[XX-92]Colt C50 i starsze - Chcę kupić Colta C50
gRuHa89 - 08-09-2008, 17:25
Hugo napisał/a: | Koszt samej części ok. 200-250 zł. |
cóż no nie powiedziałbym, że 250 zeta to dużo za część, która znacząco wpływa na bezpieczeństwo jazdy
Krzyzak - 08-09-2008, 20:26
gRuHa89 napisał/a: | Hugo napisał/a: | Koszt samej części ok. 200-250 zł. |
cóż no nie powiedziałbym, że 250 zeta to dużo za część, która znacząco wpływa na bezpieczeństwo jazdy |
jak napisalem - polowe tego kosztuje przyzwoita podroba na jakiej sam jezdze od 2 lat
Hugo - 08-09-2008, 22:57
gRuHa89 napisał/a: | cóż no nie powiedziałbym, że 250 zeta to dużo za część, która znacząco wpływa na bezpieczeństwo jazdy | To dobrze. Zaskoczyłeś mnie, bo niewiele osób obecnie w taki sposób podchodzi do "starych" aut. Mam nadzieję, że rozumiesz o czym mówię. Krzyzak napisał/a: | jak napisalem - polowe tego kosztuje przyzwoita podroba na jakiej sam jezdze od 2 lat | gRuHa89 jednak trochę przesadziłem z ceną. Moje informacje pochodziły sprzed ok. 3 lat.
gRuHa89 - 08-09-2008, 23:59
Krzyzak napisał/a: | jak napisalem - polowe tego kosztuje przyzwoita podroba na jakiej sam jezdze od 2 lat |
tak czy inaczej, nie uważam, żeby to było dużo
Hugo napisał/a: | To dobrze. Zaskoczyłeś mnie, bo niewiele osób obecnie w taki sposób podchodzi do "starych" aut. |
to że Colt ma być ekonomicznym autkiem dla studenta, to nie znaczy, że muszę na każdym zakręcie się zastanawiać pier..lnie/nie pier...lnie?? a jak pier...lnie to będzie dach, drzewo, poślizg, laweta, karetka czy nowa kapliczka przy drodze??
na zawieszniu i hamulcach nie mam zamiaru oszczędzać
Poza tym Colt wcale nie jest stary, bo ma mniej więcej tyle lat co ja
|
|
|