To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ¤ III Międzyregionalny spot Polski Południowej

cactooz - 28-04-2009, 08:51

Coś temat umarł... jakaś lista obecności może?
1. cactooz

VirMan - 28-04-2009, 09:02

w sumie zastanawiamy się nad kolejnym spotem sigm tym razem w górach stołowych , to może jakoś połączyć.. :) - ale nie mamy konkretów a to już blisko chyba :) nie widziałem tu tłumu zainteresowanych , to może przesuniemy i zorganizujemy to jakoś tak jeszcze raz :)
os12 - 28-04-2009, 12:32

Tak jak wcześniej pisałem ja wraz z Anią i Michałkiem będziemy na pewno domek z soboty/niedzielę już zabukowany,namawiam Kamilofona na przyjazd z ... :) ,
pożyjemy zobaczy może jeszcze kogoś ze Śląska /Bielska uda mi się namówić na przyjazd

pozdrawiam i do zobaczenia na spocie
Andrzej vel os12

Marcin-Krak - 28-04-2009, 14:00

Ja się nie odzywałem, bo nie wiedziałem co i jak :roll:
Teraz już wiem, ze w tym roku niestety, mimo planów przyjazdu tylko na sobotę i to się nie uda :cry:

sion2002 - 29-04-2009, 09:05

No i lipa jak ...

Mojego brata Damiana z Eclipsem nie będzie - Eclips można powiedzieć, że już nie istnieje - wczoraj wieczorem zakończył swój żywot - spłonął - pod maską została jedna breja - spalona część silnika, chłodnica, wszystkie wiązki i przewody, zbiorniki. Odzyska się w najlepszym wypadku skrzynię, część silnika i rozrusznik.

Nie ukrywam, że ogarnął mnie wielki smutek :cry:

Pozdrawiam

os12 - 05-05-2009, 15:23

Do zlotu pozostało tylko 10 dni a tu nadal mało chętnych :(
Anonymous - 06-05-2009, 18:40

Z tego co ja wiem, to częstochowska ekipa będzie w komplecie (mówię o stałych bywalcach) :D
Bubu z tego co wiem ma już zarezerwowany domek :D
Ja, Janusz_32, Długi z żonką również mamy rezerwację :D
Conti przyjeżdża - już jesteśmy wstępnie umówieni :twisted:

Co do reszty - nie wiem, ale i tak będzie zaje....... fajnie :biggrin:

BUBU - 09-05-2009, 19:55

Jessica__ napisał/a:
Z tego co ja wiem, to częstochowska ekipa będzie w komplecie (mówię o stałych bywalcach) :D
Bubu z tego co wiem ma już zarezerwowany domek :D
Ja, Janusz_32, Długi z żonką również mamy rezerwację :D
Conti przyjeżdża - już jesteśmy wstępnie umówieni :twisted:

Co do reszty - nie wiem, ale i tak będzie zaje....... fajnie :biggrin:

Zapomniałaś dodać że to jest ekipa od piątku , a w sobotę to :finga:

[ Dodano: 09-05-2009, 23:09 ]
Marcin-Krak napisał/a:
Ja się nie odzywałem, bo nie wiedziałem co i jak :roll:
Teraz już wiem, ze w tym roku niestety, mimo planów przyjazdu tylko na sobotę i to się nie uda :cry:

Ciekawe jak się przed Julkiem wytłumaczysz :finga: :twisted: :twisted:

heniek012 - 10-05-2009, 11:08

Yo :D jestem Świezy na forum i jako maniak miśkow ale mam nadzieje ze to sie szybko zmieni :D Jutro dowiem sie o zmiane w pracy i wtedy w sobote zawitałbym z paroma ludzikami na Spocik :D :twisted:
viciu - 11-05-2009, 11:36

A ja uprzejmie proszę pozdrowić moje strony rodzinne- choćżem teraz na emigracji, to Jurę kocham całym swoim popapranym sercem, bo ja stamtąd, tam rodzony i wychowany!
W Morsku bywałem wielokrotnie w erze przedmiśkowej... Dobre żarcie mają w ośrodku :)

JCH - 11-05-2009, 22:12

os12 napisał/a:
a tu nadal mało chętnych
Niniejszym potwierdzam, że będę. Tak więc os, mam ochotę przyłączyć się do Waszego domku. W związku z tym mam pytania do stałych bywalców Morska:
- o której się spotykamy?
- czy w domkach jest kuchnia żeby zrobić jakieś śniadanie
- co mamy w planie, jakiś grill? Ktoś weźmie czy na miejscu coś będzie?

Anonymous - 12-05-2009, 11:31

JCH odpowiadam :D :
- zaczynamy od piątku, godzina konkretnie nie ustalona, ale z tego co wiem to my (ja, Janusz_32, Długi z żonką, Conti) będziemy już ok. 14.00;
- w domkach jest maleńki aneks kuchenny, w recepcji dostajesz czajnik elektryczny, ale nie ma kuchenki jako takiej do podgrzania posiłku (musisz sobie zapewnić jakąś we własnym zakresie);
- co do jedzonka - każdy we własnym zakresie sobie je organizuje i lepiej przywieź wszystko ze sobą, uprzedzam, że na miejscu nie ma sklepu i nic nie kupisz, możesz skorzystać z restauracji w hotelu, gdy masz ochotę; grillujemy jak najbardziej, na ośrodku gdzieś jest wprawdzie grill i miejsce do tego przeznaczone, ale my nie korzystaliśmy z tego ostatnio i przywozimy ze sobą grilla, ale dla większej ekipy jeden nie wystarczy, więc zabierzcie ze sobą jakiś,
- i NIE ZAPOMNIJCIE O "NAPOJACH" :P

BUBU - 12-05-2009, 21:46

Ja będę w piątek około 18-19.00 , również zabieram grilla .
Jakiś butan do gotowania też się znajdzie.

Pozdrav

heniek012 - 12-05-2009, 21:53

Udalo sie :D bede w sobote :D do zobaczenia :D szerokiej drogi! :twisted:
brodzky - 13-05-2009, 08:30

Przepraszam ze moze glupio pytam ale moze jest jakas agenda? Nigdy nie bylem w Morsku ale chetnie bym sie zjawil w tym roku.