To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - projekt lancer

Rafal_Szczecin - 29-05-2008, 16:39

moze ja napisze, bo Dominik nie ma zbytnio czasu .
wczoraj jak i dzisiaj przyjechaly ostatnie fanty z bodykitu do EVO,jest to tylnia lotka z carbonu, poszerzenia tylnich nadkoli oraz przednie blotniki .

i juz wiadomo jaki bedzie kolorek EVO,ale nie powiem :D

Juiceman - 29-05-2008, 16:53

No jak to jaki bialy albo czarny ;]
Anonymous - 29-05-2008, 18:34

Rafi zapomniał napisać że wczoraj przyszła jeszcze jedna paczuszka dla Lancerka :D

przednie reflektory depo

tylna lotka ma tylko górny płat wykonany z carbonu, reszta jest natomiast laminatem. fajnie że plat ma regulacjie w 3 poziomach nachylenia :mrgreen:

cena bodykitu z wysyłką 3000 zł + 422 złote przednie światełka.
niestety najdroższe dopiero sie zacznie... (lakierka+pasowanie)

PiotrekSL4 - 29-05-2008, 22:50

Wow wow. Ale Gość z Ciebie. To już są profesjonalne zmiany. Przyciemnione szyby zrobiły na mnie duże wrażenie. Będę obserwował temat, bo tworzy sie wspaniała historia.
Anonymous - 30-05-2008, 09:00

Pięknie się to wszystko zapowiada!!

Jeżeli chodzi o kolor to ja osobiście postawiłbym na czarny, ale z niecierpliwością czekam na finalną decyzję....

roch_27 - 30-05-2008, 09:32

Dominik życzę Ci powodzenia w projekcie i mam nadzieję, że na zlot w Grudziądzu się wyrobisz :twisted:

pozdro

Rafal_Szczecin - 31-05-2008, 20:56

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Anonymous - 31-05-2008, 22:29

no no no :D :shock: fajniuchny :mrgreen:
londolut - 02-06-2008, 07:00

Rafal_Szczecin napisał/a:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ZA JE FAJ NY :shock:

roch_27 napisał/a:
mam nadzieję, że na zlot w Grudziądzu się wyrobisz :twisted:
Niema opcji, że nie ;) Już mam cruising nagrany :D
eremita - 07-06-2008, 17:32

jeśli chodzi o kolorek to ja bym dał biały :D a na 100% nie niebieski czy granatowy bo ten kolor jest konkurencji która jeździ na złotych felgach :P
ale jak to wszystko założysz to szybko zmieniaj ten silnik bo przez to obłożenie lancer sporo przytyje a wiadomo co za tym idzie :roll:

Rafal_Szczecin - 07-06-2008, 18:49

eremita napisał/a:
ale jak to wszystko założysz to szybko zmieniaj ten silnik bo przez to obłożenie lancer sporo przytyje a wiadomo co za tym idzie

yyy chyba nie wiesz o czym mowisz :)
lancer nie przytyje, wrecz przeciwnie powinien stracic troche z wagi .
na "odstrzal" idzie maska, grill, przedni zderzak,blotniki ,tylni zderzak w te miejsca przychodza komponenty z laminatu .
przeczytaj to i odpowiedz sobie sam jeszcze raz na to pytanie .

co do silnika to tak jak juz napisal Dominik, bedzie to robione na samym koncu, bo jak wiadomo na wszystko idzie spora ilosc $$ ...

eremita - 07-06-2008, 19:40

eeeeeeee no chyba ze tak :twisted: wiadomo fundusze to poważna sprawa sam kiedyś bawiłem sie w tuning :P (i pewnie jeszcze bede sie bawił :twisted: ) a tuning to przecież choroba!!!! objawy tej choroby to fura jedyna w swoim rodzaju i pusty portfel :D :D :D szkoda tylko ze policja zamiast łapac te niezadbane samochody sypiace sie woli przyczepic sie do zadbanego autka :roll:
mam nadzieje ze na zlocie bedzie można podziwać evo 8)

docencik87 - 08-06-2008, 15:37

http://www.allegro.pl/ite...6_idealny_.html

A takiego kwiatka mamy na Allegro :)

mkm - 08-06-2008, 16:48

Derpin, czu moglbys wrzucic fotki blotnikow? Od zewnetrznej i wewnetrznej?
Rafal_Szczecin - 08-06-2008, 17:23

mkm napisał/a:
Derpin, czu moglbys wrzucic fotki blotnikow? Od zewnetrznej i wewnetrznej?

obawiam sie , ze bedzie to niemozliwe, bo Dominik oddal juz body kit do pasowania i co za tym idzie,spi juz na swoim lozku ;)

przymierzalismy blotniki do mojego colta ( CJO ) i byly "troszke" przydlugawe :) hehe