To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Mi¶ki - Mój mi¶kowóz :D:D

costa brawa - 19-07-2009, 18:27

nie ma wody - ale pewnie byla :D - tafna uwaga - trzeba to kiedys wyczyscic :)
jkrzysztof80 - 24-07-2009, 23:29

Fajna furka :wink:
costa brawa - 25-07-2009, 11:49

jkrzysztof80, twoja fajniejsza :D - moze kiedys sobie i ja sprawie VR :)
felgi od Avanca jednak mi cos nie podchodza ;/ gdzies cos im brakuje-nie mowie ze brzydko bo ladnie ale ... i sa na sprzedaz - a ja szukam czegos w "stary"styl mojego miska :) juz znalazlem ale niestety musze najpierw sie tych pozbyc - finanse i nie potrzebuje dwoch kompletow :)

jkrzysztof80 - 25-07-2009, 13:21

Dzięki costa brawa, będziesz na zlocie?
Może kup drugi zestaw i na jednym trzymaj letnie a na drugim zimówki :biggrin:

costa brawa - 25-07-2009, 22:21

wlasnie na zimowki sobie trzymam te 16 co mam na zdjeciach w podpisie bo przed zima kupilem nowe
Narazie zostaje tak jak jest - zobaczymy jak sie potoczy wszystko
a na zlocie - nie wiem - za odlegly czas jak dla mnie zeby okreslic

A mam jeszcze cos takiego
jak uwazacie - ktora felga by lepiej pasowala ? obie mi sie podobaja - ale bardziej chyba ta czarna by pasowala wg mnie - choc z drugiej strony ta polerowana tez moze nie byla by zla :)
Prosze o opinie i porade :)

mkm - 25-07-2009, 22:41

Duzo to nie wniesie, ale napisze.
Bardziej podoba mi się ta matowa, ale z drugiej strony matowa felga zawsze wyglada na stara spray-em pomalowana… Wiec wydaje mi się, ze opcja blyszczaca bylaby lepsza. Takie jest moje zdanie.
A tak na marginesie obydwa wzory sa bardzo dobre, wiec i tak co wybierzesz będzie ok…

davyjohn - 25-07-2009, 23:44

W kwestii formalnej - kiedy założysz grill od wersji Avance? Domy¶lam się, że oryginalny poległ podczas jakiego¶ strzału w przód? Szkoda tego zgrzytu wizualnego - całe autko prezentuje się wy¶mienicie tylko ten cholerny grill... Mam ten sam problem u siebie :wink:
costa brawa - 26-07-2009, 12:09

heh no dokladnie gril ktos zalozyl inny ... samochod mial mala przygode z przodu (blotnik prawy) i oberwala troszke maska zderzak i grill pewnie tez wylecial - ktos zalozyl taki jaki znalazl - ale co to bylo dokladnie to tego nikt nie wie tyle co z moich ogledzin wyszlo to na to wychodzi
jkrzysztof80 - 26-07-2009, 20:55

Ja osobi¶cie mam inny gust ale wybrałbym te niżej :)
costa brawa - 26-07-2009, 22:07

jkrzysztof80, jak mozna wiedziec co bys proponowal np innego ? :) szprycha ? :D
ja narazei sie tak rozgladam i sam juz nie wiem co lepiej pasuje :)

mlodzianinwawa - 28-07-2009, 12:49

Ekstra fura !
Kolor na +
Manual na +

ale... Przy tak czarnym lakierze, strasznie rzucaj± się w oczy - nieczarne opony (wypadałoby je po 2 razy dziennie czernidłem traktować) - oraz czarne felgi mat, moim zdaniem nie pasuj± - zbyt się odcinaj± od auta - polerowane dużo ładniejsze.

Generalnie zazdroszczę auta ;) Czasami żałuję, że nie mam manuala (Ale jeżdzę non stop po Wawie - więc zawsze wygodniej.)

Ten agresywny zderzak i kolorek - super!
Brakuje tylko szyberdachu - i musisz go koniecznie regularnie myć - bo na takiej farbie wszystkie brudy wychodz±. Super auto!!

costa brawa - 28-07-2009, 14:50

mlodzianinwawa, nie czarne opony zgodze sie - guma jest jaka jest i mi sie nie chce opon ciapac - wiem jak mialem motor ze nacieralem boki czernidlem co i tak nic nie dawalo bo po jednej jezdzie bylo to samo :)
A ja chetnie bym sie zamienil na to samo czyli czarny avance tylko kombi i tiptronic :D - bo takiego szukalem ale ze sie trafil w miare ladny sedan w manualu to wziale i nie zaluje bo mi sie super tym jezdzi - tylko jak mowie tiptronikem bym nie pogardzil :twisted:

A z myciem nie jest zle - jak masz dobrze zabezpieczone autko woskiem itp to nie ma tragedi - po jezdie w deszczy w zasadzie mi tylko slady po kropelkach zostaja - gorszy jest kurz i pyl z dróg :)

A co do felg to te matowe odpadaja bo nie wystepuja w takim wymiarze jak chce a za to jest jeszcze propozycja taka ktora mi do gustu przypadla :

mlodzianinwawa - 28-07-2009, 15:08

Co do felg które pokazujesz wszystko fajnie - ale wszystkie s± na 5 ¶rub :)

A Galanty przy 2.5l. silnikach maj± 4 ¶rubki... :/

A nie! zwracam honor - tylko ta ostatnia ;)

costa brawa - 28-07-2009, 20:22

z srubami jest wszystko ok :) to sa tylko zdjecia pogladowe :) wiem ze mam na 4 sruby 114.3 :D hehe
a te matowe co wyzej odpadly mi z "rywalizacji" bo sa na 8 cali szerokie i et 35 ;/ wiec wogole nie pasuja do gala wymiarami

jkrzysztof80 - 28-07-2009, 22:36

Ja osobi¶cie wole co¶ "z rantem" daje przykładow± 19" która akurat pasuje do VR4 chociaż wolałbym czarn± z grafitowymi ramionami ale jako¶ jeszcze nie znalazłem, a za komplet tej na zdjęciu wołaj± 725 funtów