To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - termin spotu sigm- Kazimierz Dolny

lukasz12 - 16-10-2008, 23:25

bubek napisał/a:
Ja się zgadzam z Piotrem...myśle że w 4 godziny dotrę na miejsce:)

Oki to jak ustalone to ustalone postaram sie dotrzeć z tej całej małopolski zeby być na czas :-)

mitsu_maniak - 17-10-2008, 09:40

Witam wszystkich szanownych kolegów ! Jestem tu nowy a od 3 tygodni jeżdżę sigmą 24V. Jeżeli nie jest to problem to chciał bym się jutro z Wami spotkać w Kazimierzu...
Dzwoniłem już na kwaterę i wstępnie dopisałem się jako nr 9 :-)

lukasz12 napisał/a:
A jeszcze pytanko mam takie? Czy ktoś z okolic Krakowa, Kielc się wybiera? Bo można by się spotkac i jechac razem? Będe jechał tak żeby być w sobotę we wczesnych godzinach popołudniowych

Łukasz, teraz w Krakowie jeździ już 8 sigm :) , jak by co to pisz na priva lub GG.

Anonymous - 17-10-2008, 15:57

No no...to pieknie, może jeszcze się ktoś skusi...do zobaczenia jutro

[ Dodano: 25-10-2008, 20:34 ]
Hoho...widzę, że jako pierwszy piszę tu info po przenosinach na nowy serwer :) ....Mam nadzieję, że wszyscy wróciliscie z Kazimierza bezpiecznie, bez przygód i dodatkowych wydatków :) ...Jeśli chodzi o moje wrażenia ze spotu to powiem krótko: chce jeszcze!! :) .....I tak mi coś przyszło do głowy, że w sumie możemy się spotykać na terenie całej Polski w miejscach, które każdy z nas zna i zaproponuje takie, które zostawi wrażenia na długo...Im więcej nas będzie tym więcej miejsc odwiedzimy i nikt nie będzie poszkodowany z racji dojazdu, tj. odległości jaką musi pokonać....A może jeszcze coś wypadnie zanim się ten roczek skończy? Co Wy na to?...Pozdrowienia dla wszystkich uczestników - sigmaniaków:)

lukasz12 - 25-10-2008, 20:41

Ja jestem za! Ostatni spot był niezły przynajmniej jak na pierwszy raz ale pozostał niedosyt! Zdecydowanie za krótko i za mało nas było ! Chcemy jeszcze !!! Ja jestem jeszcze za tym rokiem, ale to by trzeba już coś myśleć bo później moze byc cięzko z miejscami.
Piotr Z - 26-10-2008, 21:10

no w końcu , nie mogłem się doczekać kiedy coś napiszę a tu taka niespodzianka. , forum nie działa.
Wracając do tematu było krótko ale jadąc na spota wiedziałem ze spotkam fajnych śmigmomaniaków i się nie zawiodłem - fajne z was chłopaki, za kolejnym spotkaniem jestem jak najbardziej za.
Pozdrawiam wszystkich.

lukasz12 - 26-10-2008, 22:41

no też czekałem z niecierpliwością na moment kiedy obwieścimy światu że byliśmy tam i nas widzieli ;-) niech wiedza, teraz niech reszta poczuje się zazdrosna i przyjedzie karnie następny zlot żeby było na więcej i żeby było co wspominać. APEL DO RESZTY:
Panowie i Panie weźcie się w garść i wygospodarujcie czas i środki na następny zjazd :-) - kto wie może jeszcze w tym roku

Rafi5 - 17-11-2008, 19:06

Koledzy pokażcie fotki waszych sigm ze zlotu. Pozdrawiam wszystkich miłośników tych pięknych limuzyn !