Sigma/Diamante Ogólne - termin spotu sigm- Kazimierz Dolny
lukasz12 - 16-10-2008, 23:25
bubek napisał/a: | Ja się zgadzam z Piotrem...myśle że w 4 godziny dotrę na miejsce:) |
Oki to jak ustalone to ustalone postaram sie dotrzeć z tej całej małopolski zeby być na czas
mitsu_maniak - 17-10-2008, 09:40
Witam wszystkich szanownych kolegów ! Jestem tu nowy a od 3 tygodni jeżdżę sigmą 24V. Jeżeli nie jest to problem to chciał bym się jutro z Wami spotkać w Kazimierzu...
Dzwoniłem już na kwaterę i wstępnie dopisałem się jako nr 9
lukasz12 napisał/a: | A jeszcze pytanko mam takie? Czy ktoś z okolic Krakowa, Kielc się wybiera? Bo można by się spotkac i jechac razem? Będe jechał tak żeby być w sobotę we wczesnych godzinach popołudniowych |
Łukasz, teraz w Krakowie jeździ już 8 sigm , jak by co to pisz na priva lub GG.
Anonymous - 17-10-2008, 15:57
No no...to pieknie, może jeszcze się ktoś skusi...do zobaczenia jutro
[ Dodano: 25-10-2008, 20:34 ]
Hoho...widzę, że jako pierwszy piszę tu info po przenosinach na nowy serwer ....Mam nadzieję, że wszyscy wróciliscie z Kazimierza bezpiecznie, bez przygód i dodatkowych wydatków ...Jeśli chodzi o moje wrażenia ze spotu to powiem krótko: chce jeszcze!! .....I tak mi coś przyszło do głowy, że w sumie możemy się spotykać na terenie całej Polski w miejscach, które każdy z nas zna i zaproponuje takie, które zostawi wrażenia na długo...Im więcej nas będzie tym więcej miejsc odwiedzimy i nikt nie będzie poszkodowany z racji dojazdu, tj. odległości jaką musi pokonać....A może jeszcze coś wypadnie zanim się ten roczek skończy? Co Wy na to?...Pozdrowienia dla wszystkich uczestników - sigmaniaków:)
lukasz12 - 25-10-2008, 20:41
Ja jestem za! Ostatni spot był niezły przynajmniej jak na pierwszy raz ale pozostał niedosyt! Zdecydowanie za krótko i za mało nas było ! Chcemy jeszcze !!! Ja jestem jeszcze za tym rokiem, ale to by trzeba już coś myśleć bo później moze byc cięzko z miejscami.
Piotr Z - 26-10-2008, 21:10
no w końcu , nie mogłem się doczekać kiedy coś napiszę a tu taka niespodzianka. , forum nie działa.
Wracając do tematu było krótko ale jadąc na spota wiedziałem ze spotkam fajnych śmigmomaniaków i się nie zawiodłem - fajne z was chłopaki, za kolejnym spotkaniem jestem jak najbardziej za.
Pozdrawiam wszystkich.
lukasz12 - 26-10-2008, 22:41
no też czekałem z niecierpliwością na moment kiedy obwieścimy światu że byliśmy tam i nas widzieli niech wiedza, teraz niech reszta poczuje się zazdrosna i przyjedzie karnie następny zlot żeby było na więcej i żeby było co wspominać. APEL DO RESZTY:
Panowie i Panie weźcie się w garść i wygospodarujcie czas i środki na następny zjazd - kto wie może jeszcze w tym roku
Rafi5 - 17-11-2008, 19:06
Koledzy pokażcie fotki waszych sigm ze zlotu. Pozdrawiam wszystkich miłośników tych pięknych limuzyn !
|
|
|