To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Wagon Ogólne - Space Wagon

Anonymous - 03-07-2006, 15:57

Czarnulka, gratuluje dobrego wyboru i życzę udanego zakupu wspaniałego wagonika. Nie ma to jak MSW.
Anonymous - 03-07-2006, 16:30

doli73 napisał/a:
Czarnulka, gratuluje dobrego wyboru i życzę udanego zakupu wspaniałego wagonika. Nie ma to jak MSW.

Jakbym mógł wybierać to ja wolę MSZ :mrgreen:

Pzdrw.

Anonymous - 03-07-2006, 20:44

Dzięki za gratulcje,ale pogratulujecie mi jak uda misie go wreszcie kupic.Czekam jutro na zdięcia jednego z Lublina.95r,benzyna /gaz z automatyczna skrzynią(ktorej sie troche obawiam) ,klima ,no i przebieg ma 250tyś/km(troche dużo jak na silnik benzynowy)za 10,5 tyś.Mam nadzieje że dobrze trafie.Trzymajcie kciuki,bo ja już chce mieć swoje MISIUBISI!!! Pozdrawiam:)

[ Dodano: 03-07-2006, 20:45 ]
aha,a co sądzicie o przbiegu 250tyś. dla silnika benzynowego??? Zastanawiam sie czy nie bede musiala zaraz robic kapitalki silnika,to byłoby okrutne:(buuu

Anonymous - 03-07-2006, 22:28

Myślę że 250 tyś na japończyka to nie dużo, zależy jak był eksploatowany. Jeśli ten licznik jest oryginalny to jeszcze spokojnie parę latek pojeździsz.
Anonymous - 03-07-2006, 23:06

Doli,mam nadzieje że sie nie mylisz.dzieki za słowa otuchy.Mam nerwa ,bo nie wiem jaka dezycja zapadnie jutro po obejzeniu fotek.Jeśli sie spodoba a mam nadzieje ze tak) mi i mężowi, to pakujemy w nocy tyłki do pociągu i rano będziemy w Lublinie.Jak sie na miejscu okaże że pan nieżle ściemniał i na darmo jechaliśmy to mu gardło przegryze,o czym lojalnie go dzisiaj uprzedziłam :twisted: . A co inni sadza o takim przebiegu dla silniczka Wagonika????ja chce już mojego wagonika mieć:)
piwkotom - 03-07-2006, 23:42

czarnulka napisał/a:
Doli,mam nadzieje że sie nie mylisz.dzieki za słowa otuchy.Mam nerwa ,bo nie wiem jaka dezycja zapadnie jutro po obejzeniu fotek.Jeśli sie spodoba a mam nadzieje ze tak) mi i mężowi, to pakujemy w nocy tyłki do pociągu i rano będziemy w Lublinie.Jak sie na miejscu okaże że pan nieżle ściemniał i na darmo jechaliśmy to mu gardło przegryze,o czym lojalnie go dzisiaj uprzedziłam :twisted: . A co inni sadza o takim przebiegu dla silniczka Wagonika????ja chce już mojego wagonika mieć:)

Bedziecie sie szarpac z Gdanska do Lublina w ciemno???? :shock:
Przeca w Looblynie tez sa Mitsumianiaki, moze ktorys podjedzie i oblooka?
W obecnych czasach, kiedy wiekszosc sprzedajacych wciska po prostu kit (nie twierdze ze akurat ten) to moze byc bardzo drogi zakup jak tak bedziecie jezdzic po calym kraju.
Gdybyscie znalezli cos co Was interesuje w okolicach Lodzi to smialo, nie ma problemu zeby podjechac i wstepnie ocenic.
Wrzuc temat do regionalnego Lubelskiego.
Pzdr i powodzenia ;)

P.S. A tak wogole to ile zamierzacie przeznaczyc na to autko? Moze bedzie latwiej cos znalezc? ;)

Czy to ten?

