To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - WYPADEK KUZAJA

polsaler - 28-12-2008, 13:16

Jackie napisał/a:
Morfi napisał/a:
Wg Mnie Kuzaj pojechał tak jak mu pilot powiedział i pilot robił opis w lepszych warunkach i dlatego

To już mechanika rajdu, niemniej nie sposób się nie zgodzić, że pilotowi też nieco umknęło. Tak czy inaczej - najbardziej szkoda ludzi, którzy zginęli, pomimo ich głupoty.
Pozdrawiam

Hymmm... ale skąd u kolegów pomysł , że to pilot robił opis ??????? Pilot podczas zapoznania z trasą rajdu pełni funkcje pomiędzy dyktafonem a maszyną do pisania ( szybkiego) i ma najmniej do gadania jeśli chodzi o opis OSu .

Acha Jackie nie zgodzę się z Toba , że Leszek ponosi jakąkolwiek odpowiedzialność ( poza moralną ) za ten dzwon . Znasz Leszka jak sam piszesz i wiesz , że jazda na limicie to jego motto przewodnie . Fakt faktem , że poszedł grubo ale przecież o to w rajdach chodzi !!!!!

Jackie - 29-12-2008, 13:18

Nie widziałem tego wywiadu...Wygląda na kompletnie zgaszonego a pierwszy raz w życiu słyszałem, żeby się Leszkowi głos łamał...Nie wróży to dobrze jego powrotowi na trasy rajdów, mimo wszystko mam nadzieję, że jakoś to sobie poukłada i wróci. Życzę mu tego z całego serca.
Pozdrawiam

polsaler - 30-12-2008, 23:25

Jackie ja też Lesiowi życzę powrotu lecz jeśli taki nastąpi to już NIGDY noga oparta o pedał gazu nie będzie tak pewna jak kiedyś ... :(
Jackie - 02-01-2009, 09:49

polsaler napisał/a:
lecz jeśli taki nastąpi to już NIGDY noga oparta o pedał gazu nie będzie tak pewna jak kiedyś ...

Też tak myślę... w tym kontekście to już nie wiem, czy chciałbym żeby wracał. Szkoda chłopa...
Pozdrawiam

siwek - 02-01-2009, 13:24

polsaler napisał/a:
Jackie ja też Lesiowi życzę powrotu lecz jeśli taki nastąpi to już NIGDY noga oparta o pedał gazu nie będzie tak pewna jak kiedyś ... :(
niestety...

Miejmy nadzieję że sie otrząśnie i dalej będzie jezdził tak jak jezdził.

Głupoty ludzkiej się jednak nie da wyeliminować i trzeba sobie jakoś z nią radzić....