To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - Spot Listopadowy

kuba.es - 05-10-2008, 14:39

Jest jeszcze prostsza droga przez Malinówkę ale musi zahaczyć o Brzozów :wink:
Monia - 05-10-2008, 19:03

Hiszpan, Ty chcesz żebym nie dojechała :o ooooooo kupie w takim razie nawigację i specjalnie dojadę :P

kuba.es, Twój plan mi się podoba =] Zrobimy ustaweczkę i lejcikowo będziemy powoli jechać :)

kielurkk - 05-10-2008, 21:16

a ja pojadę przez Ropczyce więc mogę moderatora zgarnąć po drodze (jeśli nie pojedzie na Praktikera : ) ) i później przez Wiśniową i godzina i jestem na miejscu. Ktoś się podłącza?
kuba.es - 06-10-2008, 00:16

Cytat:
kuba.es, Twój plan mi się podoba =] Zrobimy ustaweczkę i lejcikowo będziemy powoli jechać :)

Dokładnie

Anonymous - 06-10-2008, 19:36

ja będę jechał chyba na Rzeszów a później na Krosno bo jak zerkałem na mapę to najszybciej będzie więc podepne się do ekipy z Rzeszowa
Lub przez Ropczyce muszę sprawdzić którędy będzie szybciej

Hiszpan - 06-10-2008, 19:43

Znam jedną i drugą trasę, bo swego czasu sporo jeździłem do Stalowej.
IMO będzie szybciej przez Rzeszów, tylko na miśków trzeba uważać w Kamieniu, Jeżowym i Nowosielcu, bo to ich ulubione miejsca ;)

Anonymous - 07-10-2008, 19:58

tak myślałem bo do ropczyc często jeździłem na koncerty hehe to znam też tą trasę na Rzeszów to lepsza i tak pojadę dzięki za radę i do zobaczyska
gulgulq - 08-10-2008, 07:30

to moze zrobmy kolumne :0

Z Rzeszowa wpadnijta do Ropczyc, tu dołaczą Mielec i Dębic i pobrykamy dalej ;) ??

Werwolf - 08-10-2008, 19:16

Widzę że kolejny spot szykuje się pod ruinami zamku Kamieniec w Odrzykoniu. Kiedyś mój kumpel miał knajpę w "Cześniku" niedaleko Kamieńca, ale niestety sprzedał, i nici z organizacji spotu w knajpie w "dobrych" cenach.

Kamieniec może być, bo pewnie nie każdy wie mieszkał tam swego czasu Fredro Aleksander, a jego Zemsta powstała na faktach autentycznych z tego właśnie zamku.
Szkoda tylko że teraz za wejście na teren ruin trzeba płacić, nie wiem jak knajpka pod ruinami. Jest tam ciekawy szlak turystyczny.
Ciekawe ilu nas się zjawi. Jak znam życie Monia będzie na bank :) , ja też postaram się zjawić, bo mam blisko (wreszcie).

Pozdrawiam

Werwolf

Monia - 08-10-2008, 19:48

Werwolf, no a spróbuj nie być :P to dla Ciebie spot w Twoich okolicach wiec musisz być a co do mnie mam nadzieje, że nic nie zmieni moich planow i będę jak ZAWSZE :D
kielurkk - 11-10-2008, 20:51

Monia napisał/a:
i będę jak ZAWSZE :D

na minutę ale będzie :D

Monia - 12-10-2008, 23:03

kielurkk, nie nie nie !! na dłozej :p Nie bedę z drugą połowa wiec posiedze do póki zimno mi nie będzie :D :P a poza tym przynajmniej jestem :p a Ty w pracy tak kombinowales zeby miec na spedach wyjazdy :(
Anonymous - 13-10-2008, 18:20

właśnie mój gal przechodzi odnowę czyli walka z rdzą więc na spocie będzie ładnie wyglądał bez pęcherzy pozdro. Może uda mi się jakiś ludzi ze Stalowej zwerbować bo tyle tu miśków
kielurkk - 13-10-2008, 21:29

Monia napisał/a:
Nie bedę z drugą połowa wiec posiedze do póki zimno mi nie będzie

to w colcie nie ma ogrzewania??? :finga:
Monia napisał/a:
a Ty w pracy tak kombinowales zeby miec na spedach wyjazdy :(

nic nie kombinowałem siła wyższa

Monia - 13-10-2008, 21:37

kielurkk, nie zamierzam spotu przesiedzieć w aucie :P