To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Mariusz Stec & Mitsumaniaki.com

wichura1 - 14-06-2005, 15:39

Ciekawy jestem jak wygląda, bo jeszcze nie widziałem Mitsubishi Punjero II :lol:
polsaler - 15-06-2005, 18:45

Znalazłem jeszcze jedną fotkę z "naszym" EVO z Rajdu Polski !!!

Jak coś jeszcze znajdę to będę update robił :)

UPDATE !!!

P.S. Dodam , że zdjęcia tu publikowane są własnością ich autorów ( podpisy na fotkach ) i znajdują się tu w charakterze informacyjnym !!!!!

tomusn - 16-06-2005, 09:06

Karwoś napisał/a:
Trzeba by byo sztywny karton tej wielkości ale nigdy sie nie ma pewności czy ktoś przypadkiem tego nie złamie:(

jak można zwijać, to zwinąć i zapakowac w kartonik po czymkolwiek, chyba że zwinąc w rulonik od papieru taletowego i potem w papier spakować normalnie :D

wichura1 - 20-07-2005, 11:34

tomusn napisał/a:
Karwoś napisał/a:
Trzeba by byo sztywny karton tej wielkości ale nigdy sie nie ma pewności czy ktoś przypadkiem tego nie złamie:(

jak można zwijać, to zwinąć i zapakowac w kartonik po czymkolwiek, chyba że zwinąc w rulonik od papieru taletowego i potem w papier spakować normalnie :D

Dobry pomysł i kasować delikwenta za zgrzewkę papieru :mrgreen:

polsaler - 10-08-2005, 20:28

zapraszam do działu sportu ( Rajd Rzeszowski) jest film z wypadku Steca
pamar - 25-04-2012, 12:03

Temat odgrzewam, bo coś z biegiem lat wystygł strasznie :)

Powody odgrzania są trzy:

1) Mariuszowi urodził się syn Szymon :) Oczywiście WIELKIE gratulacje dla rodziców! :)
2) W tym roku Mariusz zawita na X Zlot (postawią prawdopodobnie EVO IX RS Rajdowe
a nie Feniksa)
3) Dostępne są koszulki StecMotorsport:
"Możecie zamawiać koszulki z kolekcji StecMotorsport. Na początek rozmiary M,L,XL,XXL. Zamawiamy wysyłając maila na adres info@stecmotorsport.pl CENA 27 zł + koszt przesyłki 7 zł."

Jak zapewnił Mariusz, nie będzie problemu z autografem na koszulce :)

Krystian99 - 25-04-2012, 12:57

A ta pani przychodzi wraz z koszulką?? czy nie :lol: