To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Polska piłka skopana - po MŚ i z nowym trenerem

Krzyzak - 31-05-2006, 11:36

Nie zawsze biegający po murawie to debile - sam grałem 2 lata na Lechii. O ile gdy byłem mały, to nie lubiłem P.N. to teraz lubię, choć na mecze nie chodzę i w tv rzedko oglądam. Ogólnie fajny sport, gdzie zgranie 11 ludzi w zespół to największe wyzwanie, ale niestety ma ogólnie złą opinię o kibolach.

Proponuję rozwiązanie Korwina - 2 strefy: w pierwszej wolna amerykanka, noże, granaty, wejście na własną odpowiedzialność, można się bić i zabijać, ciał nikt nie sprząta (ew. do spalenia) itp., w drugiej pełna kultura, policjant na 2-5 kibiców, płatne i wygodne miejsca, bramki z wykrywaczami i surowe kary za jakiekolwiek ekscesy. Obie strefy oddzielone od siebie żelbetowym murem grubym na 3 metry i wysokim na 20 m, a strefa 1 oddzielona od boiska pleksą grubą na pół metra. Sprawa bójek by się sama rozwiązała.

Co do "sukcesów" naszej reprezentacji, to jak w kawale - po pierwszej rundzie będą walczyć z... kibicami na Okęciu.

Anonymous - 31-05-2006, 11:49

Krzyzak napisał/a:
Nie zawsze biegający po murawie to debile - sam grałem 2 lata na Lechii. .

Szacunken 8)

Anonymous - 31-05-2006, 12:04

też pamietam czasy jak sie gralo na Odrze w Wodzisławiu w trampkarzach, ale czlowiek dumny chodzil.a na mecze polskiej ligi nie chodzę bo rodzina się martwi ze nie wrocę,do tego doszlo.
polecam wszystkim ktorzy będą mieli okazje przejść sie na mecz w niemczech czy francji - tam to rodziny cale chodzą.
a o naszych nalezy jak najszybciej zapomniec.

igi - 31-05-2006, 12:11

he no to jeszcze trochę i zbierzemy team mitsumaniaków ;)

Ja grałem w Jagielloni 3,5 roku i pół roku w Hetmanie :)

Anonymous - 31-05-2006, 12:59

W finale:
Polska - Węgry 2:0
iiiii Polska Mistrzem Świata :mrgreen:

Cezar - 31-05-2006, 12:59

A ja gralem jakis czas w Stomilu :)

Fakt faktem Kolumbia miala okazje wiecej tych bramek strzelic, z 5:1 moglo byc :?
Poczekajmy co chlopaki nam zaprezentuja w meczu z Chorwacja :wink:

Ja i tak jade na mundial im kibicowac :mrgreen: Jak bedzie zle to paru niemcom morde sie skapiszonuje i sie wroci :lol:

Krzyzak - 31-05-2006, 13:06

Cezar napisał/a:
Poczekajmy co chlopaki nam zaprezentuja w meczu z Chorwacja :wink:

jak dla mnie, to będzie jak z autostradami - jak wiadomo, jeszcze niedawno w tym kraju była wojna, a teraz mają więcej autostrad niż my;
z innymi dziedzinami życia, w tym P.N. będzie to samo - dostaniemy po d...ie

Anonymous - 31-05-2006, 13:10

CichyTom napisał/a:
W finale:
Polska - Węgry 2:0
iiiii Polska Mistrzem Świata :mrgreen:

Wegry nie grają w Dojczland :mrgreen:

Hubeeert - 31-05-2006, 13:12

Myslę że Cichy pisał o hipotetycznych MŚ za x lat bo tym razem nasza "Reprezentacja" z grupy nie wyjdzie a zapisze się w Historii jako ta co w każdym meczu pierwszej rundy dostała w d***...
Anonymous - 31-05-2006, 13:18

Hubeeert napisał/a:
Myslę że Cichy pisał o hipotetycznych MŚ za x lat bo tym razem nasza "Reprezentacja" z grupy nie wyjdzie a zapisze się w Historii jako ta co w każdym meczu pierwszej rundy dostała w d***...

z grupy to nawet wyjdziemy ale tam czeka na nas jak na mój rozum-Anglia lub Szwecja :mrgreen: a ani z jednymi ani z drugimi grać nie potrafimy (chyba że ekipy klubowe ale to inna para kaloszy)

Cezar - 31-05-2006, 13:22

Najwazniejsze zeby udalo im sie wyjsc z grupy :!:
To bedzie sukces :D
I ja w to jeszcze wierze, ze tak bedzie :wink:

Grześku - 31-05-2006, 13:36

Jeden sukces już możemy odhaczyć - hymnu nie zaśpiewa Editta :mrgreen:
Anonymous - 31-05-2006, 13:39

Grześku napisał/a:
Jeden sukces już możemy odhaczyć - hymnu nie zaśpiewa Editta :mrgreen:

:mrgreen:

Edita ma inne sprawy na głowie to kwachu to rutkowski-panie zamieszanie po całości

Anonymous - 31-05-2006, 14:54

oj zapomniałem dodać, że na 2:0 to podwyższy Kuszczak wyrzutem z ręki :mrgreen:

co prawda byłoby 2:3 ale niestety sędzia nie uzna prowidłowo strzelonych goli :
- z ławki rezerwowych przez janasa,
- przez sędziego liniowego lewego oraz
- przez sędziego liniowego prawego .

Anonymous - 31-05-2006, 17:14

no i nasi po 15 minutach stracą czucie w kroku jak to mówil "nasz najlepszy komentator" :lol: