Świętokrzyskie - Luźne rozmowy o wszystkim...
Krzys - 29-08-2007, 23:03
mam nadzieje,że na tym się nieskończy
Robson86 - 30-08-2007, 08:13
Krzys napisał/a: | mam nadzieje,że na tym się nieskończy |
no no ...o tym juz cos powiedziales
Jak Ci to wszystko wyjdzie, to bedziesz mial samochod jedyny w swoim rodzaju
Pozdroo
Krzys - 30-08-2007, 09:24
No nieprzesadzaj...
już pare jest na świecie
i w Lublinie
Robson86 - 30-08-2007, 09:35
Krzys napisał/a: | No nieprzesadzaj... |
hehe no wlasnie na swiecie
ale...w Kielcach rzuca sie w oczy
ogolnie rzadko spotykany lakier, rzadko spotykane "wnetrze"hehe...
pozdroo
Krzys - 30-08-2007, 10:10
Robson86 napisał/a: |
ale...w Kielcach rzuca sie w oczy
ogolnie rzadko spotykany lakier, rzadko spotykane "wnetrze"hehe... |
Rzucał się bardziej ze starym zderzaczkiem i nietylko w kielcach,większość ludzi nawet niewiedziała co to za auto miałem przypadki,że mylili z vectrą,mondeo itp...
Ja tam lubię tuning i niechcem mieć zwykłego szarego samochodu,dlatego wybrałem ten
jak się uda to powróce do starego zderzaka ,bo teraz to brakuje mu czegoś...(na zime se będe odśnieżał własnym pługiem )
Robson86 - 30-08-2007, 19:13
Krzys napisał/a: | Rzucał się bardziej ze starym zderzaczkiem i nietylko w kielcach |
no w to nie watpie ten zderzak strasznie zmienil galancika Krzys napisał/a: | większość ludzi nawet niewiedziała co to za auto |
uwierz mi ze sie im nie dziwie hehe Krzys napisał/a: | Ja tam lubię tuning i niechcem mieć zwykłego szarego samochodu,dlatego wybrałem ten |
ja wole miec bardziej niepozorny samochodzik z naprawde mocnym silnikczkiem ...ale na dobry "tuning" zawsze milo popatrzec
Pozdroo
Marcin-Krak - 30-08-2007, 22:30
Witajcie
Gdybyście chcieli w okolicach 9 września nawiedzić Kraków to zaglądnijcie tutaj
a korzystając z okazji, że piszę tutaj - to co się dzieje ze sionem - bo jakoś na forum mało widoczny jest
Robson86 - 30-08-2007, 23:56
Marcin-Krak napisał/a: | to co się dzieje ze sionem - bo jakoś na forum mało widoczny jest |
sam tego nie wiem Kiedys czesto bywal na forum, ale od jakiegos czasu go zwyczajnie nie ma hehe nie ma jak dobre podsumowanie
Marcin-Krak napisał/a: | Gdybyście chcieli w okolicach 9 września nawiedzić Kraków to zaglądnijcie tutaj |
zobaczymy ale dziekuje w imieniu Miskow z Kielc za propozycje
chcailbym przyjechac, ale jak zwykle pewnie nic z tego nie wyjdzie no chyba ze jakis spontan mnie "natknie"
pozdroo i dzieks
Wiktor - 02-09-2007, 14:58
Witam,
moim zdaniem lepiej wyglada z tym zderzakiem od avance,
sam mam taki sam.... puki co jeszcze lezący w garażu, nie zakładam narazie ponieważ brakuje mi grila,zaslepki i halogenów widze ze Ty tez masz z tym problem,
A tak pozatym to chyba kiedys z Toba rozmawiałem na jednym z nocnyc spotów (mam ciemnozielonego EA tez v6)
Krzys - 02-09-2007, 15:25
Nom jest problem z z grilem,zaślepką i halogenami (mam tylko prawy)
możliwe że rozmawialiśmy z tego co pamiętam to mieliśmy się nawet ścignąć?(może będzie jeszcze okazja )
Pozdro...
Robson86 - 02-09-2007, 19:49
Krzys napisał/a: | z tego co pamiętam to mieliśmy się nawet ścignąć?(może będzie jeszcze okazja ) |
ostatnio jesli chodzi o nocne...oesy to jest troszke niebezpiecznie Jezdza "panowie..." w nieoznakowanych wozikach i spisuja rejki
Wiktor, Ty masz Gala w tiptroniku
Pozdroo
Wiktor - 03-09-2007, 00:19
no mielismy mielismy, wiem ze cos mówiłeś ze skrzynia u Ciebie cos niebardzo...
co do czesci no to rzeczywiscie problem jest, halogeny jeszcze przeboleje, orginalna gratke udalo mi sie dostać ale bez zaslepki i grila nie dam do malowania i nie załoze, zaslepke moze niedługo bede miał, nie orginalna ale dorobiona z laminatu, musze tylko dopilnowac tematu
mój galant to manual, nie tiptronic
Krzys - 03-09-2007, 22:26
Wiktor napisał/a: | zaslepke moze niedługo bede miał, nie orginalna ale dorobiona z laminatu, musze tylko dopilnowac tematu |
Jakbyś mógł to skołuj dwie też bym reflektował
Robson86 - 08-09-2007, 14:34
noszzzz znowu cisza sie zrobila
Panowie Wiktor napisał/a: | co do czesci no to rzeczywiscie problem jest, |
a nie da sie takich rzeczy z jakis komisow/zlomowisk czy szrotow wziasc ...o necie juz nie wspomne hmm
Wiktor napisał/a: | mój galant to manual, nie tiptronic |
Nice
pozdroo
PS w kielcach coraz wiecej Miskow widze na ulicach ...chyba 3eba wznowic rozdawanie wizytowek
[ Dodano: 30-09-2007, 21:40 ]
kejtii, moze cos powiesz o swoich 4 kolkach
Pozdroo
[ Dodano: 03-10-2007, 22:42 ]
halo Jest tu kto jeszcze
jak to ktos powiedzial...milczenie jest zlotem ale bez przesady
[ Dodano: 24-11-2007, 23:43 ]
ell Takie szybkie pytanko...jezdzi ktos z Kielc na nartkach
pozdroo
Robert - 24-11-2007, 23:46
Czasem, chociaz osobiscie preferuje Deske
pzdr.