To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Podkładki pod tablice rejestracyjne - www.mitsumaniaki.com

apikus - 07-02-2009, 15:15

Ja z taką małą uwagą na temat jakości ramek. Kupiłem jeden komplet w pierwszej edycji i później następny w którejś następnej. Co się okazuje? Te z pierwszej edycji dalej wygladają ładnie, a te nowsze już prawie nie mają srebrnej warstwy na napisach. :(
Czy ktoś zauważył coś podobnego? Czy to tylko u mnie?

krzychu - 07-02-2009, 16:43

barthez2183 - tak czytałem to ale moja wiadomośc wisi w "do wysłania" czyli od około tygodnia nie odebrał poczty (a widziałęm że każdego dnia jest minimum 30 minut na forum). Więc słowa "zalatwiam z kilkudniowym opoznieniem" powinien zamienić na "będę załatwiała z kilkutygodniowym opóźnieniem"...... Będę musiał zamontować rejestrację bez ramki.... Trudno tylko w ten sposób to mogłem sobie zamówić na allegro i gość mi robi na zamówienie jaką chcę w ciągu 2 dni mam ją u siebie a tak wpłaciłem kasę i czekam a akbi nie raczy nawet odebrać poczty na forum ani tej wysłanej na maila. Sorry że to pisze (nie lubie pisać takich rzeczy) ale jestem nie zadowolony.

Krzychu

akbi - 07-02-2009, 20:02

Kris1980_147 napisał/a:
w jakim kolorze można zamówić wykonanie napisu klubowego?

srebrne i tylko srebrne ..tak jak napisał słusznie phixius, ...dziwnie światło padło i tak dziwnie wyszło na fotce.

krzychu napisał/a:
akbi - a Ty czytasz wiadomości prywatne?

dopiero dzisiaj odrabiam zaległości w tej materii ... przepraszam, kilka dni nie było mnie w PL

krzychu napisał/a:
No ale jakoś na forum był wczoraj dzisiaj 2 razy

zgadza się, ale zazwyczaj tylko czytam na PDA .. i nie zaglądam do PW, gdyż to si wiąże automatycznie z zapisywaniem w pliku excela adresów wysyłkowych, aktualizacją takich danych na forum ...i dlatego PW czytam tylko wówczas gdy forum czytam na kompie ... nie chcę niczego pominąć

krzychu napisał/a:
wpłaciłem kasę i czekam a akbi nie raczy nawet odebrać poczty na forum ani tej wysłanej na maila. Sorry że to pisze (nie lubie pisać takich rzeczy) ale jestem nie zadowolony.

tak jak ww ... czytam na PDA ...a PW tylko gdy forum czytam na komputerze ... niestety nie jestem w stanie 365 dni w roku być do Waszej dyspozycji ...wybacz

[ Dodano: 07-02-2009, 20:04 ]
apikus napisał/a:
Ja z taką małą uwagą na temat jakości ramek. Kupiłem jeden komplet w pierwszej edycji i później następny w którejś następnej. Co się okazuje? Te z pierwszej edycji dalej wygladają ładnie, a te nowsze już prawie nie mają srebrnej warstwy na napisach. :(

1,2,3,4 i każda następna edycja ramek była wykonywana u tego samego producenta

KaWu - 07-02-2009, 23:43

akbi, poproszę jeden komplet dla mnie.
rvlauren - 08-02-2009, 00:08

za ramki teżwpłaciłem ale nie widzę że wpłacono tak jak to widzę w przypadku naklejek ? zastanawiam się czy przelew doszedł w końcu był wysłany w tym samym dniu chwilę później :cry:

[ Dodano: 08-02-2009, 00:49 ]
już doszedłem po prostu nie wpisałem nicku :( w przelewie da się to jakoś odkęcić :?:

[ Dodano: 08-02-2009, 00:50 ]
w razie co wysłałem na pw kopie przelewów :!:

Nikka - 08-02-2009, 10:51

Ja również chciałam zamówić komplet ramek :) ))
akbi - 08-02-2009, 12:47

krzychu napisał/a:
czyli od około tygodnia nie odebrał poczty

6 dni dokładnie

krzychu napisał/a:
Więc słowa "zalatwiam z kilkudniowym opoznieniem" powinien zamienić na "będę załatwiała z kilkutygodniowym opóźnieniem"......

nie wiem ile wg Twojego kalendarza tydzień ma dni ... ale wg mnie ma 7 dokładnie
... aby jednak było "po Twojemu" to jeśli się zdecydujesz na Mitsumaniakową ramkę, to wyślę Ci ją dokładnie 3 tygodnie po wpłynięciu kasy na konto :lol:
krzychu napisał/a:
gość mi robi na zamówienie jaką chcę w ciągu 2 dni mam ją u siebie

zamów proszę taką jaką mają MItsumaniaki ... możesz nawet wydać 50 pln ... odkupię.

krzychu napisał/a:
mogłem sobie zamówić na allegro

jesteś na tyle długu na forum, że powinieneś wiedzieć, że Mitsumaniaki to nie allegro i nie ma tu też żadnego sklepu internetowego. Wszystkie rozprowadzane u nas gadżety (czy to u mnie, czy u Raddexa, Derpina, czy u kogo innego) są na zasadzie "pracy społecznej" , dla członków naszego klubu, nikt tu na niczym nie zarabia ... więc na Twoje niezadowolenie na (w Twoim przypadku 2 DNIOWĄ zwłoką) opóźnioną odpowiedź na PW proponuję zażyć kilka kropelek nerwosolu.
Pozdrawiam

krzychu - 08-02-2009, 13:19

abki - edytowałem 3 razy tego maila na PW (dlatego ostatnia data jest 2 dni temu) więc nie 2 dni zwłoki tylko tydzien. Ale ok wkurzało mnie że byłeś na forum a ani widu ani słychu (ale ok przyjmuje tłumaczenie z PDA). Ten drugi mail był sprowokowany postem barthez2183. Tak że spoko dostanę ramki będę zadowolony.

Krzychu

rydek - 09-02-2009, 09:16

Rameczki i nalepki doszły dzięki Akbi :D
Tony_Halik - 10-02-2009, 17:05

Ramki wczoraj doszly prezentuja sie bardzo dobrze dzis bede montowal.

Pozdrawiam i wielkie dzieki Akbi

KamilR10 - 11-02-2009, 18:23

apikus napisał/a:
Ja nie wiem jak było z jakością w poprzednich edycjach bo to są moje pierwsze rameczki ale farba też lekko zaczyna schodzić. No szkoda trochę bo napis bardzo ładnie wyglądał na początku. Mimo wszystko zamówiłem już drugi komplet.
rvlauren - 12-02-2009, 10:10

kiedy wyślesz następną partię podkładek akibi ?

[ Dodano: 12-02-2009, 10:11 ]
bo widzę kilka osób już po wpłacało :P

Nikka - 12-02-2009, 16:19

Czekam z niecierpliwością :lol:
akbi - 12-02-2009, 18:16

rvlauren napisał/a:
kiedy wyślesz następną partię podkładek akibi ?

w sobote rozesle wszystkie gadzety

rvlauren - 12-02-2009, 22:46

no to super czekam na przesyłkę pozdrawiam LEMUR (rvlauren) :wink: