[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Dostawa nowych Lancerów 2009
Trik - 13-02-2009, 21:05
Koszmar, koszmar i to po rabacie 10%
Rynek gigantyczny a ceny luksisowe.
JCH - 02-03-2009, 14:06
Minąłem się dziś z lawetką pełną nowych Lancerów - jechały "Gierkówką" na południe czyli szukać ich trzeba np. z Katowicach, Zabrzu, Bielsku ..... Krakowie
mobista - 02-03-2009, 14:22
Dzisiaj byłem w Zabrzu zapłacić za mojego Lancera to się dowiedziałem, że wszystkie autka podrożały o 10% - więc współczuję przyszłym właścicielom
Anonymous - 02-03-2009, 14:46
czyli rynek nie wytrzymał presji spadku wartości naszej waluty i musiały podrożeć. 10% to sporo jak na jednorazową podwyżkę. ja czułem od dłuższego czasu że coś się święci. I tak Mitsubishi długo wytrzymało (mamy osłabienie złotego już od pół roku). Nie chcę byc czarnym prorokiem ale obawiam się ze to nie koniec.
ElemenT - 02-03-2009, 15:15
w toyocie już dawno taki cennik jest, tak nawet w listopadzie planowali taki wzrost ceny
mitsu dość długo opierało się cenie euro, ale w końcu musiało się to stać
cen produkcji 2009 co prawda na stronie mitsubishi jeszcze nie ma
ale w salonach już wiedzą
jurekschroda - 02-03-2009, 15:22
Cytat: | Dzisiaj byłem w Zabrzu zapłacić za mojego Lancera to się dowiedziałem, że wszystkie autka podrożały o 10% - więc współczuję przyszłym właścicielom |
???
Sportback 2008 jest droższy o 1000 zł
Sedan 2008 jest TAŃSZY o 1000 zł
Ceny Lancerów z rocznika 2009 bez zmian.
Colt 2009 jest droższy o 1500 zł
Dodam jeszcze, że powyższe zmiany to kwestia wprowadzenia upustów w innej wysokości niż dotychczas, a nie zmian cen w oficjalnym cenniku - więc z tym stwierdzeniem że wszystkie auta podrożały o 10% to jakaś gruba przesada.
mobista - 02-03-2009, 17:01
No to zobaczymy jak przyjdzie nowy cennik
PunTomas - 03-03-2009, 08:48
mobista napisał/a: | Dzisiaj byłem w Zabrzu zapłacić za mojego Lancera to się dowiedziałem, że wszystkie autka podrożały o 10% - więc współczuję przyszłym właścicielom |
Ja się przymierzałem do Colta 1.3 Invite - Ale jak się dowiedziałem, że trzeba czekać "może do maja" i "spodziewać się" ceny 46000 + 10% to powiedziałem, że "tak być nie będzie" i sobie zakupiłem lancera.
spunki - 03-03-2009, 10:15
W piatek odbieram swojego Miska po ponad 3 miesiacach oczekiwania... juz sie nie moge doczekac
jurekschroda - 03-03-2009, 13:22
Gratulacje, pierwsze wrażenia obowiązkowo na forum
rochas40 - 04-03-2009, 14:19
mam do odbioru od 28.02 i do tej pory nie odebrałem ale 05.03 napewno odbiorę szkoda tylko że nie ma Coltów odbiór dopiero maj
spunki - 07-03-2009, 10:00
Witam. Wczoraj odebrałem mojego Lancerka... po ponad 3 miesiącznych oczekiwaniach Misiek jest już w garażu
Anonymous - 07-03-2009, 13:44
mobista napisał/a: | Dzisiaj byłem w Zabrzu zapłacić za mojego Lancera to się dowiedziałem, że wszystkie autka podrożały o 10% - więc współczuję przyszłym właścicielom |
tak tak niech drożeją, pewnie liczą na Niemców, że im kupią i wywiozą do siebie ten pseudo samochodzik ala plastik
Anonymous - 07-03-2009, 19:10
martin344 napisał/a: | mobista napisał/a: | Dzisiaj byłem w Zabrzu zapłacić za mojego Lancera to się dowiedziałem, że wszystkie autka podrożały o 10% - więc współczuję przyszłym właścicielom |
tak tak niech drożeją, pewnie liczą na Niemców, że im kupią i wywiozą do siebie ten pseudo samochodzik ala plastik |
Czy Ty kolego masz jakis kompleks ? Bo mowiac szczerze zastosuj metode:
Jak nie masz nic konkretnego do napisania to nie pisz.
Swiat bedzie piekniejszy.
Pozdr
AK
jurekschroda - 09-03-2009, 11:28
Cytat: | ak tak niech drożeją, pewnie liczą na Niemców, że im kupią i wywiozą do siebie ten pseudo samochodzik ala plastik |
Rozumiem, ze Lancer to dla ciebie pseudo samochodzik ala plastik ????
Wynika z tego, ze na co dzień swoje szanowne cztery litery wozisz Rollsem lub Bentley'em ?
Oj, przepraszam, osoba o takich horyzontach ma na pewno oba auta.
Pewnie w dni parzyste pierwszym, a w dni nieparzyste drugim ?
No tak, w tym przypadku Lancer może być dla ciebie pseudo, plastik i w ogóle do kitu.
Może się w takim razie pochwalisz, co twoim pseudoszanownym zdaniem jest lepsze w tej cenie od tego "ala plastik" Lancera ??? hę ???
Może jesteś w stanie wydusić z siebie cokolwiek, co byłoby wynikiem choćby najprostszych przemyśleń ? (przemyślenie to jeden z efektów pracy mózgu - wyjaśniam specjalnie dla ciebie)
Jak na razie prawie wszystkie twoje posty polegają na krytyce, która nie jest podparta ŻADNYMI argumentami. Jeśli tylko tak potrafisz pisać to po prostu daruj sobie, bo tylko się ośmieszasz
|
|
|