[92-96]Colt CA0 - [CA1A 1.3] Rwanie, utrata mocy itp po wjeździe do wielkiej k
Hugo - 01-09-2008, 23:35
JayChyl napisał/a: | Hmm tam to jest wysoko to by bylo nie mozliwe zeby zalewalo wlasnie tę kopułkę | Oj możliwe, możliwe. Tymbardziej gdyby brakowało jakiejś fabrycznej osłony pod silnikiem. JayChyl napisał/a: | poza tym jest ona gumowa | Kopułka aparatu zapłonowego jest plastikowa (z tworzywa sztucznego), a nie gumowa, więc nie wiem czy dobrze poszukałeś JayChyl napisał/a: | wstawie jakis inny zamiennik | Nieee. To bez sensu. JayChyl napisał/a: | no chyba ze uda mi się znalesc oryginal | Tylko oryginał, bo szkoda nerwów. Warto poszukać. JayChyl napisał/a: | Zdaje mi się ze ten za 60zł to chyba jeden z lepszych zamienników? | Ten za 60 zł to taki sam szmelc jak pozostałe oraz ten co masz obecnie. JayChyl napisał/a: | wraz z zamiennikiem dostaje ten okrągły walec z uszczelką który się wkręca wraz z zarówką | Jak będziesz kupował ori używkę to poproś sprzedającego żeby odciął kable ok. 10 cm od tego jak to nazwałeś "walca z żarówką" i niech Ci go sprzeda razem z nim. Ty również odetniesz na takiej długości kable w swoim aucie i podłączysz ten zakupiony "walc z żarówką".
Anonymous - 02-09-2008, 07:43
A po co ciąć przewody.Można sobie zarobic nowe końcóweczki i wmontowac je do tej małej kosteczki.
JayChyl - 03-09-2008, 11:38
Ja wiem gdzie to jest Jednak jest plastikowe. A wy jak mieliście pozabezpieczane? Bo ja pomysłu nie mam, raczej osłonka odpada.
Ja też myślę ze po prostu tę kosteczkę wstawić.
|
|
|