To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Kim jestes MITSUMANIAKU?

Anonymous - 30-07-2006, 14:36

No ciężko stwoerdzić bo podobają jej sie zupełnie inne klasy.
Na fajnego sedana mnie nie było stać poza tym po co mi duże auto?..
Jej sie podobają audi, lexus i wogóle kosmos.. Mnie również i chyba nikt nie powie na nowy model lexusa FUJ!! mój colt jest lepszy!!

Nie można porównywać samochodów z różnych klas.

Anonymous - 30-07-2006, 14:43

Panowie, robimy OT ;-)
Marcino - 30-07-2006, 22:04

Ja mimo ze rozbilem cari rozgladam sie za nowym miskiem, przechodzą prezz głowe inne pomysły ale zawsze konczys ie na miśku, i jak bedzie to raczej galant kombi.
Nawet moja zona polubiła bardzo miski, mowi ze sie jej wygodnie je zdzi, a jak mowie ze kupie passata to sie na mnie dziwnie patrzy....
Pozdrawiam

Anonymous - 31-07-2006, 18:34

Marcino, Passata :shock: :?:

:P

Anonymous - 09-08-2006, 08:01

Ja teraz zachorzałem na Galanta tylko żal mi sie rozstawać z Lancerkiem
zako7 - 23-10-2006, 14:17

Ja wpadłem przypadkowo w manię trzech diamentow, a było to tak:
Kiedyś miałem zajęcia z mechaniki manipulatorów panem profesorem K..... , już na pierwszych zajęciach powiedział nam że temat jest bardzo trudny i w czasie wykładu będzie nam robił kilku minutowe przerzywniki żeby nam mózgownice odpoczęły :roll: , i tak też robił opowiadając mam o różnych pierdołach, co widział, gdzie był itp
W czasie jednego z przerywników kumpel zapytał profesora dlaczego jeżdzi MITSUBISHI, a on odpowiedział mu że tak rozwiniętej lini produkcyjnej nie widział i takiej technologi jaką zobaczył będąc w fabrykach Mitsubishi. Dlatego jeżdzi misiem :wink:
Potem dowiedzieliśmy się od innych ludzi pracujących na polibudzie że prof. K.... jest światową sławą jeżeli chodzi o roboty i robotykę. Tak sobie pomyślałem że następnym samochodem będzie misio :) skoro jezdzi nim taki autorytet 8)
Po kilku latach przyszedł moment zmiany samochodu, jako że mam już rodzinę mój wybór padł na SPACE STARA.
Kupiłem z przebiegim 90.000 wiedząc że musze wymienić rozrząd, kolega ma wtyczki w hurtowniach motoryzacyjnych i załatwił mi części i pasek mitsuboshi. Jak zobaczyłem pudełko z tym napisem troszke mnie zatkało nie mam zaufania do takich nazw składających się z dwóch producentów (np sonynnio), wpisałem nazwę mitsuboshi w wyszukiwarkę i znalazłem się tutaj wsród mitsumaniaków 8)
Wciągło mnie totalnie codziennie jestem tutaj, żona z córką dziwnie na mnie patrzą gdy widzą że przeglądam te strony. Ostatnio wywaliły mi tapetkę z logiem mitsumaniaków i wstawiły jakąś idiotyczną z jesienią :twisted:
Wiem napewno że Mitsubishi to choroba, a mitsumaniacy ją potęgują, ale tego nie żałuje.
Mitsubishi dla każdego!!!!! :twisted:

Jackie - 23-10-2006, 14:32

zako7 napisał/a:
Mitsubishi dla każdego!!!!!

I tu się nie zgodzimy. Dla każdego to jest Toyota, a Misiek tylko dla wybranych. Tak czy inaczej witamy na pokładzie i rozwoju 'Choroby" życzę ;)
Pozdrawiam

Adaho_krak - 23-10-2006, 15:43

No i co teraz też to mam co wy !!! I już sie nie ulecze <płacze> no i super <jupi> po co się leczyć z czegoś tak fascynującego czym jest Mitsumania. Miałem w swoim życiu po kolei: Trabant, F126p, F125p, Polonez, BMW 320 ALPINE, BMW 335 ALPINE, Citroen BX, VW Passat, no i w końcu Mitsu moje kochane żadne z poprzednich autek nie miało duszy MITSU Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ JĄ MA I ZA TO GO KOCHAM !!!!! Aż moja żona zaczeła być zazdrosna o samochód ha ha ha
Anonymous - 23-10-2006, 19:24

zako7 napisał/a:
Wiem napewno że Mitsubishi to choroba
, nieuleczalna , ale również niezbyt grożna dla otoczenia :mrgreen:
saphire - 23-10-2006, 19:33

imho to raczej bardzo zaraźliwy wirus :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - 24-10-2006, 11:59

...i jedyna choroba z której nikt nie chce się leczyć :twisted:
Anonymous - 24-10-2006, 13:07

Ja akurat czuje sie wyleczony,chociaz wlasciwie to chyba nigdy nie bylem chory.Traktuje swe autko bez zadnych achów i echów.Jakos nigdy nie bawilo mnie ubostwianie aut marki mitsu,wrecz rozbawialo mnie w duchu takie zachowanie u ludzi .Juz wiem ze w niedlugim czasie je sprzedam i przesiadam sie na inna marke,tyż japonska.Pozdawiam
akbi - 24-10-2006, 13:15

cimon102 napisał/a:
Ja akurat czuje sie wyleczony,chociaz wlasciwie to chyba nigdy nie bylem chory.

Spoko cimon102, medycyna znała gorsze przypadki :mrgreen:

Anonymous - 25-10-2006, 19:09

Dla mnie wszystkie atka są podobne.Ale mój mąż twierdzi że Mitsu to najlepsze auto na świecie. Ma jusz pewne porównanie,jeździł nowymi samochodami i zawsze na pierwszym przeglądzie coś było do wymiany a tu przegląd i nawet klocków nie trzeba było wymieniać.A jak zostawił ją u lakiernika( nie zdołał zatrzymać porwora) na tydzień to po powrocie zachowywał sie jak by trafił 6 w totka. Ja nie mam jeszcze zaawansowanej choroby ale jakiś wirusek jusz sie zagnieździł.Pozdrawiam. Kaśka. :mrgreen:
Anonymous - 26-10-2006, 01:59

generalnie to mozna jezdzic wszystkim, co sie ladnie zbiera :) czy to mitsu czy nissan, czy mazda...czy nawet europejskie...ale z tymi to ostroznie :)

ale...mimo, ze samochody sa calkiem normalne, niczym nie odbiegajace od konkurencji a czasami nawet jej ulegajace...to marka sama w sobie ma cos, czego nie ma zadna inna... :)

martwi mnie tylko to, ze nie ma juz fajnych mitsubishi...:( te najlepsze skonczyly sie na galu EA... no i obecny eclipse...ale tego raczej nie predko spotkamy :)

podobny do 350Z