Świętokrzyskie - Luźne rozmowy o wszystkim... 

Krzys - 29-08-2007, 22:03
  mam nadzieje,że na tym się nieskończy           
												 Robson86 - 30-08-2007, 07:13

| Krzys napisał/a: | 	 		  | mam nadzieje,że na tym się nieskończy     | 	  

no no     ...o tym juz cos powiedziales         

Jak Ci to wszystko wyjdzie, to bedziesz mial samochod jedyny w swoim rodzaju    

Pozdroo
												 Krzys - 30-08-2007, 08:24
  No nieprzesadzaj...

już pare jest na świecie            

i w Lublinie  
												 Robson86 - 30-08-2007, 08:35

| Krzys napisał/a: | 	 		  | No nieprzesadzaj...  | 	  

hehe no wlasnie na swiecie            

ale...w Kielcach rzuca sie w oczy    

ogolnie rzadko spotykany lakier, rzadko spotykane "wnetrze"hehe...    

pozdroo
												 Krzys - 30-08-2007, 09:10

| Robson86 napisał/a: | 	 		  

ale...w Kielcach rzuca sie w oczy    

ogolnie rzadko spotykany lakier, rzadko spotykane "wnetrze"hehe...  | 	  

Rzucał się bardziej ze starym zderzaczkiem i nietylko w kielcach,większość ludzi nawet niewiedziała co to za auto     miałem przypadki,że mylili z vectrą,mondeo itp...

Ja tam lubię tuning i niechcem mieć zwykłego szarego samochodu,dlatego wybrałem ten    

jak się uda to powróce do starego zderzaka    ,bo teraz to brakuje mu czegoś...(na zime se będe odśnieżał własnym pługiem             )
												 Robson86 - 30-08-2007, 18:13

| Krzys napisał/a: | 	 		  | Rzucał się bardziej ze starym zderzaczkiem i nietylko w kielcach | 	  

no w to nie watpie    ten zderzak strasznie zmienil galancika     	  | Krzys napisał/a: | 	 		  | większość ludzi nawet niewiedziała co to za auto  | 	  

uwierz mi ze sie im nie dziwie    hehe 	  | Krzys napisał/a: | 	 		  | Ja tam lubię tuning i niechcem mieć zwykłego szarego samochodu,dlatego wybrałem ten  | 	  

ja wole miec bardziej niepozorny samochodzik z naprawde mocnym silnikczkiem    ...ale na dobry "tuning" zawsze milo popatrzec    

Pozdroo
												 Marcin-Krak - 30-08-2007, 21:30
  Witajcie    

Gdybyście chcieli w okolicach 9 września nawiedzić Kraków to zaglądnijcie tutaj  

a korzystając z okazji, że piszę tutaj - to co się dzieje ze sionem - bo jakoś na forum mało widoczny jest   
												 Robson86 - 30-08-2007, 22:56

| Marcin-Krak napisał/a: | 	 		  | to co się dzieje ze sionem - bo jakoś na forum mało widoczny jest  | 	  

sam tego nie wiem     Kiedys czesto bywal na forum, ale od jakiegos czasu go zwyczajnie nie ma         hehe nie ma jak dobre podsumowanie    

| Marcin-Krak napisał/a: | 	 		  | Gdybyście chcieli w okolicach 9 września nawiedzić Kraków to zaglądnijcie tutaj  | 	  

zobaczymy     ale dziekuje w imieniu Miskow z Kielc za propozycje    

chcailbym przyjechac, ale jak zwykle pewnie nic z tego nie wyjdzie     no chyba ze jakis spontan mnie "natknie"            

pozdroo i dzieks
												 Wiktor - 02-09-2007, 13:58
  Witam, 

moim zdaniem lepiej wyglada z tym zderzakiem od avance,

sam mam taki sam.... puki co jeszcze lezący w garażu, nie zakładam narazie ponieważ brakuje mi grila,zaslepki i halogenów widze ze Ty tez masz z tym problem,

A tak pozatym to chyba kiedys z Toba rozmawiałem na jednym z nocnyc spotów (mam ciemnozielonego EA tez v6)
												 Krzys - 02-09-2007, 14:25
  Nom jest problem z z grilem,zaślepką i halogenami    (mam tylko prawy)

możliwe że rozmawialiśmy    z tego co pamiętam to mieliśmy się nawet ścignąć?(może będzie jeszcze okazja    )

Pozdro...
												 Robson86 - 02-09-2007, 18:49

| Krzys napisał/a: | 	 		  | z tego co pamiętam to mieliśmy się nawet ścignąć?(może będzie jeszcze okazja  )  | 	  

ostatnio jesli chodzi o nocne...oesy    to jest troszke niebezpiecznie    Jezdza "panowie..." w nieoznakowanych wozikach i spisuja rejki        

Wiktor, Ty masz Gala w tiptroniku        

Pozdroo
												 Wiktor - 02-09-2007, 23:19
  no mielismy mielismy, wiem ze cos mówiłeś ze skrzynia u Ciebie cos niebardzo...

co do czesci no to rzeczywiscie problem jest, halogeny jeszcze przeboleje, orginalna gratke udalo mi sie dostać ale bez zaslepki i grila nie dam do malowania i nie załoze, zaslepke moze niedługo bede miał, nie orginalna ale dorobiona z laminatu, musze tylko dopilnowac tematu

mój galant to manual, nie tiptronic
												 Krzys - 03-09-2007, 21:26

| Wiktor napisał/a: | 	 		  |  zaslepke moze niedługo bede miał, nie orginalna ale dorobiona z laminatu, musze tylko dopilnowac tematu | 	  

Jakbyś mógł to skołuj dwie    też bym reflektował  
												 Robson86 - 08-09-2007, 13:34
  noszzzz znowu cisza sie zrobila        

Panowie         	  | Wiktor napisał/a: | 	 		  | co do czesci no to rzeczywiscie problem jest,  | 	  

a nie da sie takich rzeczy z jakis komisow/zlomowisk czy szrotow wziasc         ...o necie juz nie wspomne        hmm    

| Wiktor napisał/a: | 	 		  | mój galant to manual, nie tiptronic | 	  

Nice    

pozdroo

PS w kielcach coraz wiecej Miskow widze na ulicach    ...chyba 3eba wznowic rozdawanie wizytowek    

[ Dodano: 30-09-2007, 21:40 ]

kejtii, moze cos powiesz o swoich 4 kolkach       

Pozdroo 

[ Dodano: 03-10-2007, 22:42 ]

halo             Jest tu kto jeszcze        

jak to ktos powiedzial...milczenie jest zlotem ale bez przesady            

[ Dodano: 24-11-2007, 23:43 ]

ell     Takie szybkie pytanko...jezdzi ktos z Kielc na nartkach            

pozdroo
												 Robert - 24-11-2007, 23:46
  Czasem, chociaz osobiscie preferuje Deske

pzdr.