To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - 2007 - Polski Zlot Mitsubishi (Wspólny)

Maciek - 20-06-2006, 21:26

Zobaczyś na mapie skąd są najdalsi MManiacy ew tacy którzy przyjadą i ustawić środek :roll:
Hubeeert - 20-06-2006, 21:37

Maciek napisał/a:
Zobaczyś na mapie skąd są najdalsi MManiacy ew tacy którzy przyjadą i ustawić środek :roll:

Są z całego kraju. Tak jak Klubowicze innych Klubów.

Maciek - 20-06-2006, 21:52

No wiem ale czy jest ktoś z np Ustrzyk Górnych lub Świnoujścia? pewnie nie, chodzi o to coby ustalić faktycznie najdalej od siebie odległe osoby (takie które oczywiście przyjadą) i wyznaczyć mniej więceś środek. Lub podejść do tematu biorąc pod uwage ilość użytkowników z poszczególnych regionów a nie patrzeć na jednostki. Bo skoro np ze Sz-na jechałoby 5 ludzi a z 2-giej strony Polski 20 to nie warto gonić tych ostatnich daleko.
roch_27 - 20-06-2006, 22:09

Odległośc odległością, jednak dobrze by było żeby przy okazji zlotu zwiedzić okolicę (ciekawe widoki, atrakcje etc.) :mrgreen:
Hubeeert - 20-06-2006, 22:13

Maciek :shock: :x :roll: przypomne tylko jeden raz że to ma być Polski Zlot Mitsubishi - wspólny a nie tylko Mitsumaniakowy...
piwkotom - 20-06-2006, 22:20

Ale kombinujecie. Jakby nie bylo to Uc to praktycznie srodek Polski. Osrodek w Borkach jest polozony w naprawde fajnym miejscu. Dookola lasy, jest jezioro. W osrodku jest boisko do siatkowki, pilki kopanej, jest spory teren do ewentualnej jazdy jakimis quadami. Duzy plac asfaltowy na terenie osrodka. No i jakies kunie tez tam sa, znaczy sie stadnina czy cus ;) Pokoje traca troche "starymi dobrymi czasami" ale raczej nikt nie zamierza tam zamieszkac. Dobre jest to ze jest duzy i ladnie polozony. Mialem tam integracje firmowa i powiem ze jest fajnie.
No i mysle ze L.U.K.S. Squad mocno zaangazuje sie w organizacje, chocby ze wzgledu na lokalizacje. Na razie mowie za siebie ale znajac chocby Ucko/Kaliska ekipe to z pewnascia na brak zangazowanie nie mozna bedzie narzekac ;)

ICH dlaczego w tym roku nie spotkalismy sie wszyscy w Morsku? Ano dlatego ze Whitestock byl planowany juz od bardzo dawna i ja na przyklad nastawialem sie na jedno duze spotkanie w roku bo na wiecej nie mam czasu. Morsk "wyskoczyl" znacznie pozniej i juz nie bylo na to czasu, chociaz chetnie bym sie wybral. Wspolny Zlot prosze bardzo i bardzo chetnie ale trzeba to ustalic wspolnie i wczesniej. Jest jeszcze troche czasu i mozna zaczac spokojnie dzialac. Mozna, jak najbardziej pogadac w Whitestocku i niech to bedzie pewien przyczynek do rozpoczecia prac.

Swoja droga postaram sie jutro tam zadzwonic i dowiedziec jak jest z ewentualnymi rezerwacjami, na ile wczesniej trzeba bo osrodek ten ma duze oblozenie i wiem ze rezerwacje sa na dluuuugo przed. Czysto informacyjnie, bez zobowiazan ;)

Maciek - 20-06-2006, 22:20

Ależ wiem o tym doskonale i wcale nie pisałem tylko o MM. Specjalnie poprawiłem wstęp bo na początku było "No wiem ale czy jest ktoś od NAS" mamy przeca kontakt z MKP i można to sprawdzić.
Anonymous - 20-06-2006, 23:01

Wszystko fajnie, ja jestem z zachodzu czyli na granicy z niemcami, wszedzie mam daleko :(
piwkotom - 21-06-2006, 13:12

Wykonalem zaczepny telefon:
wstepna rezerwacje trzebaby ewentualnie robic z 5-6 miesiecznym wyprzedzeniem.
jest 190 miejsc w pokojach i 150 w domkach.
oczywscie koszty do duzej negocjacji

Link do strony osrodka , mozna sobie oblookac ;)

Z dojazdem nie powinno byc zle ;)

Krzyzak - 21-06-2006, 14:05

piwkotom napisał/a:
Z dojazdem nie powinno byc zle ;)

jest wrecz fatalnie, bo trasa torun - lodz oraz sama lodz to jeden wielki poligon a nie drogi...
to ja juz wole warszawe, albo cos od polnocnej strony lodzi - zeby mozna bylo przez konin jechac

akbi - 21-06-2006, 14:11

Krzyzak napisał/a:
zeby mozna bylo przez konin jechac

Trasa Toruń-Konin jest jeszcze gorsza i przede wszystkim węższa

.. ale fakt, Zlot mógłby być nad Łodzią, a nie pod Łodzią :mrgreen:

Niemniej jednak gdzie będzie to ja się dostosuje

Krzyzak - 21-06-2006, 14:49

ale ja wlasnie chce torun ominac - jechac przez bydzie, konin, lodz - ominac :)
Matejko - 21-06-2006, 16:52

Krzyzak napisał/a:
jechac przez bydzie, konin, lodz - ominac

pozniej kalisz a z kalisza smignac na piotrkow - odbija sie w łasku na piotrkow - praktycznie omija sie cala te denna droge, a jedzie po oddanej w zeszlym roku ladniutkiej trasie, no jedynie to miedzy sieradzem a laskiem tez nie nalezy do najciekawszych ale nie jest tak zle jak od lasku do lodzi, chociaz moze do przyszlego roku wyremontuja reszte tego odcinka od kalisza do lasku :D

Maciek - 21-06-2006, 23:22

Może jednak Włocławek? :)
gigant87 - 22-06-2006, 13:34

wiem , że w borkach odbywał się niejeden zlot i to dobre miejsce na tego typu impreze
rzeczywiście, zamiast robić dwa zloty, lepiej zrobić jeden duży, porządny (choć te dwa tez pewnie całkiem niezłe, bylem w Morksu i jestem zachwycony, a to mój debiut był)

i tak większośc udziela się zarówno na MM i na MKP, rzeczywiście oglosić jeszcze inym klubom Mitsu w Polsce, a może i nawet zagranicznym, taka wielka impreza miała by duże szanse na sponsorów oraz na odpowiednią promocję w mediach

na tyle na ile bedę mógł (nie wiem jak mi studia pozwolą) na pewno możecie na mnie liczyć, że chętnie pomogę, termin myślę, że należałoby ustalić również z myślą o studentach, którzy mają sesje

dobrze byłoby się równiez tym zająć zaraz na początku roku 2007 aby każdy mógł sobie zarezerwować termin wlaśnie na zlot, to chyba tyle :)