| 

| Wielkopolskie - Luźne rozmowy o wszystkim i o niczym...

eremita - 19-01-2009, 21:45

| roch_27 napisał/a: |  	  | niebawem mój vr4 również będzie miał całkiem nowy (przelotowy) układ wydechowy o średnicy 3"   Tłumiki będą wykonane na specjalne zamówienie w firmie www.el-tec.pl

BTW: taki sam zestaw znajdzie się też w innym vr-4

pozdro
 | 

mówił Ci ktoś że jesteś Maniakiem!!!
     Spal - 19-01-2009, 23:11

A ja poszukuje kolektora wydechowego 4-2-1 do carismy boje sie ,ze jesli tak bede musial brac jakiegos customa , hehe mugen style to piekna sprawa a czy daje typowo mugenowski dzwiek??

gratulacje i powodzenia w modach.
 roch_27 - 20-01-2009, 19:45

już coś tam kiedyś słyszałem 	  | eremita napisał/a: |  	  |  	  | roch_27 napisał/a: |  	  | niebawem mój vr4 również będzie miał całkiem nowy (przelotowy) układ wydechowy o średnicy 3"   Tłumiki będą wykonane na specjalne zamówienie w firmie www.el-tec.pl

BTW: taki sam zestaw znajdzie się też w innym vr-4

pozdro
 | 

mówił Ci ktoś że jesteś Maniakiem!!!
     | 

pozdro
 PiotrBe - 21-01-2009, 19:15

| roch_27 napisał/a: |  	  | www.el-tec.pl | 

Dobrze napisana maja filozofię firmy;)
 Chyba moim klientom będe link podawał, gdy zaczną mówić, ze konkurencja ma taniej;)
 Albo jakieś kopiuj/wklej na swoja strone zrobię

| roch_27 napisał/a: |  	  | niebawem mój vr4 również będzie miał całkiem nowy (przelotowy) układ wydechowy o średnicy 3"   | 

Zgadzam  się z Eremitą, jesteś Prawdziwym MitsuManiakiem
   Anonymous - 26-01-2009, 11:54

woj dolnoslaskie pobilo rekord w rankingu spotkan ponad 40 aut
        ciekawe czy kiedys uda nam sie zblizyc do takiej frekwencji 
 choc troche niechlubny ten rekord bo jak zapewne wiecie jeden z Mitsumaniakow spowodowal stluczke
  i zagrozenie bezpieczenstwa dla ludzi  . mimo wczesniejszego podobnego takiego zachowania i upomnien nie wzial sobie nic do glowy   jest
  juz u nas PiotrBe - 26-01-2009, 19:56

| cuuube napisał/a: |  	  | woj dolnoslaskie pobilo rekord w rankingu spotkan ponad 40 aut        ciekawe czy kiedys uda nam sie zblizyc do takiej frekwencji | 

Może sprobujemy w lutym, ja chce się wybrac już na 100 %, czekam tylko na info.

| cuuube napisał/a: |  	  | jeden z Mitsumaniakow spowodowal stluczke | 

Niestety czarne owce sa wszędzie, mam nadzieje, ze ta sytuacja będzie przestroga dla innych podmarketowyc rajdowców.
 Guciek69 - 26-01-2009, 20:22

hmm sam bym chętnie podleciał na taki zlocik
  mam nadzieje naprawić do tego czasu Colta  ... i może uda się zobaczyć wasze Mitsu  pzdro PiotrBe - 26-01-2009, 22:31

| Guciek69 napisał/a: |  	  | hmm sam bym chętnie podleciał na taki zlocik   | 

no to moze połączymy siły i w małej kawalkadzie od Śremu pojedziemy;)
 Anonymous - 31-01-2009, 13:51

SZUKAM PRACY   z wyksztalcenia jestem mechanikiem samochodowym ale nigdy oprocz praktyk szkolnych i wakacji na stale nie pracowalem w zawodzie
  wiec doswiadczenie mizerne ale cos tam wiem  . komputery odpadaja bo mam blade pojecie o tym   gdyby cos ktos slyszal prosze o kontakt...
 Anonymous - 01-02-2009, 22:20

| cuuube napisał/a: |  	  | SZUKAM PRACY | 

ja jutro po dwóch miesiącach szukania idę do nowej pracy
 PiotrBe - 02-02-2009, 15:02

| Dzidas napisał/a: |  	  | ja jutro po dwóch miesiącach szukania idę do nowej pracy | 

A jak to biuro projektowe, o którym rozmawialiśmy kiedyś?
 Guciek69 - 02-02-2009, 16:56

| PiotrBe napisał/a: |  	  |  	  | Guciek69 napisał/a: |  	  | hmm sam bym chętnie podleciał na taki zlocik   | 

no to moze połączymy siły i w małej kawalkadzie od Śremu pojedziemy;)
 | 

Coltomaniacy robią spot
 "SPOT POZNAŃSKI COLTMANIAKÓW w Luboniu dn. 2009.02.15" jak uruchomię Miśka to możliwe że się zjawie a do Lubonia masz blisko ;p więc mógłbyś się tam zjawić
 Anonymous - 02-02-2009, 19:38

| PiotrBe napisał/a: |  	  | A jak to biuro projektowe, o którym rozmawialiśmy kiedyś? | 

Nie dogadałem się z gościem, bo mówił, że chce kogoś do biura a jak przyszło, co, do czego to miałem sadzić choinki w doniczki
     a od dzisiaj pracuje w salonie skuterów
   PiotrBe - 16-02-2009, 11:04

No i stało się, ważny temat został przyklejony
   Anonymous - 16-02-2009, 11:06

ja wiem czy wazny
  chyba ze myslisz o innym 
 |  | 
 |  |