Mazowieckie - [Warszawa] Serwisy Klimy
ruslana81 - 24-04-2009, 08:09
To ja też Wam kogoś polecę. Jest to mój kolega ze szkoły (ma własny serwis klimy).
Mam do Artura zaufanie i przesłał mi taką odpowiedź na pytanie o swoje usługi:
cytat napisał/a: | -nabicie klimatyzacji ze sprawdzeniem szczelności azotem 150
-odgrzybianie klimatyzacji chemią w płynie 80
-odgrzybianie ozonatorem czyli ozon 130
-przy odgrzybianiu trzeba wymienić filtr kabinowy wiec trzeba doliczyć lub przywieść samemu taki filtr
Oczywiście nie jest to najtaniej ale nie moge rywalizować z wulkanizacjami które kupiły sobie automaty do nabijania i nie mają pojęcia o tym co robią a ich ceny to 200 za nabicie i odgrzybianie ale ja podobno wiem co robie więc zapraszam wszystkich chętnych |
"ARTCOOL"
Artur Jarosz
Chłodnictwo, klimatyzacja
Łomianki, ul. Jaśminowa 13
tel. 0 602 320 746
Robiliśmy u Niego naszego Colta (z wymianą łożyska kompresora i chłodnicy klimy) i jesteśmy zadowoleni ( Corleone by gregorbu )
Miałam okazję widzieć różne samochody u Niego na podwórku, w autobusach itp. też robi, więc śmiało możecie dzwonić.
cns80 - 24-04-2009, 08:11
Szkoda że nie dalej
Piwor - 24-04-2009, 09:11
cns80, od pracy masz już całkiem niedaleko.
mlun - 24-04-2009, 15:22
cns80 a byłeś może w serwis Majewscy? Bo widze że z wawra jesteś a oni tam mają swój zakład.
Anonymous - 25-04-2009, 07:15
U mnie chłopaki zrobili promo i za 150,- jest pełen proces klimatyzacji wraz z odgrzybianiem, koszt filtrów itp należny oczywiście doliczyć
mlun - 25-04-2009, 11:04
Co znaczy u Ciebie? Odgrzybienie chemiczne czy ozonem?
Anonymous - 25-04-2009, 11:10
mlun napisał/a: | Co znaczy u Ciebie? Odgrzybienie chemiczne czy ozonem? |
tu są 3 firmu jest też i Unix-Car i oni robią klimatyzację np. poza tym pełna elektryka samochodu, Odgrzybianie chemiczne nie jest dobre, lepiej zrobić kilka sesji ozonem niż raz chemią , wiem to po sobie.
Podpinają automat, ściąga czynnik, i olej, sprawdza suszy układ, i nabija ponownie to tyle co wiem bo nigdy się tym dokładnie nie interesowałem, może coś jeszcze robi, w miedzy czasie idzie proces ozonowania.
Ul. Podczaszyńskiego 12 Waraszawa Bielany, wjazd od Leśmiana
mlun - 25-04-2009, 13:34
A jakie krażą opinie o tym zakładzie?
poziomka - 25-04-2009, 14:07
Herdi napisał/a: | Ul. Podczaszyńskiego 12 Waraszawa Bielany, wjazd od Leśmiana |
Robiłem kiedyś tam klimę w Corolla - pełen profesjonalizm - godni polecenia
igor
mlun - 25-04-2009, 14:10
Dzięki za info:P
A nie wiesz Herdi do kiedy mają tą promocje? Ciekawy jestem ile im się zejdzie z tym bo mam dwa autka do zrobienia:P
PS. dobrze że u nas ten filtr się czyści a nie kupuje nowy
Anonymous - 25-04-2009, 15:20
mlun napisał/a: | Dzięki za info:P
A nie wiesz Herdi do kiedy mają tą promocje? Ciekawy jestem ile im się zejdzie z tym bo mam dwa autka do zrobienia:P
PS. dobrze że u nas ten filtr się czyści a nie kupuje nowy |
Cały proces trwa około godziny, a do kiedy to nie wiem, ale mogę pogadać i zapytać ew. poprosić że na hasło Mitsumaniaki utrzymają ją dłużej
Piwor - 25-04-2009, 21:07
Herdi, Ty z Bielan?
Anonymous - 25-04-2009, 21:45
Piwor napisał/a: | Herdi, Ty z Bielan? |
Jop, wystarczy wejść na www.GAE.pl
kkriss - 29-04-2009, 19:29
ja też dziś byłem w Unix-Car na Podczaszyńskiego 12.
Cena 150zł (w tym całość, ozonowanie, olej, czynnik, szuszenie), dodakowo wynikła sytuacja że coś nie działała klima, gość pogrzebał trochę tak z 15-20 min., naprawił (przynajmniej tymczasowo, ale powiedział w czym problem, więc już sobie sam chyba poradzę)i wiął tylko tyle co mówił na początku czyli 150 zł.
Polecam.
A i jeszcze - krótki termin oczekiwania, ogólnie w sumie robią od ręki, dzwoniłem najpierw do raszyna na dolną i powiedzieli mi że dziś nie, a jutro nie pracują itp, a zadwoniłem do Unix-Caru i powiedzieli żebym przyjechał.
Anonymous - 29-04-2009, 19:32
kkriss napisał/a: | ja też dziś byłem w Unix-Car na Podczaszyńskiego 12.
Cena 150zł (w tym całość, ozonowanie, olej, czynnik, szuszenie), dodakowo wynikła sytuacja że coś nie działała klima, gość pogrzebał trochę tak z 15-20 min., naprawił (przynajmniej tymczasowo, ale powiedział w czym problem, więc już sobie sam chyba poradzę)i wiął tylko tyle co mówił na początku czyli 150 zł.
Polecam.
A i jeszcze - krótki termin oczekiwania, ogólnie w sumie robią od ręki, dzwoniłem najpierw do raszyna na dolną i powiedzieli mi że dziś nie, a jutro nie pracują itp, a zadwoniłem do Unix-Caru i powiedzieli żebym przyjechał. |
No i w sumie przez tego Leona nie pogadaliśmy sorki, bo nawet się nie pożegnałem
|
|
|