbane samochody sypiace sie woli przyczepic sie do zadbanego autka
mam nadzieje ze na zlocie bedzie można podziwać evo
docencik87 - 08-06-2008, 15:37
http://www.allegro.pl/ite...6_idealny_.html
A takiego kwiatka mamy na Allegro
mkm - 08-06-2008, 16:48
Derpin, czu moglbys wrzucic fotki blotnikow? Od zewnetrznej i wewnetrznej?
Rafal_Szczecin - 08-06-2008, 17:23
mkm napisał/a: | Derpin, czu moglbys wrzucic fotki blotnikow? Od zewnetrznej i wewnetrznej? |
obawiam sie , ze bedzie to niemozliwe, bo Dominik oddal juz body kit do pasowania i co za tym idzie,spi juz na swoim lozku
przymierzalismy blotniki do mojego colta ( CJO ) i byly "troszke" przydlugawe hehe
|
|
|