To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Sklep internetowy mitsumaniaki.com

Jackie - 21-07-2005, 22:10

Firebee napisał/a:
ew. Pundziero II

Ty weź porządnych miśkowców nie wkurzaj, co? ;)

Matejko - 21-07-2005, 22:30

Firebee napisał/a:
ew. Pundziero II :P

pozdro
Firek

pundziero bedzie jezdzaca pochodnia wiec raczej nie bedziesz z niego nic sprzedawal
ups wymsklo mi sie :mrgreen:

Rafal_Szczecin - 21-07-2005, 22:35

Matejko i sie wygadales, teraz nie bedzie niespodzianki ;( ;)
Chooper - 21-07-2005, 22:37

ja moge zająć się handlem, i trzymać kase :D

p.s. zamawiam miejsce pierwsze od bramy, bede spał w samochodzie ;P

kordiank2 - 22-07-2005, 18:57

Chooper napisał/a:
kubki są wypasione!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak jest na metalowym, logo to jest naklejka, czy jakoś odbarwiane ? nie będzie się z tym nic działo?

zero nalepków na kubkach - ci co mnie znają, to wiedzą, że wypiaskowane (hłehłe hłehłe). w sklepie zresztą stoi wyraźnie napisane, że "kubek metalowy z grawerowanym logo itd". czyli nic się z tym nie będzie działo, chyba, że wypolerujesz na cacy :lol:

[ Dodano: Pią Lip 22, 2005 7:06 pm ]
Matejko napisał/a:
znajac kordiana pewnie wypiaskowal :mrgreen:

a tak sie spytam czy bedzie mozna to wszystko zakupic na zlocie bo nie lubie placic za przesylke :cry: :?:

to zakup w sklepie, a ja przywiozę ci na zlot i doliczę za paliwo :D a tak na poważnie, to proponuję zrobić zakup teraz i przywiezę na zlot bez dodatkowych kosztów, a po drugie masz pewność że nie zabraknie, a po trzecie możesz sobie jeszcze zażyczyć wspomniany dodatkowy napis na kubku - na zlocie nie dopiaskuję już nic, chociaż na jeziornej plaży sporo piachu się wala, ja to jednak wolę koruntem piaskować, a wcześniej użyć plotera do wyci ęcia szablonu. że tak zdradzę technologię wykonania...

Matejko - 25-07-2005, 21:44

eee ja to wiesz musze sie za cos jeszcze z toba rozliczyc jakto pisales towar za towar, tylko czy towar ode mnie cie zainteresuje :?
Rafal_Szczecin - 25-07-2005, 23:18

uwaga mamy tutaj DILEROW ;)
Matejko - 25-07-2005, 23:38

Rafal_Szczecin napisał/a:
uwaga mamy tutaj DILEROW ;)

Jackie z tego co widze to mlody cos do Ciebie "ma" :mrgreen:

Rafal_Szczecin - 25-07-2005, 23:53

<lol2> do Jackiego ???? chyba zartujesz.

bardziej chodzilo mi o ta wypowiedz ;)
Matejko napisał/a:
jakto pisales towar za towar, tylko czy towar ode mnie cie zainteresuje

Matejko - 26-07-2005, 00:23

Rafal_Szczecin napisał/a:
<lol2> do Jackiego ???? chyba zartujesz.

bardziej chodzilo mi o ta wypowiedz ;)
Matejko napisał/a:
jakto pisales towar za towar, tylko czy towar ode mnie cie zainteresuje

wiesz mnie diler sie kojarzy z autami a z czym tobie :?:

ah ta dzisiejsza mlodziez :shock:

kordiank2 - 26-07-2005, 09:51

MATEJQU
na poważnie: kupuj w sklepie i w ogóle wszyscy zamawiajcie przez sklep - to pewna instytucja. a co do dostawy, czy poczta, czy osobiście, czy kurierem itp itd - to juz możemy się indywidualnie dogadywać. przecież w momencie zamówienia nie płacimy, tylko dopiero po otrzymaniu towaru. osobiście polecam więc zamawianie przez sklep z dostawą na zlot.

igi - 01-08-2005, 08:10

Mam już 2 kubeczki metalowe!! Wykonane są naprawdę bardzo ładnie. Z jednej strony mitsumaniaki a z drugiekj mamy z żoną po swoim nicku coby nie podbierać sobie. Naprawde polecam te kubeczki :) . A i udało mi się z osobistą dostawą przez Kordiana. Dzieki Kordian :)
Rafal_Szczecin - 01-08-2005, 08:36

a kiedy beda koszulki ?? ka kce koszulke mitsumaniakow !! ;)
Anonymous - 01-08-2005, 10:29

Mam pytanie - wezmiecie cos z tego towaru na zlot? Tak ponad to co zamowione? Bo ja nie chce zamawiac, bo nie wiem, czy pojade jeszcze ;/ A tak to bym skubnal conieco ;P
Firebee - 01-08-2005, 15:47

na pewno część z rzeczy, które są w sklepie, lub wkrótce będą pojawią sie na zlocie!
Pozdrawiam
Firek