To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - Jakie tajemnicze przedmioty odkryliscie w swoich auta?

cns80 - 20-11-2008, 13:02

Ja w Colcie znalazłem dwa nierozpakowane wyciągi z kont bankowych :twisted:
Kupiony od sąsiada teściów, więc oddałem.

saphire - 20-11-2008, 14:31

cns80 napisał/a:
Ja w Colcie znalazłem dwa nierozpakowane wyciągi z kont bankowych :twisted:
Kupiony od sąsiada teściów, więc oddałem.

Rozpakowane czy nie? :badgrin:

Marcin-Krak - 20-11-2008, 20:05

Ja u siebie w Colcie znalazłem:
- srebrną łyżeczkę (nówkę) taką mniejszą niż zwykła do herbaty :D
- bilet z meczu Norymberga - Bayern Monachium - oddany kumplowi co zbiera bilety i jeszcze dostałem za to browarek :D
- zaślepkę o bliżej nie sprecyzowanym przeznaczeniu ;)

tomusn - 21-11-2008, 00:03

jak juz powstał taki temat (lub go teraz zauważyłem):
flakon wody toaletowej nieznanej mi marki, w kartoniku, umieszczony pod plastikami tunelu środkowego, niedaleko lewarka zmiany biegów - przemyt jakiś czy co?

karolgt - 21-11-2008, 00:12

a ja tylko 2 paragony pod siedzeniami:
jeden jeszcze niemiecki, średnio rozumiałem co tam było i juz nie pamietam
drugi już polskiego właściciela (ktory przywiozł auto z Niemiec) i pojechał sobie z rodzinką nad morze.

Oprócz tego jakiś dziwny klucz który utkwnił obok akumulatora.

Tomashi - 21-11-2008, 10:14

Odkręcają osłonę hamulca ręcznego, znalazłem...2 Euro (auto sprowadzone z Niemiec) :mrgreen:
Wożę je szczęście.

Anonymous - 23-11-2008, 00:42

A ja po zakupie i pierwszym sprzątaniu wynalazłem prawie 70zł w klepakach po różnych zakamarkach i karte pamięci 2gb która poszła na allegro za 75zł :biggrin: no i jeszcz z 10 płyt z badziewnymi nagraniami które zakumuflowały się za schowkiem
karolgt - 23-11-2008, 00:57

mały OT

odrazu zaznaczam ze nie jestem pewien czy to prawda, tak po prostu słyszałem:

podobno w Japoni, jak jakiś samochód ma wypadek, to osoba która wyszla z tego samochodu zostawia go tak jak stoi, nic z niego nie wyciągając, bo te rzeczy podobno przynoszą potem pecha, i dlatego wiele takich samochód na złomach mozna znaleźć z laptopami, pda itd itd

no i mam nadzieje ze nie pomyliłem kraju :P

Anonymous - 23-11-2008, 01:05

karolgt napisał/a:
mały OT

odrazu zaznaczam ze nie jestem pewien czy to prawda, tak po prostu słyszałem:

podobno w Japoni, jak jakiś samochód ma wypadek, to osoba która wyszla z tego samochodu zostawia go tak jak stoi, nic z niego nie wyciągając, bo te rzeczy podobno przynoszą potem pecha, i dlatego wiele takich samochód na złomach mozna znaleźć z laptopami, pda itd itd

no i mam nadzieje ze nie pomyliłem kraju :P

U nas jest innaczej. Nawet jak alusy były w standardowym wyposażeniu to kupując takie kilkluletnie autko to już je kupisz tylko na stalowych felgach :mrgreen:

karolgt - 23-11-2008, 01:08

agent_olo napisał/a:

U nas jest innaczej. Nawet jak alusy były w standardowym wyposażeniu to kupując takie kilkluletnie autko to już je kupisz tylko na stalowych felgach :mrgreen:

jeszcze troche i będą auta bez możliwsci otwierania szyb - bo korbek nie było a elektryke wyciągną, cos jak z radiem :D

marexi - 24-11-2008, 06:00

loki7777 napisał/a:
marexi napisał/a:
mp3 2GB bylo za radiem

ze gdzie?:)

kupilem auto z radiem clarion wartym 3700zl to byl szok w ogole no i jak monotwalem wzmacniacz i jak chcialem do radia podlaczych chinche to widze kabelek na jacku od tylu podlaczony i pociagnalem go i na drugim koncu kableka mp3 byla no i tak oto nie musialem sobie nowej kupowac;)

lukasz921 - 24-11-2008, 07:47

Witam,
W swoim pierwszym samochodzie cos mi dzwonilo i kumpel wyczail ze to moze byc pod mieszkiem zmiany biegow. Po zdemontowaniu mieszka ukazał się mym oczom kieliszek :) . W obecnym znalazlem tylko mleko zageszczone w tubce :)

Pzdr Lukasz921

Anonymous - 25-11-2008, 21:45

W moim znalazłem :
- pod tylną kanapą ; 2 Euro, pełno kamyków, piachu i żwiru oraz kombinerki:shock: ,
- prawe drzwi pasażera ; śrubokręt,
- w schowku przed pasażerem ; obierki po gotowanych jajkach i bilet parkingowy(stary) :( ,
- pod siedzeniem kiermana ; silikon, który wylał się na wykładzinę i nie mogę tego usunąć :(
- w bagażniku ; starą skarpetę :p

To chyba wszytko :wink:

pawela - 26-11-2008, 10:51

Stein świadkiem: po półtora roku eksploatacji Colta, wymieniając skrzynię, pod deską rozdzielczą znalazłem golarkę elektryczną :badgrin:
kosek - 26-11-2008, 21:46

Pilniczek do paznokci
:)