To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galancik 2,0

Adaho_krak - 29-12-2008, 13:17

Felgi fajne w opcji z srebrnym rantem. Co do nakładki na przód, czy tez lampy w stylu Lexus nie podobają mi się. Jestem zwolennikiem serii, nie poprawiam stylistów MMC.
Banolito - 28-02-2009, 11:47

a co panowie powiecie na coś takiego?? :oops:

pawliku - 28-02-2009, 11:51

hmm al'a EVO ...

szczerze to nie podoba mi się to

ładniej wygląda jak tablica jest na swoim miejscu :)

Banolito - 28-02-2009, 12:04

do wyboru

Marcin-Krak - 28-02-2009, 12:18

Banolito napisał/a:
do wyboru

W EVO, to nawet wygląda oryginalnie, u Ciebie niekoniecznie.
Tak umieszczona tablica nie pozwala się skupić żeby patrzyć Miśkowi prosto w oczy,a w takie oczy to można patrzyć :mrgreen: :mrgreen:

Banolito - 28-02-2009, 13:03

Marcin-Krak napisał/a:
Tak umieszczona tablica nie pozwala się skupić żeby patrzyć Miśkowi prosto w oczy,a w takie oczy to można patrzyć :mrgreen: :mrgreen:

co masz na myśli nie malować??

Owczar - 28-02-2009, 14:55

Mi również się nie podoba, ale to już kwestia gustu. Według mnie dużo lepiej wyglądał przed pomalowaniem.
pawela - 28-02-2009, 15:39

zostaw jak jest
Marcin-Krak - 28-02-2009, 16:22

Banolito napisał/a:
co masz na myśli nie malować??

Nie malować i tablicę zostawić tak jak jest.
Przód w Galu jest na tyle piękny, że ja bym niczego nie zmieniał.

Banolito - 03-03-2009, 18:10

dobra malowanie zderzaka raczej sobie odpiszczę za to felgi na pewno pomaluje...
nawiązując do tematu http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=33597 pan Leszek sprawe załatwił bardzo szybko i bardzo tanio...
jak byłem u niego zostawić samochód powiedziałem żeby go jeszcze dokładnie przeglądnoł żebym za chwile nie musiał mu zawracać głowę pierdołami.... to było wczoraj a dziś koło południa pan Leszek zadzwonił do mnie i wymieniamy tarcze sprzegła razem z łożyskiem, końcówki drążków kierownicy po prawej i po lewej i czujnik poziomu oleju także trochę się uzbierało :oops: ale to wszystko przez to że jeżdziłem do zwykłego mechanika....
Oczywiście co do ceny dogadałem się z panem leszkiem :mrgreen:
jutro mam dzwonić do niego i zaptać kiedy będzie do odbioru....

Owczar - 03-03-2009, 19:02

A jak rozwiązał ten problem z biegami? Znasz jakieś szczegóły? Może się przydać innym w razie czego ;)
Banolito - 03-03-2009, 21:17

wytłumacze ci tak jak ja to zrozumiałem..

przy samej skrzyni jest taki łacznik pomiędzy skrzynią a ciegnami dochądzącymi do lewarka... i ten łącznik wykonany mniej więcej tak [] tylko że boczne ścianki przylegają do siebie a pomiędzy nimi jest guma która ma amortywzować drgania na lewarku a można to zrobić na stałe czyli ze spawać i jest gwarancja że już się nie po psuje ale jest jedno ale.... w przypadku mojego silnika bedą odczuwane drgania na lewarku a w przypadki V-łek nie ma takiego drgania......

sory za ten opis ale nie wiem jak to fachowo opisać mechanikiem nie jestem i raczej nie bede :oops: :oops: :oops: :oops:

Owczar - 03-03-2009, 21:22

No mniejwięcej wiem o co chodzi. To coś jak lizak w maluchu :D Dwie blaszki a między nimi guma ;)
Banolito - 03-03-2009, 22:29

Owczar, to się ciesze że wiesz o co mi chodzi
costa brawa - 11-03-2009, 21:42

Samochodzik bardzo ladny .. mody na duzy + . czarne fele z polerowanym rantem - bardzo pasuja do niego ... i tak jak koledzy radza - nie kombinuj za bardzo z wygladem bo fabrycznie juz powala na kolana inne marki - nawet obecne modele samochodow nie mowiac juz o tych z tamtych lat :)
Kolorek tez niczego sobie - taki ciekawy :)