Forum Dla Pań - jaki lubicie zapach u faceta :)
Hubeeert - 29-10-2008, 23:32
Fajny temat
Zaczynałem markowe zapachy od Davidoff Cool Water.
Później był BOSS Silver a obecnie do kolekcji (po dwóch poprzednich wciąż używam) doszły Calvin Klein Euphoria i Truth oraz Chanel Allure (Sport).
Moja kobieta zauważyła ciekawą dla mnie rzecz - używanie jakichkolwiek perfum z dezodorantem (jakimkolwiek ale innym niż perfumy np typu antyperspirant) powoduje, że nie pachnie to tak fajnie dlatego zawsze kupuję parami.
Pozdrawiam
orchidee - 06-12-2008, 12:13
Czarny klasyczny STR8 Mmmm
Tweety - 06-12-2008, 14:29
Guess - ostatnie odkrycie - na moim facecie pachnie tak pięknie cieplutko - tylko się przytulać
spiryt - 13-12-2008, 19:40
Nietypowy bo Jil Sander. Tylko ten zwykły bo reszta mi nie odpowiada
ruslana81 - 29-12-2008, 16:33
nowy zapach dla mojego Gregora - od "Mikołaja" - Lancome "hypnose" ...pyszszsznie pachnie
JJK - 30-12-2008, 16:12
dla mnie nr 1 to czarny adidas
pepi - 05-01-2009, 16:07
a tez napisze bo w koncu jestem feministka
Moja play lista to
1. MINOTAURE - Paloma Picasso
2. PACO - paco rabanie
3. BOTTLED - Hugo bossa
No i AXE africa - ale tylko ten stary z przed kilku lat i żaden spray
rosomak1983 - 07-01-2009, 00:38
Hubeeert napisał/a: | Davidoff Cool Water.
Później był BOSS Silver |
hehe mam to samo pozatym adidas team force jest swiezy i męski (tez mam)
Anonymous - 17-01-2009, 11:42
Faktem jest, że zapach musi pasować do danego faceta...
Mój men zniewala mnie zawsze, gdy używa ARMANI Black code...
Zapach mogę określić jako... tajemniczy, głęboki i..... absolutnie zniewalający!
gulgulq - 22-01-2009, 09:18
to może jakaś ankietka i wybierzemy najbardziej zniewalajacy
...
a pożniej cały fanklub meski bedzie pachnieć tak samo bo wszyscy bedą chcieć zniewalać damy
misiek-misiek - 22-01-2009, 16:29
gulgulq napisał/a: | a pożniej cały fanklub meski bedzie pachnieć tak samo bo wszyscy bedą chcieć zniewalać damy |
No co ty?
Wyobrażasz sobie taką sytuację np. na zlocie? Wszystkie damy z maślanymi oczkami, mięknącymi kolanami, rozedrganymi ramionami i rzucające się na facetów
A swoją drogą ja używam od czasu do czasu perfum marki Frey z oriflame'a. Żonę moją zniewalił
pati82 - 22-01-2009, 19:06
Dla mnie adidas ice dive , pod warunkiem ,że leży na moim mężu.Wtedy wszystkie wyżej wymienione objawy występują
rafq - 22-01-2009, 19:26
Sorki za OT, ale może ktoś orientuje się gdzie mogę kupić perfumki Black Onyx - Male Erotics ? Zachorowałem na nie kilka lat temu, ale nie znałem nazwy aż tu pewnego pięknego dnia przyszło wybawienie i teraz szukam... Butelka w kształcie męskiego torsu.
Póki co u mnie Armani - Black Code
jawaldek - 22-01-2009, 21:49
rafq napisał/a: | Sorki za OT, ale może ktoś orientuje się gdzie mogę kupić perfumki Black Onyx - Male Erotics ? Zachorowałem na nie kilka lat temu, ale nie znałem nazwy aż tu pewnego pięknego dnia przyszło wybawienie i teraz szukam... Butelka w kształcie męskiego torsu.
Póki co u mnie Armani - Black Code |
Białego czy srebrnego torsu->> no flakonik sprawdź na stronie www.jeanpaulgaultier.com czy to o to chodzi??? Jeśli tak to,no nie pocieszę Cię,w Zakopanym jest perfumeria która ma coś takiego na składzie.Pozdrówka Ja w zależności od nastroju to co wyżej lub EXMEN. Obydwie wody zaliczane są do wód toaletowych ciężkich o ostrym i mocnym zapachu w mieszance piżma,wanili,tabaku.Są tam też inne dodatki. Nie,nie pracuję w tym sklepie ale mam też hopla na punkcie męskich wód toaletowych.Pozdrówka
rafq - 22-01-2009, 22:04
Niestety Jean Paula obczajam i to nie jest to dodam iż męski tors był w miare zaokrąglony i te perfumki kosztowały więcej niz kilkadziesiąt zł
Zajrzę później i dodam fotki, albo po prostu założę osobny dział żeby nie robić totalnego OT.
|
|
|