To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Projekt Monster -Czyli 2 Evolucje Colta GSR :)

Jogurt - 02-01-2009, 22:26

wujek ślizgałeś się już cc4a? pogoda wymarzona do zabaw na świerzym powietrzu :twisted:
Anonymous - 02-01-2009, 23:45

U mnie tez pogoda wsam raz na zabawe :P Ojjj jak ja bym chcial miec teraz 4WD :D
londolut - 03-01-2009, 13:16

Jogurt napisał/a:
ślizgałeś się już cc4a?
Browar dopiero wraca jutro z sylwestra ;)
Anonymous - 03-01-2009, 22:51

hehe spoko juz wrocilem, stesknilem sie za wami rzecz :mrgreen: jasna i moimi 2 perelkami czekajacymi na swap bebeszków.Spotkałem sie z Maklakusem w zakopcu troche pogaworzylismy.Powiedzialem mu o swoich planach bo na forum nie bywa czesto ale juz zajawka jestesmy umowieni na sesje z lampami na wiosne :) czy bedzie lakier czy nie nieistotne :) Jogurt, jeszcze nie złożony ,narazie wstrzymałem fundusze na rzecz urlopu :) niestety sa inne priorytety
Jogurt - 04-01-2009, 21:29

a tam, wrzucaj wał żeby 4x4 grało i co tam chcesz więcej składać? mniej kilo bedzie do targania :mrgreen:
a tak btw: jeszcze pare wpisów w podpisie i Ci ''Admin from hell'' karze czcionkę zmniejszyć :lol:

Anonymous - 05-01-2009, 10:44

Jogurt napisał/a:
a tak btw: jeszcze pare wpisów w podpisie i Ci ''Admin from hell'' karze czcionkę zmniejszyć :lol:

haha no pewnie w przeciagu 2 lat jeszcze sie pojawia dwie pozycje oczywiscie Mitsu, merca juz wykasowalem po cholere ktos ma wiedziec ze mam taka kobyłe na stanie ;p buehhe

Anonymous - 06-01-2009, 01:54

na szybko:
- skrzynia pasuje*
- nie trzeba szlifować żadnego bloku*
- 4WD 4G93 ma lepszy start od GTi więc do 100 km/h jest szybsze*, nie mierzyłem nigdy dokładnie, ale powinno być kilka dziesiątych sekundy lepiej niż w GTi, powyżej 100 km/h GTi powinno doganiać 4WD 4G93 a nawet przegonić, ponieważ przy tych prędkościach napęd 4WD będzie przeszkadzał (pomijając różnice w przełożeniach)

*sprawdzone

na oglądanie zapraszam do wawy - wprawdzie to już nie GTi 4WD tylko RS, ale niczym to się nie różni oprócz wału i wysokości bloku

ufoq

Anonymous - 06-01-2009, 10:14

Zapraszasz do wawy - to my zapraszamy do małopolski , czarnuch juz mnie kilka razy odwiedzil ;p pozatym zlot w Żywcu będzie a moj awd bedzie juz gotowy wiec tak czy siak dozobaczenia :)
Anonymous - 06-01-2009, 10:57

pożyjemy - zobaczymy
może się pojawię jak będę wolny

karolgt - 06-01-2009, 18:49

Panowie, jeden OT sie robi z tego tematu.
Moje propozycje:

- usuwan wszystkie posty OT i zostawiamy dyskusje tylko na temat, bez zbędnych kto sie gdzie ślizga i gdzie kto ma kogo odwiedzić
- Przenosze cały wątek do "Nasze miśki", gdzie będziecie sobie dyskutować do woli w wątku Browara i jego 4x4 1,8.

Browar główna decyzja należy do Ciebie jako autora.

Anonymous - 06-01-2009, 18:58

Najlepiej chyba dać to do Naszych Miśków :)
Anonymous - 06-01-2009, 20:32

ufoq, daj kilka fotek :D
Anonymous - 07-01-2009, 16:40

Karol zgadzam sie z Toba.Tyle ze tutaj jest wolna dyskusja a ogolnie kreci sie wsio na temat 4x4 - sympatycznie.Wiem mowilem niedawno ze "bez zbędnej paplaniny" ale mi to w sumie nie przeszkadza.Jak chcesz przenies caly temat gdzies to przenos ale zeby byl łatwy do znalezienia.Nie kazdy lubi korzystac z opcji szukaj.Chca chłopaki niech gadaja :) jako załozyciel tematu "pozwalam" :p heh
pozdrowki
bwr

Anonymous - 08-01-2009, 15:38

Z nowym rokiem nowe pomysły-brawo Nowy będzie również GTI który wspólnie z synem stworzymy,jeszcze jeden na dolnymśląsku. POWODZENIA
Serek - 08-01-2009, 16:36

funcolt napisał/a:
Z nowym rokiem nowe pomysły-brawo Nowy będzie również GTI który wspólnie z synem stworzymy,jeszcze jeden na dolnymśląsku. POWODZENIA

Szkoda, że nic o tym nie wiemy ? Dolny Śląsk tylko czeka na takie projekty. Powodzenia.