Anonymous - 04-07-2006, 13:25

Piwkotom,dzięki za troske.jak trzeba bedzie to sie powloke do tego Lublina i mam nadzieje że nie tak całkiem w ciemno .Jeśli sie okaże że to mina to może podrodze zahaczeo internet(w celu sprawdzenia ofert z Łodzi) no i do Łodzi.Wsperacji może wtedy kupie Runnera:P

[ Dodano: 04-07-2006, 13:26 ]
niestety na autko mam 10 000 tylko:) i chce je jak najlepiej wydać

piwkotom - 04-07-2006, 13:28

Oki, no jak tam sobie chcecie ;)
W kazdym badz razie powodzenia i udanego zakupu, i wogole zadowolenia z Misia :D
pzdr

Anonymous - 05-07-2006, 15:32

Hej,moje MSW stanęlo pod wielkim znakiem zapytania.Cena okazyjna bo za 95r z klima,ben/gaz, pan chciał 10.000.Pan przysłał mase zdięć o które go prosiłam.Autko niezłe ale nie dbał o auto to fakt.Autem widać woził rózne rózności,poprzez podejrzewam worki z cementem itp materiały budowlane(ślady w bagażniku i cegłowki koło domu).Tapicerke w lepszym stanie miał mój 21letni Ford.Jakieś małe wgniecenia,które dałoby sie bez problemu zrobic.Fakt że nie dbał o auto dal mi dużo do myślenia.Brakuje jakieś poduszki pod skrzynia biegów i coś tam przy niej teraz naprawiał,skrzynia jest AUTOMAT wiec podejrzewam ze jak sie sypnie to zabóle tyle że sie zdziwie.Cholera!!! Teraz sie denerwuje bo nie wiem co robić-jechac czy nie???? Zeby to było bliżej.
Krzyzak - 05-07-2006, 16:38

czarnulka napisał/a:
Teraz sie denerwuje bo nie wiem co robić-jechac czy nie???? Zeby to było bliżej.

NIE! Szukać kolejnego. Wiesz - jakoś wczoraj jechałem i gdzieś widziałem Wagona lub Runnera (z daleka) w komisie w Gdańsku. Chyba to na Kołobrzeskiej był - jak jedziesz od Olivii to po prawej stronie, za stacją BP, przed Real'em.
W Gdańsku służę pomocą przy zakupie.

Anonymous - 05-07-2006, 21:38

Krzyżak,dzieki.Heee te auto to szrot ,a facet chce za niego kupe kasy!!!stoi na kapciach i zasyfiały,plastiki -tragedia....aż serce ściska.Dalej stoi śliczny Runner(tez znacznie za drogo chca ),no ale jasie uparłam na wagona:P.Pozdro.Aha.Lublin sobie odpuściłam:).Szukamy dalej.Są 2 w Łodzi:).Może poproszę kogoś zMisiumaniaków o sprawdzenie swoim okiem i uchem???Jacyś chętni?dam namiary :mrgreen:
Krzyzak - 05-07-2006, 22:40

czarnulka napisał/a:
Może poproszę kogoś zMisiumaniaków o sprawdzenie swoim okiem i uchem???Jacyś chętni?dam namiary :mrgreen:

to najlepsza metoda - zaraz las rąk będzie
jak kupował kolega auto, czy nawet ja dla żony, to też były najpierw zwiady lokalnych Mitsumaniaków - aż trudno wymienić ile osób było zaangażowanych

Anonymous - 06-07-2006, 08:17

czarnulka jak sie odezwie piwkotom to moze sprawdzi te autka, a jeśli się nie to ja mam kolegów w Łodzi to moge ich poprosić o sprawdzenie autek. Sam nie pojade bo mam 60 km do Łodzi.
Anonymous - 14-07-2006, 14:16

Witam
Już jesttem p małym urlopku. Super że jeszcze jedna mitsumaniaczka będzie w Trójmieście.
Ja ma ropniaczka i nie nażekam lecz ostatnio miałem problemy z chłodnicą, a co do skrzyni biegów to pada mi synchronizator w manualu dla 2 biegu, więc uskuteczniam przegazówkę. A pozatym to jeżeli zmienie to na nowszego ale do 98 roku (bo te pomiędzy 1999 a Grandisem maja trzeci rząd wyciągany a nie chowany) lub Grandisa.

DarekCz - Ty się nie przyznawaj nawet że byłeś w Rumii bo normalnie :evil: - w Muszynie juz było spotanie czyli jeden koniec kraju, trzeba było przyjechac w tedy do nas.

Pozrowienia dla wszystkich.

Anonymous - 14-07-2006, 19:40

Witajcie.
Wlasnie wrocilem z urlopu z Polski ...bylo przepieknie , pyknalem moim Wagoniken ponad 5 tys. i spisal sie na medal ,naprawde super autko . Czarnulka jak poczekasz to Ci je sprzedam ,ale dopiero za 4 lata jak je splace :wink: .
Powodzenia przy szukaniu.
P.S Podaj wiecej danych to poszukam cos ,moze akurat sie fajny jakis trafi.