Carisma - Ogólne - Jakie tajemnicze przedmioty odkryliscie w swoich auta?
cns80 - 20-11-2008, 13:02
Ja w Colcie znalazłem dwa nierozpakowane wyciągi z kont bankowych
Kupiony od sąsiada teściów, więc oddałem.
saphire - 20-11-2008, 14:31
cns80 napisał/a: | Ja w Colcie znalazłem dwa nierozpakowane wyciągi z kont bankowych
Kupiony od sąsiada teściów, więc oddałem. |
Rozpakowane czy nie?
Marcin-Krak - 20-11-2008, 20:05
Ja u siebie w Colcie znalazłem:
- srebrną łyżeczkę (nówkę) taką mniejszą niż zwykła do herbaty
- bilet z meczu Norymberga - Bayern Monachium - oddany kumplowi co zbiera bilety i jeszcze dostałem za to browarek
- zaślepkę o bliżej nie sprecyzowanym przeznaczeniu
tomusn - 21-11-2008, 00:03
jak juz powstał taki temat (lub go teraz zauważyłem):
flakon wody toaletowej nieznanej mi marki, w kartoniku, umieszczony pod plastikami tunelu środkowego, niedaleko lewarka zmiany biegów - przemyt jakiś czy co?
karolgt - 21-11-2008, 00:12
a ja tylko 2 paragony pod siedzeniami:
jeden jeszcze niemiecki, średnio rozumiałem co tam było i juz nie pamietam
drugi już polskiego właściciela (ktory przywiozł auto z Niemiec) i pojechał sobie z rodzinką nad morze.
Oprócz tego jakiś dziwny klucz który utkwnił obok akumulatora.
Tomashi - 21-11-2008, 10:14
Odkręcają osłonę hamulca ręcznego, znalazłem...2 Euro (auto sprowadzone z Niemiec)
Wożę je szczęście.
Anonymous - 23-11-2008, 00:42
A ja po zakupie i pierwszym sprzątaniu wynalazłem prawie 70zł w klepakach po różnych zakamarkach i karte pamięci 2gb która poszła na allegro za 75zł no i jeszcz z 10 płyt z badziewnymi nagraniami które zakumuflowały się za schowkiem
karolgt - 23-11-2008, 00:57
mały OT
odrazu zaznaczam ze nie jestem pewien czy to prawda, tak po prostu słyszałem:
podobno w Japoni, jak jakiś samochód ma wypadek, to osoba która wyszla z tego samochodu zostawia go tak jak stoi, nic z niego nie wyciągając, bo te rzeczy podobno przynoszą potem pecha, i dlatego wiele takich samochód na złomach mozna znaleźć z laptopami, pda itd itd
no i mam nadzieje ze nie pomyliłem kraju
Anonymous - 23-11-2008, 01:05
karolgt napisał/a: | mały OT
odrazu zaznaczam ze nie jestem pewien czy to prawda, tak po prostu słyszałem:
podobno w Japoni, jak jakiś samochód ma wypadek, to osoba która wyszla z tego samochodu zostawia go tak jak stoi, nic z niego nie wyciągając, bo te rzeczy podobno przynoszą potem pecha, i dlatego wiele takich samochód na złomach mozna znaleźć z laptopami, pda itd itd
no i mam nadzieje ze nie pomyliłem kraju |
U nas jest innaczej. Nawet jak alusy były w standardowym wyposażeniu to kupując takie kilkluletnie autko to już je kupisz tylko na stalowych felgach
karolgt - 23-11-2008, 01:08
agent_olo napisał/a: |
U nas jest innaczej. Nawet jak alusy były w standardowym wyposażeniu to kupując takie kilkluletnie autko to już je kupisz tylko na stalowych felgach |
jeszcze troche i będą auta bez możliwsci otwierania szyb - bo korbek nie było a elektryke wyciągną, cos jak z radiem
marexi - 24-11-2008, 06:00
loki7777 napisał/a: | marexi napisał/a: | mp3 2GB bylo za radiem |
ze gdzie?:) |
kupilem auto z radiem clarion wartym 3700zl to byl szok w ogole no i jak monotwalem wzmacniacz i jak chcialem do radia podlaczych chinche to widze kabelek na jacku od tylu podlaczony i pociagnalem go i na drugim koncu kableka mp3 byla no i tak oto nie musialem sobie nowej kupowac;)
lukasz921 - 24-11-2008, 07:47
Witam,
W swoim pierwszym samochodzie cos mi dzwonilo i kumpel wyczail ze to moze byc pod mieszkiem zmiany biegow. Po zdemontowaniu mieszka ukazał się mym oczom kieliszek . W obecnym znalazlem tylko mleko zageszczone w tubce
Pzdr Lukasz921
Anonymous - 25-11-2008, 21:45
W moim znalazłem :
- pod tylną kanapą ; 2 Euro, pełno kamyków, piachu i żwiru oraz kombinerki:shock: ,
- prawe drzwi pasażera ; śrubokręt,
- w schowku przed pasażerem ; obierki po gotowanych jajkach i bilet parkingowy(stary) ,
- pod siedzeniem kiermana ; silikon, który wylał się na wykładzinę i nie mogę tego usunąć
- w bagażniku ; starą skarpetę
To chyba wszytko
pawela - 26-11-2008, 10:51
Stein świadkiem: po półtora roku eksploatacji Colta, wymieniając skrzynię, pod deską rozdzielczą znalazłem golarkę elektryczną
kosek - 26-11-2008, 21:46
Pilniczek do paznokci
|
|
|