To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - CoJ0t

Matejko - 25-11-2008, 09:26

Rafal_Szczecin napisał/a:
aha zapomnialbym dodac, boczne listwy wkoncu zdjete !

czyli juz nie jestes "cool" :?: :mrgreen: :mrgreen:

Rafal_Szczecin - 25-11-2008, 19:53

Matejko napisał/a:
aha zapomnialbym dodac, boczne listwy wkoncu zdjete !

czyli juz nie jestes "cool" :?: :mrgreen: :mrgreen:

dokladnie tak, teraz "cool" bedzie kto inny :)

a tak wyglada przedni zderzak , jak widac dokladke trzebabylo ciac w wielu miejsach co by ladnie przypasowala :)

teraz tylko trzeba to ladnie wyszlifowac, wyszpachlowac i jest gotowe do zalozenia :)

niestety dzis dowiedzialem sie rowniez,ze na lampy jestem zmuszony czekac troche ponad miesiac :(

pawela - 25-11-2008, 20:01

widzę, że było trochę rzeźby. Jednak u mnie dokładka z Cifa 6g wlazła dosłownie idealnie.
Matejko - 25-11-2008, 20:25

ciekawe jaki bedzie koncowy efekt - ale u mnie i tak lepiej wyglada bo sam zrobilem:P
niech otwory teraz wytnie we wlotach - bo pozniej bedzie kombinowal, a tak to przy okazji teraz cos podszpachluje wyrowna

Rafal_Szczecin - 27-11-2008, 20:09

dzis wygladal tak, jutro powinien byc w podkladzie ( bedzie foto )
w poniedzialek jade wybierac lakier i jedziemy z lakierowaniem :)

widac tez foto zderzaka, na srodku jak na zdjeciach - na gladko , wszystko zaczyna powoli nabierac ksztaltow, na sobote powinien byc gotowy , chyba ze wystapi jakis poslizg wtedy poniedzialek .

Hugo - 27-11-2008, 21:30

Co Ty wyprawiasz wiecznie z tym autem... :wink:
pawliku - 27-11-2008, 21:36

pewnie chce go doprowadzic do stanu idealnego żeby wyglądał jakby wyjechał prosto z salonu albo robi taki "lekki tjuning" :D
TNT - 27-11-2008, 21:36

No Rafi az mi szczena opadla prawie tak ladny jak moja Hania (co prawda nie Misiek ale tyż Japaniec) Gratulacje ladnego autka i powodzenia w kolejnych modach. Zlituj sie nad soba i Miskiem i nie zakladaj mu 17 bo to nie bedzie jezdzic. Wyglad tak ale nie jazda i to po naszych drogach. Ja mam i chetnie zamienie na mniejsze bo to jeszcze nie Niemcy i nie mamy autostrad.Pozdrowionka od Rodzinki z Białego.
londolut - 27-11-2008, 22:10

No Raf, w końcu jakaś dokumentacja z postępu nad samochodem ;) Kroi się ciekawy egzemplarz :)
Cezar - 28-11-2008, 01:39

Rafal trzeba bylo jechac po calosci i zrobic na gladko klamki :wink:
rosomak1983 - 28-11-2008, 01:44

kurde niewiem co jest grane malujesz całe auto??? PS to białe to szpalchla?
londolut - 28-11-2008, 02:27

rosomak1983 napisał/a:
to białe to szpalchla?
Tak.
Cezar napisał/a:
zrobic na gladko klamki :wink:
I drzwi z pilota :D Wyjście awaryjne - łom - jak braknie prądu w aku.
Rafal_Szczecin - 28-11-2008, 07:20

zalezy o ktorym bialym mowisz :)
od strony kierowcy widac juz zmatowiony bok, natomiast od strony pasazera jeszcze szpachel :P
co d otego co z nim robie, to chce zrobic nie powtarzalne auto , ktore jednak bedzie przypominac to z fabryki a zarazmem nie uczynic go gwiazda " tuner madafaka " ;)

zadnych braku klamek itp :P wystarczy ze nie ma juz wycieraczki i tylniego zamka :D

Rafal_Szczecin - 29-11-2008, 13:03

zderzak juz prawie gotowy .
pozostalo go przeszlifowac, ostatecznie poszpachlowac , ponownie przeszlifowac, wyciac dziury :)

jak widac bylo miejsce na halogen, miejsca nie ma :P

londolut - 29-11-2008, 13:09

ostatecznie poszpachlowac
Co by ci ta szpachla nie odpadła. Pomyśl nad tym czy nie lepiej oddać zderzak do firmy, która spawa plastik i oni załatwią sprawę plastikiem.