To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

EVO Ogólne - Mam Evo X

Student - 21-05-2008, 09:40

OJ chyba jest taki sam :lol:
Anonymous - 21-05-2008, 10:34

Witam!

Stanik, co do blach to wszędzie na necie sa tablice z boku (ale jednorzędowe) i ja też tak chciałem, ale rozgarnięty importer bez pytania wział wkrętarkę i przykręcił wkrętami tablicę tu gdzie widać nikogo nie pytając. Łatwo sie dobi dziury w cudzym samochodzie. Mam ciągle te niemieckie blachym swoje mam odebrać 26 maja.
Najgorsze, że nie mam tej podkładki na zderzak żeby dać tablicę z boku, może u dealera mitsu sprzedają, nie wiem, z autem nie przyjechała.
Co do kokpitu to nie wiem, fotę mofę zrobić ale na necie jest cała masa i można sobie porównać.
Ja z kolei nie wiem jak wyglada w "cywilnym" bo sie tym nie interesowałem.

mouseman - 21-05-2008, 13:14

sith napisał/a:
Stanik, co do blach to wszędzie na necie sa tablice z boku (ale jednorzędowe) i ja też tak chciałem, ale rozgarnięty importer bez pytania wział wkrętarkę i przykręcił wkrętami tablicę tu gdzie widać nikogo nie pytając.

Ja bym tu widział jakąś ładną chromowaną rameczke i może napis zamiast numeru rej.

krzychu - 21-05-2008, 13:22

No moim zdaniem fakt że ten akumlator i zbiornik powinny byc w tych wnekach po bokach zwezil by sie bagaznik ale wydluzyl i dociazylo by bardziej tylnia os a na pewno o to chodzilo (zeby zblizyc sie w rozklad 50:50 masy). Tylko że wtedy więcej by od tego zależalo ile płynu jest w zbiorniczku :badgrin:

Krzychu

Anonymous - 26-05-2008, 08:42
Temat postu: sith : Powiedz niedowiarkom, że X na żywo prezentuje
Kolega ma racje w rzeczywistości samochód prezentuje się potęrznie i agresywnie zdjęcia to lipa przód rewelacyjny jedna wielka szeroka bryła , jak dla mnie to rewelacja powiem szczerze zawsze zastanawiałem się nad BMW ale teraz jak jest już Evo X to nie spoglądam już na BMW he he he Evo ma to coś w sobie .
Czy kolega sith może będzie na spotkaniu 5 czerwca w Wawie ??

Anonymous - 26-05-2008, 14:08

Gratuluję, piękne auto.
Anonymous - 26-05-2008, 23:14
Temat postu: Re: sith : Powiedz niedowiarkom, że X na żywo prezentuje
siebastian napisał/a:

Nic nie wiem o spotkaniu w Wawie.
Napisz coś bliżej na PW.
Może uda sie wpaść :)

McDoune - 27-05-2008, 23:11
Temat postu: Re: sith : Powiedz niedowiarkom, że X na żywo prezentuje
sith napisał/a:
siebastian napisał/a:

Nic nie wiem o spotkaniu w Wawie.
Napisz coś bliżej na PW.
Może uda sie wpaść :)

szczegóły znajdziesz tutaj

zapraszamy :mrgreen:

Juiceman - 27-05-2008, 23:42

Zrobię taki mały offtopic.
Czy najbogatsza wersja lancera Evo różni się czymś od najbogatszej wersji zwykłego Lancerka (oczywiście chodzi mi o wyposażenie wew.)

TommiCrazy - 28-05-2008, 02:57

SITH tak tylko przypominam o ile twoje plany beda nadal aktualne.

zlot na torze w ULEZU bedzie 7czerwca i zacznie sie gdzies o godzinie 10

czesc ludzi zjezdza 6stego i zistaje do 8mego, lista noclegowa jest na forum eclipse juz zamknieta i zaplacona, jesli ktos by chcial zostac dluzje lub przyjechac wczesniej musi liczyc na to ze beda jakies wolne miejsca noclegowe .

praktycznie z kazdej strony polski przyjada autka w grupach wiec jak chcesz to zajrzyj na forum eclipse.net.pl i w dziale zloty sprawdz sobie czy nie pasowalo by ci sie podlaczyc do jakies grupy.

z warszawy napewno pojada grupy na piatek i na sobote, byc moze ja sam z warszawy pojade. w piatek jade pomagac w przygotowaniach.

Anonymous - 29-05-2008, 16:55

Do TommiCrazy :
Dzięki za pamieć, o terminie nie zapomniałem.
Ja mam 80km bocznymi drogami więc nie przyłącze się do żadnej grupy.
Na nocleg też sie nie nastawiam bo blisko.
Mam nadzieję ze nic nie wyskoczy nieprzewidywanego i sie pojawię w sobotę.
Cześć !

Anonymous - 29-05-2008, 22:46

sith, Mozna bedzie sie Ciebie spodziewac w wawie 5 czerwca ? :)
TommiCrazy - 30-05-2008, 21:49

a gdzie i o ktorej tego czerwca sie spotykacie.... moze i ja bede wtedy przejazdem ;)
Anonymous - 30-05-2008, 22:31

TommiCrazy napisał/a:
a gdzie i o ktorej tego czerwca sie spotykacie.... moze i ja bede wtedy przejazdem ;)

* * * * SPOT WARSZAWSKI ODBĘDZIE SIĘ 05 CZERWCA W CAFE ROUTE 66 * * * *
od godziny 19:00
Al. Prymasa Tysiąclecia 74 :)

Parę postów wyżej siebastian podał link :) Ten LINK.

pawela - 03-06-2008, 14:19

sith, byłeś może dziś w Lublinie? O 11:20 widziałem czerwone EVO X na warszawskich blachach, na skrzyżowaniu Racławickich i Lipowej.