To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Biale kierunki przednie i boczne

Anonymous - 19-11-2008, 08:44

metzger napisał/a:
to ja do tych dewiacji jeszcze dodam że mi się gal bardziej podoba przed liftem

Na stan teraźniejszy też tak mam, ale nigdy nie miałem postawionych obok siebie dwóch gali....przed i po lifcie..... choć halogeny bardziej mi się te moje podobają....

Wracając do tematu.....to miałem jeden potłuczony kierunek (kamyk.... spod koła ciężarówki na autostradzie ehhhh) i musiałem kupić......i myślałem nad białymi......NIE.....auto traci na wyglądzie...

Psikus - 14-05-2009, 23:30
Temat postu: białe kierunki
Chciał bym poprosić o dokładnie zdjęcia białych,aftermarketowych kierunków przednich które macie w swoich galantach - zamierzam zakupić, ale jeśli nie mają pasować jak oryginały to sobie daruję
Anonymous - 15-05-2009, 09:49

Baconsson napisał/a:
Znalazlem taka oferte na allegro. moze Ci sie przyda:

Kierunki Allegro

Pozdro

To są kierunki na błotnik, a koledze pewnie chodzi o przednie (te z linku wyglądają naprawdę świetnie - sam mam je na moim Miśku)..
Tu masz temat odnośnie kierunków:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=29428
tu moje zdjęcie:
spasowanie jest "takie sobie"

wawer82 - 15-05-2009, 10:22

Druga strona tematu:
http://forum.mitsumaniaki...er=asc&start=15

Masz tam zdjęcia w dużej rozdzielczości tych na błotniku i przednich więc sam oceń :wink: . Mogę powiedzieć tylko tyle że u mnie pasowały idealnie i praktycznie nie odróżniają się od oryginałów.

prelud - 15-05-2009, 13:38

prosze :]

pasuja swietnie :) takze nie zastanawiaj sie tylko bierz i zakladaj :D

Psikus - 15-05-2009, 16:25

prelud, o to chodziło, dzięki. co do bocznych rozważam zakup białych,ale nie clear.
mudzin - 15-05-2009, 22:39

a moze ktos pokuci sie o jakis szybki instruktarz jak to wymienic??
prelud - 16-05-2009, 05:47

odkrecasz jedna malutka srubke,ktora znajduje sie przy lampie i to praktycznie wszystko.zadna filozofia ;-)
Anonymous - 22-05-2009, 12:53

I ja się zdecydowałem na białe kierunki, ale wymiana nie była taka hop-siup :) Kupiłem DEPO i jak się okazało po montażu popaliło mi bezpieczniki. Powodem było uszkodzone gniazdo, ale przełożyłem ze starej lampy i OK.

Pinkusek - 21-06-2009, 21:24

do białych kierunków polecam założyć żarówki chromowane.
Wtedy kierunek nie ma zabarwienia pomarańczowego

http://allegro.pl/item657...e_carpoint.html

Bardzo estetycznie wygląda a co do świecenia co minimalnie ciemniej miga niz pomarańczowe.
[EDIT OT]

kungfumiszcz - 25-06-2009, 18:52

Fly23 napisał/a:
I ja się zdecydowałem na białe kierunki, ale wymiana nie była taka hop-siup :) Kupiłem DEPO i jak się okazało po montażu popaliło mi bezpieczniki. Powodem było uszkodzone gniazdo, ale przełożyłem ze starej lampy i OK.

tez zalozylem depo (15 min), bez niespodzianek. musiales strafic na felerne gniazdo. wada mala, nie dopasowuja sie idealnie, ale wyglada duzo ladniej.

Anonymous - 25-06-2009, 19:33

Fly23 napisał/a:
Miałem identyczne przejścia z kierunkami Depo,tak więc proponuję przyszłym nabywcom w/w kierunków przełożenie gniazd jeszcze przed montażem :mrgreen:
PzDr

Anonymous - 25-06-2009, 20:04

Mam juz zakupiony komplet DEPO, bialych bocznych i przednich. Z wstepnych ogledzin to faktycznie ich jakosc wykonania nie powala na kolana, najgorzej wygladaja boczne. Chyba jednak zapoluje na oryginalne uzywki. Dzieki wszystkim za informacje.
leniviecmoto - 19-11-2009, 15:23
Temat postu: wymiana kierunków na białe
Witam zamierzam wymienic przednie kierunki na białe w swoim galancie 2,5 z 1998 roku i mam pytanie czy do ich wymiany trzeba zdjąc same lampy czy też przedni zderzak, bo nie wiem czy od dołu sa jakieś sróbki mocujące, jak ktoś to już robił to niech sie podzieli doświadczeniem bo nie chce na darmo rozbierac galanta. Pozdro Leniviec
spown - 19-11-2009, 16:07

Otwierasz maskę, wykręcasz jedną śrubę/wkręt w tylnej części kierunkowskazu, odczepiasz wiązkę i wysuwasz kierunek do przodu. Zero filozofii.