Nasze Miśki - CoJ0t
Matejko - 25-11-2008, 09:26
Rafal_Szczecin napisał/a: | aha zapomnialbym dodac, boczne listwy wkoncu zdjete ! |
czyli juz nie jestes "cool"
Rafal_Szczecin - 25-11-2008, 19:53
Matejko napisał/a: | Rafal_Szczecin napisał/a: | aha zapomnialbym dodac, boczne listwy wkoncu zdjete ! |
czyli juz nie jestes "cool" |
dokladnie tak, teraz "cool" bedzie kto inny
a tak wyglada przedni zderzak , jak widac dokladke trzebabylo ciac w wielu miejsach co by ladnie przypasowala
teraz tylko trzeba to ladnie wyszlifowac, wyszpachlowac i jest gotowe do zalozenia
niestety dzis dowiedzialem sie rowniez,ze na lampy jestem zmuszony czekac troche ponad miesiac
pawela - 25-11-2008, 20:01
widzę, że było trochę rzeźby. Jednak u mnie dokładka z Cifa 6g wlazła dosłownie idealnie.
Matejko - 25-11-2008, 20:25
ciekawe jaki bedzie koncowy efekt - ale u mnie i tak lepiej wyglada bo sam zrobilem:P
niech otwory teraz wytnie we wlotach - bo pozniej bedzie kombinowal, a tak to przy okazji teraz cos podszpachluje wyrowna
Rafal_Szczecin - 27-11-2008, 20:09
dzis wygladal tak, jutro powinien byc w podkladzie ( bedzie foto )
w poniedzialek jade wybierac lakier i jedziemy z lakierowaniem
widac tez foto zderzaka, na srodku jak na zdjeciach - na gladko , wszystko zaczyna powoli nabierac ksztaltow, na sobote powinien byc gotowy , chyba ze wystapi jakis poslizg wtedy poniedzialek .
Hugo - 27-11-2008, 21:30
Co Ty wyprawiasz wiecznie z tym autem...
pawliku - 27-11-2008, 21:36
pewnie chce go doprowadzic do stanu idealnego żeby wyglądał jakby wyjechał prosto z salonu albo robi taki "lekki tjuning"
TNT - 27-11-2008, 21:36
No Rafi az mi szczena opadla prawie tak ladny jak moja Hania (co prawda nie Misiek ale tyż Japaniec) Gratulacje ladnego autka i powodzenia w kolejnych modach. Zlituj sie nad soba i Miskiem i nie zakladaj mu 17 bo to nie bedzie jezdzic. Wyglad tak ale nie jazda i to po naszych drogach. Ja mam i chetnie zamienie na mniejsze bo to jeszcze nie Niemcy i nie mamy autostrad.Pozdrowionka od Rodzinki z Białego.
londolut - 27-11-2008, 22:10
No Raf, w końcu jakaś dokumentacja z postępu nad samochodem Kroi się ciekawy egzemplarz
Cezar - 28-11-2008, 01:39
Rafal trzeba bylo jechac po calosci i zrobic na gladko klamki
rosomak1983 - 28-11-2008, 01:44
kurde niewiem co jest grane malujesz całe auto??? PS to białe to szpalchla?
londolut - 28-11-2008, 02:27
rosomak1983 napisał/a: | to białe to szpalchla? | Tak.
Cezar napisał/a: | zrobic na gladko klamki | I drzwi z pilota Wyjście awaryjne - łom - jak braknie prądu w aku.
Rafal_Szczecin - 28-11-2008, 07:20
zalezy o ktorym bialym mowisz
od strony kierowcy widac juz zmatowiony bok, natomiast od strony pasazera jeszcze szpachel
co d otego co z nim robie, to chce zrobic nie powtarzalne auto , ktore jednak bedzie przypominac to z fabryki a zarazmem nie uczynic go gwiazda " tuner madafaka "
zadnych braku klamek itp wystarczy ze nie ma juz wycieraczki i tylniego zamka
Rafal_Szczecin - 29-11-2008, 13:03
zderzak juz prawie gotowy .
pozostalo go przeszlifowac, ostatecznie poszpachlowac , ponownie przeszlifowac, wyciac dziury
jak widac bylo miejsce na halogen, miejsca nie ma
londolut - 29-11-2008, 13:09
Rafal_Szczecin napisał/a: | ostatecznie poszpachlowac | Co by ci ta szpachla nie odpadła. Pomyśl nad tym czy nie lepiej oddać zderzak do firmy, która spawa plastik i oni załatwią sprawę plastikiem.
|
|
|