To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant/Legnum VR4 EC5A/W 97-02 - Skrzynie A/T i M/T w ECxx

Anonymous - 30-11-2008, 00:53

Co Wy tak się tego AYC uczepili? Kupić bez i po męsku zapodać - zeszperować wszelkie dyfry i tyle w temacie AYC. Mój kolega to zawsze wyrzuca to AYC jak składa Lancery(Tomek gadałeś z kolegą Palonka). Profi płytkowa, w pełni regulowalna szpera - to jest to.
Męsko Panowie męsko powinno być!

Hubeeert - 30-11-2008, 01:02

autoR napisał/a:

:shock: na co dzień po bułki?
Czarek oczadziałeś ;-)
To może od razu zaspawać ;-)

AYC wiekszości tych którzy mają taką furę pozwala się nie rozdupcyć na pierwszym zakręcie ;-)

Anonymous - 30-11-2008, 01:07

Hubeeert napisał/a:
autoR napisał/a:

:shock: na co dzień po bułki?
Czarek oczadziałeś ;-)
To może od razu zaspawać ;-)

AYC wiekszości tych którzy mają taką furę pozwala się nie rozdupcyć na pierwszym zakręcie ;-)

Hehe, dobre...Bratu zespawaliśmy w S13 z SR'em pod maską. Po bułki lecz z klatką ma być :mrgreen: Sterowane Apexi Power FC - siakieś 300-320 KM lecz jest cały z plastiku :mrgreen:

P.S.Flacha temu co mnie pikne fele wskarze do mojego nowego nabytka bo mam kłopot(musi być oldschool)...

A tu cena powala na kolana :mrgreen: :
http://www.tradecarview.c...galant/1500112/
Można kupić tanio czy jakaś ściema(ten predany)?

kochajj - 30-11-2008, 07:40

Bartek napisał/a:
Po co kupować VR-4 w manualu????? lepiej Evo VIII.....VRkę kupujesz i męczysz się z przekładkami dla automatu niedostępnego w Evci

Mylisz sie Bartku... były Evo w automacie... dokładnie z tą skrzynią którą ma VR4... :)

kisian - 09-12-2008, 13:55
Temat postu: Reszta postów
Gdzie podziały się pozostałe posty w tym temacie?????
Anonymous - 09-12-2008, 14:41

kochajj napisał/a:
Mylisz sie Bartku... były Evo w automacie... dokładnie z tą skrzynią którą ma VR4...

dokładnie tu jest nawet jeden z RHD :

http://www.tradecarview.c...o/?sid=220&pn=2

roch_27 - 09-12-2008, 20:31
Temat postu: Re: Reszta postów
kisian napisał/a:
Gdzie podziały się pozostałe posty w tym temacie?????
dotyczyły innego auta i zostały przeniesione ;) :arrow: E39A (VR-4) czyli nowe auto autoR

MadMax napisał/a:
kochajj napisał/a:
Mylisz sie Bartku... były Evo w automacie... dokładnie z tą skrzynią którą ma VR4...

dokładnie tu jest nawet jeden z RHD :

http://www.tradecarview.c...o/?sid=220&pn=2
są są i mają sterowanie skrzynią biegów przy kierownicy :) ehh szkoda, że nie ma takiej kierownicy na sprzedaż bo można by pokombinować do VR-4 - ciekawe czy by działało 8)

pozdro

Bartek - 10-12-2008, 10:23

Dorobienie sterowania łopatkami przy kierownicy jest dziecinnie proste...... trudności pojawią się przy kierownicy Momo
roch_27 - 10-12-2008, 10:26

Bartek napisał/a:
Dorobienie sterowania łopatkami przy kierownicy jest dziecinnie proste...... trudności pojawią się przy kierownicy Momo
wiem że można - bo robił to Robert ale nie za bardzo widzi mi się idea przełączania biegów za pomocą "wajchy" od tempomatu :doubt:

pozdro

Bartek - 10-12-2008, 10:43

A kto mówi o manetce tempomatu?
roch_27 - 10-12-2008, 10:46

No proszę powiedziałeś "A" to może powiesz "B" i dalej - jestem ciekawy co i jak :twisted:

pozdro

Anonymous - 10-12-2008, 22:52

idea jest ta sama w obu przypadkach ale znacznie latwiej przy paddle stacjonarnym takim o jakim pisal Bartek, a jak znam zycie to bedzie taki mial bo z tego co pamietam padl taki temat podczas naszej ostatniej rozmowy :wink:
aaa i takna marginesie: Snow Bird w klasie Super Sport i temat paddle shift to takie MUST BE
AVE!!!