Nasze Miśki - Nadszedł ten dzień
Hubeeert - 19-03-2009, 21:15
Bartek co moge powiedzieć -
1. gratuluję
2. Nic z tego - wiesz czego a przy okazji Ci opowiem
3. Chyba wiem komu go pozyczysz na kilka dni
pawliku - 19-03-2009, 21:19
Hubeeert napisał/a: | Chyba wiem komu go pozyczysz na kilka dni | o o ! mi możesz pożyczyć chociaż na godzinę żebym mógł tak patrzeć przez okno na niego i mieć nadzieję że może kiedyś takiego będe miał
roch_27 - 19-03-2009, 23:24
Bartek w końcu mogę Ci oficjalnie pogratulować
Niech się sprawuje jak najlepiej
BTW: Zobacz jaki on jest ładny bez relingów - ja bym tam nie zakładał
pozdro
Matejko - 20-03-2009, 08:34
Bartek napisał/a: | Matejko, z zewnątrz tylko.... w środku jest tak czarno, że zastanawiam się, czy nie wysłać Ci mieszków od zmiany biegów i ręcznego - kierowniczka przy nich jest szara..... Calutka tapicerka, deska, boczki, kanapa, wykładzina są czarne w kolorze black.... |
mus to mus sie zawiezie i zrobi
pawela - 20-03-2009, 12:01
Owczar napisał/a: | pawela napisał/a: | nic nie mówiłeś i tu taki łoł! |
To nie widziałeś u Bartka w podpisie od progress bar? |
czytam podpisy, ale nie było żadnego tematu podgrzewającego atmosfere
KowaliK - 20-03-2009, 12:43
roch_27 napisał/a: | Zobacz jaki on jest ładny bez relingów - ja bym tam nie zakładał |
IMHO jedyną rzeczą której brakuje, to właśnie relingi...
A auta szczerze gratuluję, który to już Legnum w kraju?
Rafal_Szczecin - 20-03-2009, 18:07
gratulacje Bartku. jestes wielki, nic innego nie przychodzi mi do glowy
Marcino - 21-03-2009, 00:10
Gratulacje z okazji zakończenia prac. Niech się dobrze sprawuje.
Anonymous - 21-03-2009, 07:30
Bartku GRATULUJE!
pierwsze przecieki na forum były już niedługo po tym jak auto znikło z aledrogo, następnie podpis i co niektórzy wiedzieli już, że warszawka szykuje kolejnego potworka ze stajni vr4, ale nigdy nie spodziewałbym się że tak szybko :O bo ile to czasu minęło od momentu zakupu 4 miesiące ? szok
tak jak pisałem już Rochowi, nie zakładaj relingów bo tylko opór powietrza zwiększają
btw bede w wawce 3 kwietnia, fałerka będzie już jeździć, co by porównać wrażenia z Rochowym?
macia - 21-03-2009, 09:38
Sory, ale trochę tego nie rozumiem:
Derpin napisał/a: | pierwsze przecieki na forum były już niedługo po tym jak auto znikło z aledrogo |
A co to jakaś wielka tajemnica strzeżona przez Gwardię Narodową, a puszczenie pary z gęby równa się ścięcie??? Nie przesadzajmy, fajne auto, ale żeby całą tajemniczą historię układać, to chyba przesada?
A poza tym powtórzę: gratulacje i ... sam chciałbym takiego
Anonymous - 21-03-2009, 09:49
No kurcze Widzę, że ludzie spełniają swoje marzenia. Ciekawe czy u mnie kiedyś zagości taka perełka. BARTKU gratulacje. Widzę, że bede musiał pojawić sie na jakimś spocie co by go obejrzeć i pogadać z Tobą.
seba77 - 21-03-2009, 10:04
Gratki rewelacja
Anonymous - 21-03-2009, 10:39
super fura, gratulacje
pawela - 21-03-2009, 11:25
powiem tak: dla mnie kombi bez relingów to nie kombi a karawan.
Tylko że:
Są auta które naprawdę źle wyglądają bez relingów jak choćby V40, Passat B3,4,5,6...
Ale są auta które bez relingów wyglądają miodnie, jak no Alfa 156 SW.
A tu mam dylemat bo nie wyobrażam sobie choćby Galanta akbiego bez relingów, ale w Legnumie tylna lotka sama w sobie jest akcentem podnoszącym optycznie 'dupkę' i nie wiem czy jeszcze wyższe relingi nie zachwieją sylwetki.
Więc moje zdanie: Bartku, zakładaj je tylko, jak planujesz coś wrzucić na dach
Anonymous - 21-03-2009, 14:57
macia napisał/a: | A co to jakaś wielka tajemnica strzeżona przez Gwardię Narodową, a puszczenie pary z gęby równa się ścięcie??? Nie przesadzajmy, fajne auto, ale żeby całą tajemniczą historię układać, to chyba przesada? |
pisze tylko jak było, ja pierwsze info o Legnumie Bartowym usłyszałem od Rafiego, potem gdzieś na forum Bartek sam chciał pożyczyć tylną klapę z lotką do zrobienia odlewu, a w podpisie by progres bar ;P, tajemnica raczej nie, Bartek po porostu pokazuje co zrobił jak skończy, tak jak było to ze spacewagonem.
|
|
|