Łódzkie - Szukam dobrego GAZownika w Łodzi
emcies - 31-10-2011, 16:19
Witam, sam zastanawiam sie nad instalacją gazową, ale jeszcze zostało mi troszke do uzbierania Znajomy polecił mi auto gaz na wydawniczej tam gdzie jest dobry elektryczny serwis bmw. Gość krzyknął mi 2500 za gaz już z tym ?lubryfikatorem? w nagazie powiedzieli mi za instalke landiego 3800 + ?lubryfikator? 300 zł. 3 dobrych znajomych już tam robiło gaz i narazie są bardzo zadowoleni( z tego gazu z wydawniczej) chociaż o nagazie na stefanowskiego też tylko dobre opinie slyszałem
Mam jeszcze jedno miejsce gdzie mój znajomy zakłada gaz ale nie znam ulicy jak sie dowiem to Ci napisze w każdym razie to jest przy salonie kia na rydza śmigłego od fabrycznej tam sie wjeżdza. Uczciwy chłopak.
Jednak sam nie instalowałem więc za to info nie dam sobie palca obciąć xD warto sprawdzić samemu Jak coś dodatkowo ty byś sie dowiedział to napisz tutaj albo pw
pozdro
Sticker - 31-10-2011, 18:03
Na Wydawniczej sobie odpuść.
kolega z pracy pojechał BMW do nich z problemami z LPG.
Przełożyli reduktor w inne miejsce pod maską i skasowali kasę i stwierdzili że to był problem.
Niestety po odjechaniu od nich okazało się że parownik jest mrożony gazem.
Ci fachowcy tak podłaczyli parownik że płyn wogóle do niego nie doleciał i był cały czas zapowietrzony. Jedyny plus że przyznali się do jakiegoś błędu i kase zwrócono.
emcies - 31-10-2011, 18:36
Sticker,
Dobrze wiedzieć!
Anonymous - 01-11-2011, 15:15
Dwa miesiące temu zakładałem na wędkarskiej 18 i żadnych problemów jak na razie.
piterr27 - 20-09-2015, 19:18 Temat postu: gazownik Panowie , a jakiegoś dobrego gazownika znacie w Piotrkowie Tryb. albo okolicach lub autoryzowany od instalacji BRC?
booohal - 21-09-2015, 16:38
Ja mam świetnego gościa ale w Sieradzu.
piterr27 - 21-09-2015, 21:46
To podaj namiary na PW pzdr.
|
|
|