Podkarpackie - IX Spocik Mitsubishi - 22 luty 2009r. Stalowa Wola
PIeTroUD - 09-02-2009, 12:12
Niech się wypowiedzą osoby z Tarnobrzega i Stalowej czy cos tam jest do zwiedzania bo stac i nic nie robić o nie ma sensu...
Anonymous - 09-02-2009, 12:59
napewnoo stać nie bedziemy atrakcje zawsze sa i nie musza bc z wartoscia zabytkowa i wszyscy co beda dopisaywac sie
Lista lista:
1. gul
2. Moni
3. Darek no i moj misiek
4. Witus86
5. kielurkk
6. MatiGLX
pawela - 09-02-2009, 14:27
hmhm, rozważałem z rafqiem przyjazd, w końcu to tylko 100km, tylko coś mało chętnych na razie...
Monia - 09-02-2009, 16:02
pawela, wpadaj wpadaj w końcu to na prawde nie dużo km'ów od Ciebie i rekreacyjnie możesz zajechać
A lista zawsze jest mała...jak ostnio a potem było 20 auteczek wiec zapraszam
witus86 - 09-02-2009, 17:03
sugerowałbym rozesłanie do wszystkich z Podkarpacia i nie tylko info o spocie na maila!
ja np. częściej zaglądam na mail niż na forum no i gdyby nie Monia nie wiedziałbym o spocie. Dzięki Monia!
pawela zapraszamy, przyjeżdżajcie do nas, Monia pisze prawde, zawsze mało ludzi deklaruje że przyjadą a potem okazuje się jest ich dość dużo.
marcinmijagi - 09-02-2009, 17:19
1. gul
2. Moni
3. Darek no i moj misiek
4. Witus86
5. kielurkk
6. MatiGLX
7. marcinmijagi
marcnow - 09-02-2009, 18:54
1. gul
2. Moni
3. Darek no i moj misiek
4. Witus86
5. kielurkk
6. MatiGLX
7. marcinmijagi
8. marcnow + dwie osoby na pokładzie (tak na 80%)
Monia - 09-02-2009, 19:12
witus86, nie masz za co dziękować i info na pewno puści nasz Ojciec Moderator ale bliżej spotu i jak już będą konkrety ustalone.
Myślę,że można na pisac pw do moderatorów z sąsiadujących województw w okolicy stalowej woli i może ktoś by nas zaskoczył są obecnością i cel byłby osiągnięty
Anonymous - 09-02-2009, 21:52
no to ekipa się powiększa ja nie będzie co robić w stalowej to zawsze możemy skoczyć do Sandomierza tam jest co zwiedzać a Monia chyba była ostatnio w Sandomierzu.
co do planu to oprócz kręgli chciałbym zaproponować jeszcze jakiś bilard jakiś turniej miśków w bilarda pozdro i czekam na wasze opinie
marcnow - 09-02-2009, 22:13
will napisał/a: | chciałbym zaproponować jeszcze jakiś bilard |
Mnie przekonałeś na bilard zawsze jestem chętny a w kręgle dopiero się uczę, ale też lubię
PIeTroUD - 09-02-2009, 23:23
will napisał/a: | no to ekipa się powiększa ja nie będzie co robić w stalowej to zawsze możemy skoczyć do Sandomierza tam jest co zwiedzać a Monia chyba była ostatnio w Sandomierzu.
co do planu to oprócz kręgli chciałbym zaproponować jeszcze jakiś bilard jakiś turniej miśków w bilarda pozdro i czekam na wasze opinie |
A no byliśmy w Sandomierzu na zlociku - Fajne miasto i dużo do zwiedzania i pogoda dopisała myśle że teraz też dopisze
1. gul
2. Moni + PIeTroUD
3. Darek no i moj misiek
4. Witus86
5. kielurkk
6. MatiGLX
7. marcinmijagi
8. marcnow + dwie osoby na pokładzie (tak na 80%)
Monia - 09-02-2009, 23:32
will, tz.chyba chciałeś nas zaprosić do siebie na zimowego grilla jak by skończyły się pomysły LOL chyba każdy będzie zadowolony z tego rozwiązania
Anonymous - 10-02-2009, 01:15
O ciekawie ale ja mam pomysła poscigajmy sie na obwodnicy to bedzie atrakcja i emocje
A ostrzegam przyjezdnych od niska zwolnijcie bo policja z niska stoja wszedzie aż po sama Stalowa wole i uwazajcie na reno lagune tą nowsza srebrne coupe na blachach RZ ..... niestety numerów nie pamietam 250 koników kamerki normalnie prawie jak w tvn turbo
Hiszpan - 10-02-2009, 01:43
zenkov napisał/a: | ale ja mam pomysła poscigajmy sie na obwodnicy to bedzie atrakcja i emocje | Przed tym raczej ostrzegam i nie polecam.
Wszystko jest OK do czasu gdy coś pójdzie nie tak
Dla tych co nie wiedzą co mam na myśli http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=32049
Niepotrzebne zamieszanie w kilku różnych działach (ogólnym, regionalnym i administracyjnym) nie mówiąc już o tym z kim się kojarzy "MitsuManiak" klientom jednego z wrocławskich CH, którzy obserwowali to zajście.
rosomak1983 - 10-02-2009, 01:49
zenkov napisał/a: | O ciekawie ale ja mam pomysła poscigajmy sie na obwodnicy to bedzie atrakcja i emocje |
nie!!! scigac na drogach publicznych sie nie bedziemy...
Natomiast zrobimy to na lotnisku w arłamowie jak bedzie ciepło... Musimy zrobic tam spota... Cały czas sie powstrzymuje zeby zmierzyc miskowi Vmax...
|
|
|