To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Kto co potrafi!!!

young - 20-09-2005, 18:12

A ja potrafię tańczyć do rana, pić do upadłego (jednak nie potrafię tego połączyć) i uprawiać inne imprezowe sporty :twisted:
A poważnie, to od zawsze jestem handlowcem. Obecnie w firmie importującej elementy do produkcji wrót garażowych :?
Jeśli ktoś ma ochotę na zakup piiięęęęknej bramy do garażu dla swojego piiięęęęknego Miśka, to zapraszam.
Obiecuję super ceny 8)

Moominek - 21-09-2005, 08:09

Służe pomocą w kwestiach systemów łączności radio i przewodowych. Sieci dostępowe, szkieletowe. Współpraca pomiędzy technologiami (np. ATM-ISDN, ATM-IP). Budowa, eksploatacja, projekty. Ostatnio wkręcam się w temat bezpieczeństwa sieci i informacji.
ryso - 24-09-2005, 01:49

Potrawie rozmawiac i przy tym sluchac :)
raddex - 24-09-2005, 22:34

mogę pomóc przy zakupie wszelkiego rodzaju produktów związanych z pneumatyką, mechatroniką, hydrauliką siłową, drukarki 3D - bo pracuję w takiej (dużej) firmie która się tym zajmuje

druga rzecz to poligrafia: offsetowa do formatu B2 + sitodruk i tampondruk (czyli koszulki, gadzety reklamowe itp.) - rodzinna firma

jak ktoś potrzebuje pokryć dach lub taras papą termozgrzewalną, to w Trójmieście mogę pomóc - mam certyfikat na to, swoją butle gazową i własny palnik

a poza tym ukonczylem studia z turystyki i rekreacji - ale w tym nie pracuje (umiem zorganizowac wypoczynek)

taraz wybralem sie ponownie na studia - Transport i Logistyka

Anonymous - 14-10-2005, 20:29

A ja potrafię:

* wytypować, sprawdzić cenę i dostępność wszystkich elementów blacharskich
* prawie wszystkich od zawieszenia
*większość mechanicznych
* sprzedać czapkę, parasol, igły, widły - wszystko z diamentami
DO WASZYCH MITSUBISHI !!!!!

(czego nie potrafię - to zrobi to dla mnie mój szef serwisu ;) )

* przetłumaczyć o czym śpiewa Garou i Louise Attaque
* .....i Shakira też ;)
* zrobić leczo węgierskie i golonkę (tu repertuar się kończy)
* zmotywować dealera do pracy różnorakiej
* jadąc Imprezą GT "zwymiotować" pasażera Corsy, który nie chciał odpuścić blondynce ;)
* aha, i zapomniałabym: .... wygonić z domku Wichurę1 :wink: też potrafię

Resztą umiejętności dzielę się na PRIV ;)
Pozdrawiam

wichura1 - 17-10-2005, 09:14

Betty napisał/a:
A ja potrafię:

...........* aha, i zapomniałabym: .... wygonić z domku Wichurę1 :wink: też potrafię

Resztą umiejętności dzielę się na PRIV ;)
Pozdrawiam

:P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Matejko - 20-10-2005, 18:30

nie zajmuje sie ktos ubezpieczeniami ?? :D
Anonymous - 21-10-2005, 14:06

Co ja potrafię?
- Rozpoznać część od „japończyka” (wszystkimi znanymi metodami) i ocenić jej przydatność (we wszystkich płaszczyznach) 8)
- Potrafię wkurzyć i wyrzucić klienta ze sklepu :twisted:
- „Podobno, znam się na częściach samochodowych i potrafię je sprzedawać” (Do zweryfikowania przez zainteresowanych)
- Zepsuć zepsutą część, a potem ją naprawić :mrgreen:
- Zrobić „wszystko” w domu i dookoła niego (wyłączając kilka czynności) :oops:
Co lubię?
- siedzieć w garażu, dłużej niżeli wymaga tego sprawa
- rżnąć i łupać .....................................drzewo

aaaaaaa

i wymądrzać się lubię
i udowadniać wszystkim niedowiarkom :shock: WYŻSZOŚĆ MITSUBISHI 8) nad innymi markami

Anonymous - 28-10-2005, 00:41

informatyka: serwisy www, bazy danych itp... czasami grafika... do tego serwery www i systemy: linux/unix i wnodws + dos... wiec jak cos to sluze pomoca ;)
Firebee - 30-10-2005, 18:17

a ja jestem na emeryturze i mi dobrze:P
Anonymous - 30-10-2005, 18:23

c24rny, a php+mysql i cgi?
Anonymous - 30-10-2005, 23:55

borecki - php+js+sql (mysql, postgresql) + wml + html + dhtml... w cgi dawno nie programowalem, ale jak cos to kwestia przypomnienia... a potrzebujesz cos?
Anonymous - 31-10-2005, 16:14

chodzi nie o programowanie ale o puszczenie php przez cgi bo na naszych polskich superhostach jest safe_mode=on no i powstaje czasem maly problem
zresta odezwe sie na gg zeby OT nie robic

Anonymous - 03-11-2005, 12:30

A potrafię robić maślane oczy do fajnych pań, zbierać OPR od żony, potrafię wynieść smieci i odkurzyć mieszkanie. Potrafię ....

A tak na poważnie - jak komuś potrzebny procesik technologiczny obróbki skrawaniem, dobór parametrów skrawania czy program obróbczy na obrabiarkę sterowaną numerycznie to - możemy podyskutować

Pozdrawiam

Hubeeert - 04-11-2005, 12:39

Zbudowac 70 m choinkę z rusztowań pod Pałacem Kultury.