Nasze Miśki - G0 AKBI
Juiceman - 22-09-2008, 06:50
Nie tylko taką fajną rejestracje xD W bagażniku ma drugie Mitsubishi( dodam, że kozackie to Mitsubishi;])

akbi - 22-09-2008, 10:30
Matejko napisał/a: | ty to namodziles z tym spoilerem to uuuu |
co namodziłem??? to ori ...od Rocha
mkm napisał/a: | Czy jest jeszcze cos jest co chcialbys zmienic/dodac? |
wymienić nadkola z przodu .... bo te co mam to mi się wytarły
londolut napisał/a: | rosomak1983 napisał/a:
akbi, serio masz taka rejestrację?
Serio serio. |
londolut, na Zlocie był to widział
Juiceman napisał/a: | W bagażniku ma drugie Mitsubishi |
i jak się nim jeździło po parkingu?
pawela - 22-09-2008, 10:34
padam na twarz wózek przebił wszystko
Juiceman - 22-09-2008, 10:59
akbi napisał/a: |
Juiceman napisał/a: | W bagażniku ma drugie Mitsubishi |
i jak się nim jeździło po parkingu? |
Ekstra w końcu napęd 4x4 blokowany tylni dyfer dwa hamulce, tylnia ośka, która skręca. Wózek debeściak!!!
akbi - 22-09-2008, 16:12
londolut napisał/a: | Ciężko było kolor dobrać? |
kod koloru jest na tabliczce nabitej przy zamku maski ... więc żaden problem
londolut - 22-09-2008, 16:27
akbi napisał/a: | londolut napisał/a: | rosomak1983 napisał/a:
akbi, serio masz taka rejestrację?
Serio serio. |
londolut, na Zlocie był to widział | A jak, już zawszę będę
akbi napisał/a: | londolut napisał/a: | Ciężko było kolor dobrać? | kod koloru jest na tabliczce nabitej przy zamku maski ... więc żaden problem | Ok, ale czy uwzględniłeś też to, że kolor na twoim rekinie ma już prawie 10 lat? Pewnie troszkę już zmatowiał - dla lepszego efektu polecam solidne pastowanie z woskowaniem lub polerkę
akbi - 27-10-2008, 14:25
podczas tygodniowej niebytności forum ...naprawiłem silniczek w przednim lewym reflektorze --- wreszcie świecą mi na tej samej wysokości ... oraz wymieniłem filtr paliwa
.... no a wczoraj umyłem galusia płynem ...Mitsubishi
akbi - 24-11-2008, 11:08
W sobotę wymieniałem opony na zimowe i ....
zaczynam sobie odkręcać koło, jedna śruba, druga i omsknął mi się klucz ...wkładam jeszcze raz do końca i to samo ...przyglądam się i .... dwie nakrętki mam inne ... no to idę sprawdzić w pozostałych kołach ... drugie koło - to samo (2 śruby inne) ... w pozostałych kołach (po lewej stronie) na szczęście wszystkie już były takie same (tzn moje).
Wniosek - ktoś mi zamienił nakrętki szpilek kół po 2 nakrętki w 2 kołach .... jeden plus, że nakręcił jakieś inne.
Heh ... nie wiem jak nisko może jeszcze upaść człowiek
Anonymous - 24-11-2008, 11:19
akbi napisał/a: | Heh ... nie wiem jak nisko może jeszcze upaść człowiek |
Może po prostu były zjechane i zamienili Ci je na inne...mi się zdarzyła podobna historia...myślisz,że grasują złodzieje śrub?
akbi - 24-11-2008, 11:22
Czerwien napisał/a: | Może po prostu były zjechane i zamienili Ci je na inne.. |
NA 100% nie ... byłem przy poprzedniej wymianie kół, a teraz zmieniałem sam ...nakrętki nie są zjechane, tylko 2mm mniejsze
Anonymous - 24-11-2008, 11:23
niezle...
ja pojechalem na wymiane opon i jak koles odkrecil kolo to moj pierwszy szok to brak szpilek na piascie
Krzyzak - 24-11-2008, 11:31
mi kiedys zlodziej osiedlowy Nowicki odkrecil 3 nakretki w tylnym kole i jedna w przednim (bo mial dzwona i potrzebowal...) - jezdzilem z 1 nakretka - w zyciu nie bylem tak wk....ny
Marcino - 24-11-2008, 22:39
Darek, ale jedna nakretke to chyba słychac od razu.... ze cos nie tak. A jak by tak Akbi złapał kapcia... tfu odpukac.. to czasem nie ma czym koła odręcić. Co za ludzie.. dobrze ze cokolwiek ząłozyli.
MI na felgach alu ukradli chromowane nakładki na wentyle..:(
Krzyzak - 26-11-2008, 12:15
Marcino napisał/a: | Darek, ale jedna nakretke to chyba słychac od razu.... |
dopiero przy 40 km/h zaczelo stukac - ale jechalem wtedy przy budowie marketu (wtedy jeszcze Praktikera) i myslalem, ze to tam stukaja
dopiero przy 70 km/h na Rzeczypospolitej stwierdzilem, ze to na pewno ja....
Marcino - 26-11-2008, 21:14
Krzyzak napisał/a: | dopiero przy 70 km/h na Rzeczypospolitej stwierdzilem, ze to na pewno ja.... |
Czyli co.. oglądać koła za każdym razem???
|
|
|