To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant/Legnum VR4 EC5A/W 97-02 - [EC5xx] Zawór atmosferyczny

nabassu - 12-02-2009, 14:03

tak to ja mam w Mi teraz :D ale to przez elektryke :) zawsze zostawiam sobie przed swiatlami 5 metrow zeby odpalic "na pych" z rozpedu :)
jkrzysztof80 - 21-06-2009, 23:16

Chłopaki możecie luknąc na mojego ja mam to psss...t jak uda mi sie dojechać na zlot, Tomek oglądał i stwierdził że to hybryda
swinks_UK - 22-06-2009, 14:30

Fakt, na szybko sprawdzając u ciebie, to mi wyglądało na hybrydę zamiast standardowego zaworu. Do tego ciche pssst robiło swoje :D . Może być Krzysiek, że masz zwykły BOV, tylko ci "cieknie" na clipsach... :badgrin: . Przy najbliższej okazji wczołgam się i dokładnie obejrzę :wink:

Obecnie mam Forge Split-R Evo. Na codzień robi za recyrkulacyjny, a na szpan po mieście zakręcam "trąbkę". Póki co nie ma problemu z przygasaniem, itp., choć w trybie pssst potrafi przelać benzyny i potem trochę śmierdzi paliwem :D
Jedno co to sprężyna wydaje mi się zbyt wiotka przy próbie wciskania zaworu kciukiem (w porównaniu do standardu), jednak przy ustawieniu na 24 "kliki" trzyma jak trzeba i otwiera kiedy trzeba (tak mi się wydaje :doubt: ).

jkrzysztof80 - 22-06-2009, 18:33

Właśnie ja nie mam problemów z gaszeniem, dławieniem się czy zapachem paliwa, wszystko cyka jak ta lala :mrgreen: