To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - Wycieraczki OUTEK2

Trik - 08-06-2010, 14:40

Może zobaczcie jeszcze Denso? Oni mają wycieraczki od NWB czyli dostawcy orginałów do np. Lancera ja za swoje na przód zapłaciłem 47PLN.
3r3as3r - 10-06-2010, 17:54

ja kupiłem polskiej firmy MOT-GUM 14zł sztuka. jak jeżdze autem ponad 10 lat to nie miałem lepszych. Ponieważ od 14 lat mam do czynienia z częściami zamiennymi przerobiłem już wszystkie super firmy Bosch, Valeo, Champion i całą mase innych podobnych badziewi.

Jako sprzedawca części powiadam wam nie miałem lepszych :)

krzychu - 10-06-2010, 19:04

Wydaje mi się że trzeba zgrać twardość wycieraczki z dociskiem sprężyny. To by pasowało bo może bosche są dobre ale muszą mieć mocny naciąg. W każdym razie ja je przekląłem od początku źle działały. Denso bardzo fajnie się sprawują któryś miesiąc.

Z tańszych to owszem Mat-Gum czy Alca zbierają pochlebne opinie.

rezon - 10-06-2010, 20:45

3r3as3r napisał/a:
kupiłem polskiej firmy MOT-GUM 14zł sztuka. jak jeżdze autem ponad 10 lat to nie miałem lepszych. Ponieważ od 14 lat mam do czynienia z częściami zamiennymi przerobiłem już wszystkie super firmy Bosch, Valeo, Champion i całą mase innych podobnych badziewi.
A ja rok temu wywaliłem MOT-GUM'y, które rok wcześniej zastąpiły ori i wstawiłem Boscha Twin i są zdecydowanie lepsze.