Nasze Miśki - Czerwony Colt CA4A
londolut - 17-04-2009, 08:29
Kofi napisał/a: | dlaczego na niektórych zdjęciach klamki są polakierowane a na większości fotek czarne? | Auto było walone z prawej i lewej
Jogurt - 07-05-2009, 21:13
temat się trochę zsunął ale u misia się dzieje. po długiej zimie na Colcie zagościły spowrotem alufelgi, zmienione zostały filtr paliwa i gumy stabilizatora, wyregulowane zawory itd. udało mi się również kupić oryginalne chlapacze na przód. ale dziś chciałem się pochwalić czym innym: otóż mija dziś dokładnie 4 lata jak kupiłem moje jajko. z okazji ''urodzin'' misiek dostał 4 nowe yokohamy pozatym przeszedł dziś badanie techniczne praktycznie wzorowo, praktycznie bo diagnosta zwrócił mi uwagę na tylne amorki które badź co bądź zrobiły prawie 280kkm i powoli mają dość. w garażu leży jeszcze jeden prezent ale nie ma czasu na przymiarkę: przedni zderzak evo look zrobiony wg mojego pomysłu. Browar i londolut widzieli go na żywo i opinie były pozytywne więc nie będzie colta w tuner madafaka
aha, już nigdy nie umyję auta w myjni automatycznej, w ziemie może było to wygodne ale lakier nie ma nic wspólnego z zeszłoroczną polerką
Jogurt - 07-05-2009, 21:16
londolut napisał/a: | Kofi napisał/a: | dlaczego na niektórych zdjęciach klamki są polakierowane a na większości fotek czarne? | Auto było walone z prawej i lewej |
buahaha, poprostu jak kupiłem colta pomalowałem klamki na czerwono bo mi sie widziały, potem mi się odwidziały i dostałem od londoluta czarny kpl klamek który teraz jest na aucie. a czerwone leżą na półce w garażu
rosomak1983 - 07-05-2009, 22:58
Jogurt napisał/a: | przedni zderzak evo look zrobiony wg mojego pomysłu. |
ale od którego EVO???? No az ciekawy jestem...
Jogurt napisał/a: | więc nie będzie colta w tuner madafaka |
najpierw pokaż
Jogurt - 07-05-2009, 23:27
rosomak1983 napisał/a: | Jogurt napisał/a: | przedni zderzak evo look zrobiony wg mojego pomysłu. |
ale od którego EVO???? No az ciekawy jestem... |
evo look w sensie z duzymi dalekosiężnymi halogenami. mam nadzieje że w sobote uda sie zrobić przymiarkę bo zderzak czeka już od miesiąca
mkm - 07-05-2009, 23:30
Jogurt, w miejscu "fabryki" czy wymysliles jakies inne modyfikacje?
Jogurt - 07-05-2009, 23:35
mkm napisał/a: | Jogurt, w miejscu "fabryki" czy wymysliles jakies inne modyfikacje? | hmmm, czesciowo w miejscu fabrycznym, z racji tego że halce mają 15cm trzeba było trochę przybrać okolice. reszta zderzaka bez zmian narazie, czekam na temat cyborgowej dokładki. postaram sie jak najszybciej założyć i zarzucić fotki
mkm - 07-05-2009, 23:38
Jogurt napisał/a: | zarzucić fotki |
czekam niecierpliwie, bo temat okraglych halogenow wyzwala skrajne emocje... Ja jestem (chyba) za.
pyjte - 28-06-2009, 00:34
Co ze zderzakiem ? halo !
rosomak1983 - 28-06-2009, 02:03
Jogurt, no własnie co z tymi zderzakiem
Jogurt - 28-06-2009, 08:40
no więc
żartuję, zderzak był już na aucie, zrobione są mocowania halogenów. pozostało tylko wklejenie dwóch wzmocnień ( dla spokojności ) i polakierowanie. jak dla mnie colt wygląda b. fajnie. mam fotki również z tego etapu ale wolałbym dopiero dodać wszystkie po założeniu gotowego na auto. jeszcze trochę cierpliwości. (czas jest towarem deficytowym jak to powiedział Marcin_Krak) do zlotu MM napewno bedzie gotowy
Rzeznik - 02-09-2009, 17:52
no fakt faktem nic tak nie łączy jak samochody, sam wiem coś o tym hehehe
podziwiam kolegę za serce jakie wkładał i wkłada cały czas w auto, które jest dla Ciebie chyba czymś więcej niż zwykłym autem i prawidłowo! tak trzymać
pozdrawiam
Jogurt - 03-09-2009, 06:04
dzięki Rzeznik, robie co moge wkońcu to mój drugi syn
z ostatnich newsów Misiek dostał 4 nowe yokohamy, 2 tylne amorki kayaby i przegląd przeszedł bez żadnego ale. wyprałem też podsufitkę i wygląda teraz dużo lepiej.
przed zlotem w Beskidach tylko go umyłem bo co to dla Misia trasa 100km
co do zderzaka, niestety lakiernik dał ciała i zderzak gotowy do lakierowania jednak nie zdążył się polakierować przed zlotem
a na liczniku widnieje 278 920km na dzień dzisiejszy
pzdr
PS: do mkm, dzięki za zlotowe miłe słowo n/t Colciora
placet - 03-09-2009, 09:48
Na kiedy będziesz mieć ten zderzak? Nie potrafię sobie tego wyobrazić;)
Anonymous - 20-09-2009, 23:39
hehe jak Ojciec zezwoli moge dac foto jeszcze niepomalowanego ale cos mi sie wydaje ze takowego zezwolenia nie dostane ;p hah
|
|
|