To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Colt C50 i starsze - Chcę kupić Colta C50

gRuHa89 - 08-09-2008, 17:25

Hugo napisał/a:
Koszt samej części ok. 200-250 zł.

cóż no nie powiedziałbym, że 250 zeta to dużo za część, która znacząco wpływa na bezpieczeństwo jazdy :roll:

Krzyzak - 08-09-2008, 20:26

gRuHa89 napisał/a:
Hugo napisał/a:
Koszt samej części ok. 200-250 zł.

cóż no nie powiedziałbym, że 250 zeta to dużo za część, która znacząco wpływa na bezpieczeństwo jazdy :roll:

jak napisalem - polowe tego kosztuje przyzwoita podroba na jakiej sam jezdze od 2 lat

Hugo - 08-09-2008, 22:57

gRuHa89 napisał/a:
cóż no nie powiedziałbym, że 250 zeta to dużo za część, która znacząco wpływa na bezpieczeństwo jazdy
To dobrze. Zaskoczyłeś mnie, bo niewiele osób obecnie w taki sposób podchodzi do "starych" aut. Mam nadzieję, że rozumiesz o czym mówię.
Krzyzak napisał/a:
jak napisalem - polowe tego kosztuje przyzwoita podroba na jakiej sam jezdze od 2 lat
gRuHa89 jednak trochę przesadziłem z ceną. Moje informacje pochodziły sprzed ok. 3 lat.
gRuHa89 - 08-09-2008, 23:59

Krzyzak napisał/a:

tak czy inaczej, nie uważam, żeby to było dużo :D

Hugo napisał/a:
To dobrze. Zaskoczyłeś mnie, bo niewiele osób obecnie w taki sposób podchodzi do "starych" aut.

to że Colt ma być ekonomicznym autkiem dla studenta, to nie znaczy, że muszę na każdym zakręcie się zastanawiać pier..lnie/nie pier...lnie?? a jak pier...lnie to będzie dach, drzewo, poślizg, laweta, karetka czy nowa kapliczka przy drodze??
na zawieszniu i hamulcach nie mam zamiaru oszczędzać :D

Poza tym Colt wcale nie jest stary, bo ma mniej więcej tyle lat co ja :lol: