Wielkopolskie - spoty - ZDJĘCIA I KOMENTARZE
Anonymous - 09-11-2008, 12:08
kurde od wczoraj jestem w Poznaniu, ale dopiero dzis przeczytalem temat
tresorex - 09-11-2008, 12:12
moje zdjęcia wrzucę wieczorem
eremita - 09-11-2008, 12:12
ja niestety musiałem zostac dluzej w pracy
szakalos - 09-11-2008, 14:36
Witam jestem nowy ale bylem na tym zlocie chociaż nie autem z opisu...
Podjechałem ze znajomym myślę ze może za miesiąc jak by coś było to jakoś tam bym podjechał
Wrzucam tutaj filmik paru sekundowy z Mitsu Evo które zagościło na imprezie...
Mitsubishi Evo.mp4
i tym samym jeśli ktoś nie ma serwera a chce wrzucić paczkę z fotkami - zapraszam - pisać pw i myślę że mogę takie miejsce znaleźć.
Marcino - 09-11-2008, 14:51
Witam
CO to za niebieskie swiatła na zdjeciu 66 ma ten colt?
CO to za halogeny ma galant na zdjęciu 68?
Poza tym...niezła ustawka.. hehe
roch_27 - 11-11-2008, 10:30
tresorex napisał/a: | moje zdjęcia wrzucę wieczorem | no i co z tymi zdjęciami
pozdro
Anonymous - 11-11-2008, 23:02 Temat postu: fajny spocik Witam bylem na takiego typu spotkaniu pierwszy raz...bylo fajnie - mili ludzi (mozna bylo wymienic swoje poglady i dowiedziec sie duzo ciekawych rzeczy o "naszych" samochodach).
Ale tak pozniej zauwazylem ze ludzie zaczeli sie zawijac dosc szybko - chyba z nudow nie wiem wiec stad moja propozycja...moze urozmaicimy te spoty...pojezdzimy po miescie w kolumnie...pojedziemy pobawic sie troche na bulgarskiej czy cos w tym stylu...2 sprawa z tego co zauwazylem bardzo wiele czlonkow forum nie wiedzialo gdzie jest dokladnie to spotkanie i jezdzili po calym terenie galerii pestka (ja tez bladzilem)...slyszalem takze ze niektorzy pojechali do plazy nie mogac znalesc ludzi ze spotu...a i widzialem jak odjezdzaly 2 colty - chyba zniecierpliwione...nastepnym razem bedzie trzeba scisle umowic miejsce (np.ze bedzie to konkretnie parking podziemny...)
Pozdrawiam
Anonymous - 11-11-2008, 23:38
miejsce bylo scisle wyznaczone .
cuuube napisał/a: | Michal144 napisał/a:
Moze spocik 8 lub 9.11.2008 ??
spot wypadnie z nieoficjalnych jak narazie info 8 LISTOPADA bo na ten termin zapowiadaja sie goscie z Wroclawia ogladac Galanta VR4 Piotrka narazie godzina nie jest blizej znana a miejsce to PESTKA
bo tam jest cieplo (mapka dojazdu zamieszczona jest na str 29 przez tresorexa ) | tak bylo napisane w temacie "chyba pora sie spotkac co nie ??? spot 8.XI 08 od str 30 " zazwyczaj temat to nie jedna strona - ostatnia na ktorej nieiwle juz szczegolow
[ Dodano: 11-11-2008, 23:50 ]
smok85 napisał/a: | Ale tak pozniej zauwazylem ze ludzie zaczeli sie zawijac dosc szybko - chyba z nudow nie wiem | z moich informacji czesc ludzi poprostu miala wygospodarowane malo czasu na spota i wpadla na jego poczatek a czesc na jego koniec jak np PiotrBe ktory przyjechal kolo 17:30 jak juz naprawde wszyscy mysleli o rozjechaniu sie kazdy w swoja strone .
smok85 napisał/a: | moze urozmaicimy te spoty...pojezdzimy po miescie w kolumnie | narazie na dwoch bodaj spotach wyszla taka opcja i troche krazylismy z CB w 2 lub 3 autach ...warto pamietac ze kolumny rzucaja sie w oczy(takze policji) a zorganizowane z tego co sie orientuje wymagaja zgody tudziez eskorty policji. okolo 17 wyjechalismy szescioma Galantami (3 kombi i 3 sedany) w strone centrum i Factory Outlet w Luboniu
smok85 napisał/a: | widzialem jak odjezdzaly 2 colty | sporo Mitsubishi na parkingach ale najczesciej to nie sa auta uczestniczace ...a widziales moze czarnego lancera X kolo myjni na poznanskich blachach lub carisme przed wjazdem na rej ONY....
nie zebym byl drobiazgowy a
...le czesc ludzi pyta mnie przez PW jak maja watpliwosci a nawet prosza o nr telefonu zeby zadzwonic i zapytac jak dojechac ewentualnie lub czy spot jeszcz trwa jak juz wspomniany PiotrBe ktory dzwonil kolo 15:45 i pedzil ze Srody Wlkp bo wczesniej nie mogl
Anonymous - 11-11-2008, 23:51
smok85 napisał/a: | Pozdrawiam | rowniez pozdrawiam
tresorex - 12-11-2008, 12:58
Odnośnie błądzących osób to już nie wiem jak im wytłumaczyć, opisać, narysować i pokazać jak dojechać. Jest opis i dokładna mapa ( z dojazdem ze wszystkich stron ok 5km od samej galerii ) ... wszystko w jednym miejscu wiadome od przynajmniej kilku dni. Jeżeli ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem to już jego problem.
roch_27 napisał/a: | tresorex napisał/a: | moje zdjęcia wrzucę wieczorem | no i co z tymi zdjęciami
pozdro |
Napisałem że wrzucę wieczorem pewnie dziś wieczorem ale wieczorem
EDIT: Wrzucam nawet przed wieczorem
Legnum:
interwencja ochrony
PANORAMY:
LINK
LINK2
Lancer:
3000GT:
Spot ogólnie:
PiotrBe - 12-11-2008, 20:05
Cytat: | PiotrBe ktory dzwonil kolo 15:45 i pedzil ze Srody Wlkp bo wczesniej nie mogl |
Ależ ja jestem ze Śremu, a dokładniej z Dolska
bo cała Polska w cienu Dolska
p.s. jak zrobic żeby było napisane kogo cytuję??
bo ja i komp to sie średnio lubimy;/
Anonymous - 12-11-2008, 20:14
PiotrBe napisał/a: | Ależ ja jestem ze Śremu | upsss , a widzis to nawet dalej jak ze srody...
PiotrBe napisał/a: | jak zrobic żeby było napisane kogo cytuję |
cytowanie selektywne - zaznaczasz np linijke tekstu posta osoby ktora chcesz zacytowac i klikasz na maly dymek miedzy ignoruj a cytuj , jesli chcesz cytowac cala wypowiedz zaznaczasz tekst i klikasz na duze cytuj w poscie osoby ktora chcesz zacytowac.
aby zmienic swego posta klikasz edytuj... w prawym gornym rogu posta masz te przyciski
PiotrBe - 12-11-2008, 20:21
cuuube napisał/a: | upsss , a widzis to nawet dalej jak ze srody... |
No i bardziej kręta droga;)
a co do cytowania to dzięki za wskazówki
szkoda, ze wcześniej nie udało mi sie wjechac, ale nie sądziłem, ze się polowanie tak długo przeciągnie(i tak zwiałem z części oficjalno - rozroywkowo- a******wej)
Nie szukałem juz Was później po mieście, bo ledwo sił mi wystarczylo na powrót do domu.
Ale co VR4 dotknąłem to moje;)
Mam nadzieję, że przy nast okazji, będzie więcej czasu.
Pozdrawiam
michalp - 12-11-2008, 21:13
Czarny Colt PZ84847 - chyba często widuję cię na Zawilcowej, w towarzystwie innego Colta. Mam rację?
Hubeeert - 12-11-2008, 22:52
tresorex, proszę żebyś zamieszczał miniaturki zdjęć na Forum...
|
|
|