To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - o znaczkach i galantach :)

pepi - 26-09-2008, 00:13

trochę dziś go umyłem i porobiłem nowe fotki - w sobotę planowane malowanie zderzaka

a co do agresywności myślę ze jak patrzyłem jak się zmienia to najbardziej zrobił sie agresywny kiedy przyciemniło sie szyby i wrzuciło czarne felgi potem zderzak i gleba
taki wniosek wysuwa mi sie po tym jak widze kiedy ludzie patrza na ulicy

pawliku - 26-09-2008, 15:32

pepi napisał/a:
taki wniosek wysuwa mi sie po tym jak widze kiedy ludzie patrza na ulicy

masz rację jak go niekiedy widzę na ulicy to na nic innego nie zwracam uwagi lecz tylko na niego :) :lol: :P

pepi - 12-10-2008, 20:37

juz po malowaniu :lol: myciu itp
sezon tuningowy narazie zamykam moze przez zime coś mi ciekawego wpadnie do głowy :lol:

no i fotka ze spotkania 2 miśków :lol:

pawliku - 13-10-2008, 12:08

pepi,no no twój misiek wygląda bardzo groznie,a żeby adam nie był smutny to jego też wygląda groznie. po prostu "Super Bryki" :D :wink:
rosomak1983 - 13-10-2008, 13:12

hehe wyglada jakby zaraz miały sie pogryść... Galant ma ten ryjek niebywale agresywny...
londolut - 13-10-2008, 17:27

pepi, różnica w zawiasie jest ogromna :shock:
pawela - 14-10-2008, 10:33

total agresor :D świetnie wygląda
Owczar - 14-10-2008, 11:04

To tylko zderzak a taaaka różnica :D
pawela - 14-10-2008, 11:37

i zawias :)
i felgi :)
i kolor :)

Owczar - 14-10-2008, 11:46

No tak, to też, ale sam zderzak zmienia bardzo dużo ;) Fele też są wypas :D
Krótko mówiąc, tuning w dobrym wydaniu :)

pepi - 01-12-2008, 15:42

Witam

do zakupu kolejnego gadzeta najbardziej mnie zmotywowal mandat jaki dostałem za jazdę 70km/h na 3 pasmowej drodze - a wolno 50
No nic wiec zainwestowałem trochę zł i kupiłem sobie CB RADIO :lol:
Wlazło mi bez problemów w pod lokietnik wiec nie muszę go zabierać bo auto stoi na dworze
Radio bez fajerwerkow bardzo proste antena na magnez na dach i w promieniu 5 km bez problemu słychać

Pozdrawiam i do zobaczenia w eterze
:lol: :lol:

hubialan - 04-12-2008, 11:50

Propos CB radia...

Mam CB już 3 lata a wczoraj o 21 z małym haczykiem dostałem mój pierwszy mandat i 10pkt karnych za prędkość (157km/h)... Kurcze jakoś CB nie pomogło...

Nieoznakowana Skoda Octawia ładna czarna RSka na pilskich numerach...

Ale za to ładny filmik panowie policjanci mi pokazali, Dobrze tak czasem obejrzeć swoje auto w czasie jazdy z innej perspektywy...

mkm - 04-12-2008, 11:58

hubialan napisał/a:
wczoraj o 21 z małym haczykiem dostałem mój pierwszy mandat i 10pkt karnych za prędkość (157km/h)...

hubalian, my tak szybko nie jezdzimy...

tucci - 14-12-2008, 02:35

pepi pisales, ze chciales sobie zrobic swojego elegance'a na SE a zderzak wlozyles od avance'a. :?: :?: :?:
Mimo wszystko pieknie :wink:
Ps. skad dopadles grill

pepi - 14-12-2008, 10:51

No to prawda miało być SE :p chyba dlatego ze jak kupowałem miska to w okolicy było kilka SE a żadnego avansa
No wiec od tego czasu śledziłem temat i szukałem części do zamiany
Trochę tego jest bo sam zderzak to nie wszystko, musisz mieć halogeny belkę i siatkę
I trudno było ustrzelić taki komplet
No i pokazał się cały przód kompletny właśnie razem z tym grillem no i zadzwoniłem pojechałem pomalowałem i założyłem :lol:
Na dzień dzisiejszy nie żałuje chyba nawet bardziej mi się podoba niż SE
I ot cala historia :biggrin:

wiec troche cierpliwosci i bedziesz mial to co chcesz :lol: