Off Topic - Francja i wszystko o tym - luźna dyskusja.
Jackie - 10-07-2006, 16:06
Robert Bryl napisał/a: | A jak wiadomo Loeb ujeżdża Mitsubishi... |
Jedna Xsara samochodu nie czyni Choć swoją drogą auto udało im się nad wyraz a i wkładka mięsna - nowa legenda.
Pozdrawiam
Anonymous - 10-07-2006, 16:11
Robert Bryl napisał/a: | borecki napisał/a: | Co do samochodow nie bede sie wypowiadal bo oni takowych nie produkuja... |
A jak wiadomo Loeb ujeżdża Mitsubishi...
Pzdrw. |
nieee... ujezdza fabrycznego Citroena
Anonymous - 10-07-2006, 19:59
Jackie napisał/a: | Robert Bryl napisał/a: | A jak wiadomo Loeb ujeżdża Mitsubishi... |
Jedna Xsara samochodu nie czyni Choć swoją drogą auto udało im się nad wyraz a i wkładka mięsna - nowa legenda.
Pozdrawiam |
Ty sie lepiej martw coby ktoś spojrzawszy na wyniki we WRC nie powiedział, że jakoś Mitsubishi juz samochodów nie czyni w ogóle... . Nad którymi wynikami zresztą ubolewam, bo zdecydowanie bardziej kibicuję dyjamentom niźli francowatym...
borecki napisał/a: | Robert Bryl napisał/a: | borecki napisał/a: | Co do samochodow nie bede sie wypowiadal bo oni takowych nie produkuja... |
A jak wiadomo Loeb ujeżdża Mitsubishi...
Pzdrw. |
nieee... ujezdza fabrycznego Citroena |
Ja, ja, ich weiss: generalnie tym gorzej dla faktów...
Pzdrw
Anonymous - 10-07-2006, 20:43
Robert Bryl napisał/a: | Ja, ja, ich weiss: generalnie tym gorzej dla faktów... |
kontynujac moja mysl... Xara WRC i cywilna wersja to sa 2 rozne samochody, ktore laczy jedynie karoseria.
Hubeeert - 10-07-2006, 20:45
borecki napisał/a: | ktore laczy jedynie karoseria |
Nie łączy ich karoseria.
Generalnie WuRC nie ma nic wspólnego z samochodem seryjnym oprócz z grubsza podobnego kształtu i lamp
Anonymous - 10-07-2006, 20:53
Hubeeert napisał/a: | Nie łączy ich karoseria. |
przeciez wiesz o co mi chodzi
czepiasz sie...
Hubeeert - 10-07-2006, 21:14
borecki napisał/a: | czepiasz sie... |
To prawda - mam ciulowy nastrój i się dopieprzam.
Anonymous - 10-07-2006, 21:16
niech w takim razie podsumowanie tego bedzie ten oko artykul do przeczytania ktorego wszystkich zapraszam:
http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=3504
Anonymous - 10-07-2006, 22:05
borecki napisał/a: | Robert Bryl napisał/a: | Ja, ja, ich weiss: generalnie tym gorzej dla faktów... |
kontynujac moja mysl... Xara WRC i cywilna wersja to sa 2 rozne samochody, ktore laczy jedynie karoseria. |
Zaraz, zaraz, to jednak to są samochody czy nie? Podobno zarówno Wurc i cywilka są co najmniej designed in France...
A więc Francuzi produkuja samochody, czy nie?
Pzdrw.
Anonymous - 10-07-2006, 23:03
Robert Bryl napisał/a: | A więc Francuzi produkuja samochody, czy nie? |
nie, jedynie rajdowki
igi - 11-07-2006, 11:06
to tak w ramach francuskich samochodów
Podesłam mi to nowy użytkownik lancerka czyli mo szwagier
Jacek (Jackie) przy zakupie powiedział mu niczego na F i wziął to sobie do serca
klik prawym i zapisz jako
McDoune - 11-07-2006, 11:20
igi napisał/a: | to tak w ramach francuskich samochodów
Podesłam mi to nowy użytkownik lancerka czyli mo szwagier
Jacek (Jackie) przy zakupie powiedział mu niczego na F i wziął to sobie do serca
klik prawym i zapisz jako |
Tak jest żadnych Fordów, Fiatów i Francuzów
Anonymous - 11-07-2006, 14:09
Mistrzostwa się skończyły a ja niebardzo wiem gdzie to podpiąć
gra
Hubeeert - 11-07-2006, 14:21
Już dziś było 2 razy.
|
|
|