To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - fotka za 1000 zł ???? :(

siwek - 16-12-2008, 19:34

Sruba napisał/a:
wszyscy święci i święcie oburzeni, oczywiście nigdy mandatu nie dostali, jak jest ograniczenie do 40, to jadą max 45 km/h, na żółtych grzecznie stają, a wszystkie staruszki kłaniają im się w pas, bo zawsze wstrzymują ruch jak tylko takowa pojawi się niedaleko krawężnika.
no może nie az tak ale... jeszcze mi się nie zgażyło przekroczyć prędkości o 100km! i na pewno nigdy się to nie zdazy bo mam troche wyobrazni i wiem po co są ograniczenia prędkości...

czerwony pasek niedługo zniknie a może dzięki temu nastepnym razem i on i inni pomyślą zanim będą próbowali tak jezdzić...

JCH - 16-12-2008, 21:17

josie napisał/a:
Nie wiem co mam wyjaśniać. :wink:
Po prostu trochę razi, że tłummaczysz tutaj damianrally za co dostał 8 razy po d..., a sam masz podobny temat założony, tyle, że 2 lata temu i też tam się chwalisz podobnymi osiągnięciami.
Wiesz, Hubert nabił 21 pkt i .... wyjechał na Wyspy :lol: :P 8)
Tam ma jeszcze czyste konto ;)

[ Dodano: 16-12-2008, 21:19 ]
Sruba napisał/a:
temat nie nadaje się do niczego innego, jak zamknięcia i do kosza (po uprzednim zdjęciu ostrzeżenia).
chłop wie co mu grozi, więc dalsze ciągnięcie tej żenuy nie ma sensu.
Jak nigdy 100% poparcia. :thumbleft:
Hubeeert - 16-12-2008, 21:26

JCH napisał/a:
Wiesz, Hubert nabił 21 pkt i .... wyjechał na Wyspy
- nie przypominam sobie takiego wydarzenia.
Od dośc dawna(ponad 2 lata?) nie dostałem mandatu za przekroczenie prędkości bo po prostu nie przekraczam.

[ Dodano: 16-12-2008, 21:55 ]
W temacie konsekwencji wszystko zostało powiedziane.
W temacie ostrzeżenia - prosze kontaktować się z Bartkiem a w razie niemożności dojścia do porozumienia ze mną. Jako administrator jestem ostatnią instancją (takim Sądem Apelacyjnym ;-) )
Wyrok mogę obniżyć, utrzymać bądź podnieść :twisted:

Zamykam.

Bartek - 17-12-2008, 10:43

Sruba, Hubeeert, RB w mojej opinii o 2 pkt za niski, ale tak się składa, że 10 pkt = BANicja, co nie dało by prawa do obrony ;)

Jazda 140/40 i chwalenie się tym publiczne to przejaw WARIACTWA drogowego...... jeżeli Mitsumianiaki mają tylko MÓWIĆ "stop wariatom drogowym" - OK ostrzeżenie zdejmuję i MÓWMY dalej, a róbmy swoje, skoro jest na to społeczne przyzwolenie......